Η Chiara Ferragni εύχεται στα γενέθλια του Fedez με μία γυμνή τους φωτογραφία

Η Chiara Ferragni εύχεται στα γενέθλια του Fedez με μία γυμνή τους φωτογραφία

Μετά την περιπέτεια του Fedez με τον όγκο στο πάγκρεας, το ζευγάρι απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ την κάθε στιγμή.

Το 2022 δεν ήταν σε καμία περίπτωση μία εύκολη χρονιά για την Chiara Ferragni και τον Fedez. Ο 33χρονος Ιταλός τραγουδιστής ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο πως διαγνώστηκε με ένα σπάνιο νευροενδοκρινολογικό όγκο στο πάγκρεας, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που κράτησε 6 ώρες για να τον αφαιρέσει.

«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν αντιμετωπίσεις έγκαιρα, δεν είναι καλό να παραμένουν μέσα στο σώμα σου. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι και να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο ακόμη. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες, που ήταν δίπλα μου αυτές τις δύσκολες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικής ενέργειας που εισέπραξα. Σας αγαπώ πολύ, Federico», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CbfKR0aoL8B

Η επιτυχία του χειρουργείου και το μεγάλο ευχαριστώ

Ευτυχώς, το χειρουργείο πήγε καλά και το ζευγάρι συνεχίζει τη ζωή του με τα δύο του παιδάκια, απολαμβάνοντας περισσότερο από ποτέ την κάθε στιγμή.

«Ευχαριστώ σε εσάς που κυριολεκτικά μου σώσατε τη ζωή, που με συνοδεύσατε και με φροντίσατε αυτές τις μέρες που δεν ήταν εύκολες αλλά που από την άλλη μου δώσατε πίσω μια νέα οπτική από την οποία θα αντιμετωπίσω τη ζωή. Ευχαριστώ τον καθηγητή Falconi και όλο το απίστευτο προσωπικό του. Ευχαριστώ όλες τις νοσοκόμες και τις νοσοκόμες στον θάλαμο.Και σας ευχαριστώ για τη μεγάλη ανθρωπιά και την υποστήριξη που μου δώσατε. Η αγάπη είναι το πιο ισχυρό φάρμακο. Επιστρέφω στο σπίτι, επιστρέφω στη ζωή», έγραψε ο Fedez βγαίνοντας από το νοσοκομείο.

https://www.instagram.com/p/CbxLmQAILIy

H Chiara Ferragni έχει επέτειο γάμου και το μήνυμα του Fedez θα σε κάνει να δακρύσεις

Τα γενέθλια του Fedez και η αφιέρωση της Chiara Ferragni

Σήμερα 15 Οκτωβρίου, ο Fedez έχει γενέθλια και έκλεισε τα 33 του χρόνια. Γι’ αυτό και η 35χρονη επιχειρηματίας έσπευσε να κάνει μία αφιέρωση στον έρωτα της ζωής με μία γυμνή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό κείμενο να τη συνοδεύει.

https://www.instagram.com/p/CjvBIJdIVX8

«Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια στην αγάπη της ζωής μου, στον άνθρωπο που μου άλλαξε όλη μου τη ζωή πριν από 6 χρόνια και που με βοήθησε στο όνειρό μου να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια. Στα ακόμα πιο ευτυχισμένα και παθιασμένα χρόνια μαζί», έγραψε.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας στη συνέχεια: