Η Ελένη Μενεγάκη σε déjà vu awkward στιγμή μπροστά στις κάμερες

Η Ελένη Μενεγάκη σε déjà vu awkward στιγμή μπροστά στις κάμερες

Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη παρατήρησε κάτι, στο οποίο κανείς δεν έδωσε σημασία.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το παρών στην εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, ένα γεγονός που στηρίζει κάθε χρόνο.

Η 52χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες με ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα από τους MIRO και έγινε με συνοπτικές διαδικασίες η πρωταγωνίστρια, όπως ήταν το αναμενόμενο.

https://www.instagram.com/p/Cjn_QQer7wn

Ελένη Μενεγάκη: Με one shoulder φόρεμα στήριξε την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού

Η awkward στιγμή της Ελένης Μενεγάκη που παρατήρησε η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη Open Weekend έπαιξε πλάνα από την εκδήλωση, εστιάζοντας, όμως, σε κάτι που παρατήρησαν οι συνεργάτες της και που γρήγορα έγινε αντικείμενο σχολιασμού.

Η 36χρονη παρουσιάστρια, λοιπόν, άρχισε να λέει ότι η Ελένη κοιτούσε έντονα στα μικρόφωνα των καναλιών που πήγαν στην εκδήλωση για να δει ποιοι ήταν εκεί.

«Έβλεπε τα μικρόφωνα. Τα σκάναρε κανονικά. Εγώ, όμως, δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν υπήρχε μικρόφωνο του Alpha εκεί;», είπε η Τσολάκη.

Η εκπομπή, μάλιστα, έφτιαξε και ένα βίντεο για να δείξει βήμα-βήμα τι παρατήρησε.

«Όσο ρομαντισμό και να βάλεις σε αυτήν τη δουλειά -που δεν υπάρχει για να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχουν σχέσεις που να κρατούν για πάντα όσο καλά κι αν έχουν πάει οι συνεργασίες ή έστω είναι πολύ λίγες για να μην είμαι πολύ αφοριστική-, η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε το πρόγραμμα του σταθμού, έκανε επιτυχία, πήγε στον Alpha όταν ακόμη εκείνος δεν είχε δυναμώσει πάρα πολύ», σχολίασε έπειτα η παρουσιάστρια.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρσι στην ίδια εκδήλωση, με το κανάλι να μη δίνει το παρών. Λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί και μεταξύ τους δε γνωρίζουμε, αλλά η Ελένη έχει αποχωρήσει από το κανάλι από το 2020 και, κατόπιν μονοετούς αποχής, επανήλθε στην τηλεόραση και στο κανάλι του Mega.

https://www.instagram.com/p/CVQqCneIhd8

«Το ευχαριστιέμαι πολύ, ίσως και πιο πολύ από πριν. Όλη μου η ζωή ήταν εκεί. Δεν ήξερα πως είναι να είσαι εκτός, πήρα τον χρόνο μου, ξεκουράστηκα, έμεινα σπίτι μου, έκανα κάποια από αυτά που ήθελα να κάνω, τους ευχαριστήθηκα και με ευχαριστήθηκαν, δεν κάναμε πολλά πράγματα όμως ήμασταν μαζί. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με κάνει και ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα ξεχωριστά. Για πρώτη φορά με είδα όπως με βλέπετε εσείς. Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια σας. Πιο χαλαρά αισθανόμουν μέσα στο πλατό, παρά όταν περπατούσα στον δρόμο», είπε η Ελένη πέρσι για την τηλεοπτική της επιστροφή.