Η νέα ασχολία της Νεφέλης Λιβιεράτου είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε τον φετινό χειμώνα

Η νέα ασχολία της Νεφέλης Λιβιεράτου είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε τον φετινό χειμώνα

Η μεγάλη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου εντυπωσιάζει με τα πλάνα της.

Ο φετινός χειμώνας έρχεται με γοργούς ρυθμούς αλλά μαζί του φέρνει έγνοιες και άγχη της καθημερινότητας. Σίγουρα προσπαθούμε να αισιοδοξούμε, γιατί δε μας προσφέρει κάτι οτιδήποτε διαφορετικό, όμως, παράλληλα, ψάχνουμε ασχολίες που να προσθέσουμε στο πρόγραμμα και να μας φτιάχνουν και λίγο τη διάθεση.

Ενώ πολλά έχουν περάσει ανά διαστήματα από το μυαλό μας, η Νεφέλη Λιβιεράτου μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram αυτό που επέλεξε εκείνη και οι εικόνες μάς ενέπνευσαν.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου κάνει yoga

Η Νεφέλη, που το περασμένο καλοκαίρι αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, έκανε μερικά stories στα οποία έδειξε πως πήγε σε ένα θέρετρο να κάνει yoga.

Αφήνοντας το θέρετρο εκτός γιατί σαφώς θα υπάρχει κάποιο πιο μεγάλο κόστος, η yoga είναι ό,τι πρέπει για να γυμνάσουμε τόσο το σώμα όσο και τον νου και το πνεύμα (σ.σ. Η λέξη yoga πηγάζει από τη λέξη «yug» η οποία στα σανσκριτικά (αρχαία ινδικά) σημαίνει «ένωση»).

Η αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είχε φύγει από την Ελλάδα από το 2018 για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας, το Bath College.

«19 χρόνια πριν άρχισες να ‘μεγαλώνεις’ μέσα στο σώμα μου. Και μετά... μεγάλωσες! Από τότε σε μεγαλώνω σαν κόρη κι εσύ με μεγαλώνεις σαν μαμά! Σ' ευχαριστώ! Eκανες πολύ καλή δουλειά! Είμαι χαρούμενη που έχω ‘πακετάρει’ τη βαλίτσα σου με αξιοπρέπεια, περηφάνια, κριτική σκέψη, αγάπη και αποφασιστικότητα», είχε γράψει τότε στο Facebook η μαμά των κοριτσιών, Εύη Αδάμ.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Νεφέλη αποφοίτησε και πλέον είναι πτυχιούχος από το Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών. Η μικρή της αδερφή, Δανάη, ταξίδεψε στο Bath για να δώσει το παρών και να στηρίξει την αδερφή της και κατέληξε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram, μέσα στην οποία υπάρχει και ένα βίντεο με τη Νεφέλη με τον χιτώνα της.

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Έπειτα, τα δύο κορίτσια έκαναν έναν εντυπωσιακό ταξίδι στη Γροιλανδία.

https://www.instagram.com/p/CggyrtGOJe3