Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε το σοκ της για την υπόθεση βιασμού της δωδεκάχρονης

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε το σοκ της για την υπόθεση βιασμού της δωδεκάχρονης

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμών της δωδεκάχρονης στα Σεπόλια να τρέχουν, η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε με ειλικρίνια στο θέμα.

«Τα τελευταία χρόνια δεν θέλω να με πιέζω και να με στεναχωρώ», είχε πει πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη για όσα βλέπει γύρω της, ακόμα και για ταινίες ή σειρές που αποφασίζει να μην δει τελικά γιατί μπορεί να κάνουν κακό στην ψυχολογία της.

Η Ελένη βρέθηκε στο ετήσιο ραντεβού της πια στο Μουσείο Μπενάκη, όπου και έλαβε χώρα η φωταγώγηση του κτιρίου με ροζ φώτα, στην καθιερωμένη ετήσια φωταγώγηση που γίνεται μέσω της Estee Lauder.

https://www.instagram.com/p/Cjn_QQer7wn

To μήνυμα για τον καρκίνο

«Ο καρκίνος ήταν μια αρρώστια που δεν θέλαμε να συζητάμε, αισθανόμασταν άβολ,α ντροπή ή φόβο, το κομμάτια του καρκίνου του στήθους θα έπρεπε να συζητιέται από μικρές ηλικίες, μπορούμε να το προλάβουμε και το εξαλείψουμε. Η μία γυναίκα πείθει την άλλη. Στο περίιγυρό μας υπάρχουν γυναίκες που νόσησαν, που έκαναν την μαστογραφία τους» δήλωσε αρχικά η Ελένη τονίζοντας:

«Λαμβάνω μηνύματα από γυναίκες, έχω έντονη σχέση μαζί τους. Συνήθως όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά και έχει ένα πρόβλημα, όποιο και να είναι αυτό, εκεί που αισθάνεται πιο άνετα το λέει. Θεωρώ είμαι φιλική, αληθινή και ας μου επιτραπεί αγαπησιάρικη παρουσία για μια άλλη γυναίκα».

Το σοκ για την υπόθεση της δωδεκάχρονης

Ερωτώμενη για τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας τις τελευταίες ημέρες, ειδικά σε ό,τι αφορά τον καρκίνο του μαστού, η Ελένη δεν έκρυψε το σοκ της:

«Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που δεν σταματάμε να ακούμε στην επικαιρότητα, πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όχι στην κοινωνία, δίπλα μας. Δεν είναι πολύ μακριά μας, όλα αυτά».

Μουδιασμένη και η Ελένη Μενεγάκη με το θρίλερ της Πάτρας: «Ακούω για το έγκλημα των εγκλημάτων»

Η Ελένη δεν έχει κρύψει μέσα από την εκπομπή της τον τρόπο με τον οποίο τα θέματα της επικαιρότητας την επηρεάζουν.

«Όλοι όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Αυτό που βλέπαμε να έρχεται, αυτό που δεν θέλαμε να πιστέψουμε όσον αφορά τον χαμό των τριών παιδιών, τα τρία αυτά κορίτσια που πέθαναν στην Πάτρα. Σοκ για όλους μας, το έγκλημα των εγκλημάτων», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη για την υπόθεση των τριών νεκρών στην Πάτρα και αργότερα είχε πει:

«Ζούμε αυτή την υπόθεση καθημερινά, περιμένουμε όλον αυτόν τον καιρό. Μου κάνει εντύπωση που ακούμε για τη μητέρα όλον αυτόν τον καιρό, πουθενά ο πατέρας».

«Εμένα αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι όλοι μας -δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω- όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα παρακολουθούμε αυτή την ιστορία, περιμένοντας βεβαίως να βρεθεί ένα τέλος. Και το τέλος ποιο είναι; Να αποδειχθεί η αλήθεια, πώς αυτά τα παιδάκια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δύο χρόνια. Εύχομαι πραγματικά να μάθουμε την αλήθεια, γιατί νομίζω ότι όλο αυτό το παρακολουθούμε και μέσα μας η καρδιά μας σφίγγεται», είχε τονίσει η Ελένη Μενεγάκη.

Μιλώντας επίσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία στην εκπομπή της πέρσι, η Ελένη δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της με βουρκωμένα μάτια.

«Αυτό το μικρό παιδάκι τα είπε όλα, αυτό το παιδί που όλοι το έχουμε παρακολουθήσει αμέτρητες φορές μετά την εισβολή που έγινε στην Ουκρανία. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο, ότι θα πούμε έχει να κάνει με μια γυναίκα που έχει παιδιά, έχει αγωνίες. Ξαναλέω δεν είμαι άνθρωπος της ενημέρωσης αλλά ζω στη χώρα αυτή και με ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω μου, στα σύνορα μας, στην Ευρώπη. Τι γίνεται με αυτά τα παιδιά που τα μετέφεραν σε καταφύγια για ενήλικες, αυτά τα μωρά, τα νεογνά τα μετέφεραν όλα στοιβαγμένα, μωρά που έχουν άλλες ανάγκες», είπε η Ελένη χαρακτηριστικά.