Η Δέσποινα Βανδή λέει «Γεια» στο παρελθόν και αλλάζει τη ζωή της μετά από 18 χρόνια

Η Δέσποινα Βανδή λέει «Γεια» στο παρελθόν και αλλάζει τη ζωή της μετά από 18 χρόνια

Οι ετοιμασίες για το ταξίδι στο Λονδίνο, οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή και το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα της Δέσποινας.  

Ο καιρός έχει γυρίσματα για την Δέσποινα Βανδή, για να χρησιμοποιήσουμε και τον τίτλο από ένα της τραγούδι. Αυτό το φθινόπωρο την βρίσκει με μία νέα συνθήκη στη ζωή της, με αλλαγές που επηρεάζουν και την καθημερινότητά της, αλλά και με αισιοδοξία και full ενέργεια για όσα έρθουν. Και θα είναι πολλά και όμορφα.

Το ταξίδι στο Λονδίνο για το Μελινάκι της

Οι κούτες ετοιμάστηκαν, τα τάπερ (όπως κάθε κλασσική μάνα) επίσης και η Δέσποινα σε λίγες ημέρες θα αποχαιρετήσει την κόρη της Μελίνα Νικολαίδη, η οποία φεύγει για το Λονδίνο για σπουδές στην υποκριτική. Θα είναι παρούσα στην αρχή σε αυτό το νέο βήμα της ζωής της, που είναι και ένα νέο βήμα στη ζωή της ίδιας της τραγουδίστριας. Αυτές τις ημέρες αναμένεται - σύμφωνα με τις πληροφορίες μας - να φύγει για το Λονδίνο για να βοηθήσει στην εγκατάσταση και τις πρώτες μέρες προσαρμογής της Μελίνας στο νέο της περιβάλλον. Με χαρά αλλά και με θλίψη που δεν θα την έχει κάθε μέρα μαζί της, θα το κάνει.

https://www.instagram.com/p/CgEmHPSMNjB

Αυτή η περίοδος όμως είναι και μία περίοδος προσαρμογής και για την ίδια. Ούτε που φανταζόνταν πριν μερικά χρόνια, ότι λίγο πριν ενηλικιωθεί η κόρη της, θα έπαιρνε την απόφαση μετά 18 χρόνια γάμου και 22 σχέσης, να χωρίσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Ντέμη Νικολαίδη και να κάνει μία νέα αρχή μαζί με τα παιδιά της Μελίνα και Γιώργο και τον νέο σύντροφο της ζωής της, ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Όλα είναι αλλιώς και όλα είναι διαφορετικά στη ζωή της, αλλά όλα πια είναι όμορφα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ευτυχία των παιδιών της. Με την ίδια πίστη που ενθάρρυνε το εαυτό της για μία νέα αρχή, με τον ίδιο τρόπο ενθαρρύνει και την Μελίνα στο νέο ταξίδι της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CJA7i2XJvl7

Την ημέρα της αποφοίτησής της, με το μήνυμα που της έγραψε, τα λέει όλα. Μία μάνα που δίνει θάρρος στο παιδί της να ζήσει: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να ‘χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου».

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F

Και αν το ένα της κομμάτι - το οποίο φεύγει μακριά της - είναι η Μελίνα, το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι ο γιος της Γιώργος, όπως μας είχε πει και στην συνέντευξη που μας είχε δώσει στο Queen.gr: «Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Αν ένα κομμάτι του εαυτού μου υπάρχει στην Μελίνα, ένα άλλο, υπάρχει μέσα στον Γιώργο. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες (γελάει). Και τα δύο μου παιδιά από τότε που ήταν μικρά, είχαν σχέση με την κουζίνα. Όποτε είχαμε χρόνο, αλλά και κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα μαγειρεύαμε, είτε κουλουράκια είτε ψωμάκια, μπριοσάκια και διάφορα γλυκά. Θυμάμαι όμως κάτι πολύ χαρακτηριστικό την πρώτη χρονιά που έκανα το My Greece, που γυρνούσα κατάκοπη τα βράδια στο σπίτι μετά τα γυρίσματα και τα ταξίδια. Με πήρε λοιπόν ο Γιώργος μία μέρα στο τηλέφωνο για να με ρωτήσει για τα υλικά που βάζω στο γιουβέτσι. Παραξενεύτηκα στην αρχή. Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη του απόπειρα να κάνει μόνος του ένα ολοκληρωμένο φαγητό. Και μάλιστα μου το έκανε έκπληξη. Μου είπε: «μαμά σου μαγείρεψα γιατί ήξερα ότι θα γυρνούσες κουρασμένη». Με συγκίνησε πάρα πολύ ο γιος μου, γιατί νοιάστηκε για εμένα, γιατί το φαγητό σημαίνει φροντίδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε».

Δέσποινα Βανδή: «Είμαι μια περήφανη και πολύ τυχερή μάνα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερα παιδιά»

https://www.instagram.com/p/CEII3d9pXAx

Η Δέσποινα ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν του Chart Show, για μία ακόμη σεζόν ως μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US. Εκτός από τα τηλεοπτικά και για μία μουσική σεζόν στο «Έναστρον» μαζί με τις Μέλισσες. Παρόλο που την χαρακτηρίζει η ενέργεια να κάνει διαρκώς καινούρια πράγματα στη ζωή της, παρά την εξωστρέφεια που την χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια, δεν θέλει να μιλά πολύ για όσα ζει και για όσα σχεδιάζει. Σταθερή και ακλόνητη παραμένει και στην απόφασή της, να μην μιλήσει σε συνέντευξη της (τουλάχιστον προς το παρόν) για τους λόγους του διαζυγίου της και για τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της. Τα όσα έχουν συμβεί, τα γνωρίζουν ελάχιστοι κοντινοί της άνθρωποι και πιστοί της φίλοι εδώ και χρόνια. Δεν θέλει να δικαιολογήσει με κανένα τρόπο την νέα στροφή που έκανε στη ζωή της. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας, ότι δεν έχει κανένα νόημα αυτό και δεν είναι προς το παρόν προς δημόσια χρήση. Της αρκεί που είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Δεν είναι τυχαίο που ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια είναι το «Adventures of a life time» των Coldplay. You make me feel like I'm alive again.