Θανάσης Πατριαρχέας: Από τον Σασμό στην Άγρια Γη- Η ζωή με τη Βίβιαν Δράκου και τις 3 κόρες τους

Θανάσης Πατριαρχέας: Από τον Σασμό στην Άγρια Γη- Η ζωή με τη Βίβιαν Δράκου και τις 3 κόρες τους

Φωτογραφίες από το σπίτι όπου ζει ο ηθοποιός με τις 4 γυναίκες της ζωής του. 

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του, που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από το ρόλο του στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Ακολούθησε η συμμετοχή του στον Σασμό, όπου υποδύθηκε τον Άγγελο και αγαπήθηκε όσο τίποτα από τον κόσμο.

«Είμαι ευγνώμων κατ’ αρχάς που είμαι στον Σασμό. Είναι ένας ρόλος που θεωρώ ότι είναι αρκετά κοντά μου. Ο Άγγελος ψάχνει την αλήθεια και το ψάχνει με ένα θετικό τρόπο», έχει δηλώσει ο ηθοποιός στο παρελθόν για τον ρόλο του στην δραματική σειρά του Alpha.

Ο 35χρονος έχει αρκετές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη». Ο γνωστός ηθοποιός έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της γυμνάστριας, Βίβιαν Δράκου με την οποία έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια.

Ο γάμος του ζευγαριού

Πίσω από τις κάμερες, ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι ένας υπέροχος σύζυγος και δοτικός μπαμπάς. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, έχουν αποκτήσει μαζί 3 κόρες (Σταύρια, Κύνθια και η νεογέννητη), στις οποίες έχουν αφοσιωθεί πλήρως.

Ο ηθοποιός και η γυμνάστρια παντρεύτηκαν το 2019 στη Γλυφάδα με πολιτικό γάμο, λίγους μήνες πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Το ερωτευμένο ζευγάρι παραδίδει καθημερινά #familygoals μαθήματα.

https://www.instagram.com/p/CjdHVzIIc1x

Θανάσης Πατριαρχέας: Μετά το «αντίο» στον Σασμό ετοιμάζει την καλοκαιρινή βάφτιση των παιδιών του

Πριν λίγες εβδομάδες έγιναν γονείς για τρίτη φορά, με την τρίτη τους κόρη να ολοκληρώνει την ευτυχία τους. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram.

«Καλώς ήλθες μικρή μας!#3daughters #proud #heromom», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CJOpxfDFxTC

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Ο ρόλος του στην «Άγρια Γη»

Ο 35χρονος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη» μαζί με άλλους γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς.

«Είμαι ο κολλητός του Άρη, του Στέφανου Μιχαήλ, που τα πάμε και πολύ καλά και στην κανονική ζωή και τον βοηθάω να πάρει εκδίκηση από την Όλγα. Εγώ είχα και ένα ατύχημα, θα φανεί πιο κάτω ότι δεν μπορώ να δω, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι είμαι δίπλα στον Άρη σε όλα από την αρχή. Ελπίζω να αγκαλιάσει τη σειρά ο κόσμος», είχε δηλώσει ο ηθοποιός για τον ρόλο του στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε».

Το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού

Το industrial σπίτι που στεγάζει την αγαπημένη οικογένεια είναι πολύ ζεστό και φιλόξενο. Μια ματιά στο Instagram feed του ζευγαριού αρκεί για να αντικρίσεις την ιδιαίτερη διακόσμηση που έχουν οι χώροι.

https://www.instagram.com/p/CU7enlusdUI

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν επιλέξει όλα τα έπιπλα και διακοσμητικά με πολύ προσοχή και αγάπη, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα χώρο που αποπνέει γαλήνη και ομοιομορφία.

Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες ο συνδυασμός ξύλου και πέτρας πρωταγωνιστεί στο σπίτι του ζευγαριού. Τα δωμάτια έχουν καλό φως ενώ το χρώμα της μέντας στα ντουλάπια της κουζίνας χαρίζει μία πολύ ευχάριστη και νεανική νότα.

spiti3.jpg

Το σπίτι τους φιλοξενεί εκατοντάδες βιβλία, δείχνοντάς μας πόσο πολύ αγαπούν το διάβασμα. Στα υπνοδωμάτια το ζευγάρι έχει επιλέξει να κυριαρχεί το απόλυτο λευκό, καθώς είναι το χρώμα της χαλάρωσης.

Πηγή κεντρικής: thanasispatriarcheas