Το παρελθόν της Διδασκάλου αποκαλύφθηκε στο «Μαύρο Ρόδο» και το κοινό αποθέωσε την Ηγουμένη

Κατερίνα Μπούσιου
Το παρελθόν της Διδασκάλου αποκαλύφθηκε στο «Μαύρο Ρόδο» και το κοινό αποθέωσε την Ηγουμένη

Η υποψία πως ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ο γιος της μεγαλώνει το μυστήριο. Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει μυστικά ως Ηγουμένη Φιλαρέτη. 

Την ώρα που οι πιστοί φανς του «Μαύρου Ρόδου» έβλεπαν το φλερτ του Πέτρου προς την μοναχή Ελισάβετ και το πρώτο φιλί μέσα στην εκκλησία, ένα μεγάλο μυστικό ήρθε στο φως και οι τηλεθεατές άρχισαν τις υποθέσεις. Η Ηγουμένη Φιλαρέτη, το παρελθόν της στην φυλακή και η υποψία πως ο Βίκος είναι ο γιος της, έκανε το κοινό να ξετρελαθεί με την αποκάλυψη και να αποθεώσουν στο Twitter την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου.

https://www.instagram.com/p/Cju1sZKIygS

Ο γύπας Πέτρος και ο χαμένος γιος

Προς την αμαρτία οδηγείται η μοναχή Ελισάβετ στο «Μαύρο Ρόδο» και με τέτοιο πειρασμό όπως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, είναι πολύ φυσικό, όπως λένε οι θαυμάστριες του ηθοποιού. Ο γύπας Πέτρος Καστρινός, άρχισε το επίμονο φλερτ, εκείνη τον πέτυχε και σε ένα αρκετά σέξι στιγμιότυπο και το Τwitter, πήρε φωτιά. Μέχρι που εκείνος την ακολούθησε κατά πόδας και τελικά της έδωσε ένα φιλί και μέσα σε χώρο ιερό, στο μικρό εκκλησάκι στο οποίο προσευχόταν. Αλληλούια για τους φανς, σε σοκ η μοναχή.

filielisavet.JPG

Αλλά το μεγάλο σοκ ήρθε λίγο νωρίτερα και αφορούσε μία άλλη υπόθεση και μία άλλη τηλεοπτική ηρωίδα. Η Κατερίνα Διδασκάλου, ως Ηγουμένη Φιλαρέτη, φαίνεται πως δεν έχει ένα τόσο...άγιο παρελθόν. Μη νομίζεις ότι έγινε ξανά Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες.

Σε ένα flashback μάθαμε τελικά πως είχε περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή. Ο λόγος δεν μας αποκαλύφθηκε ακόμη, αλλά λίγο πριν αποφυλακιστεί, είχε εξομολογηθεί στην συγκρατούμενή της, πως είχε έναν γιο, τον οποίο ανυπομονούσε να ξαναδεί μετά από χρόνια.

Το «Mαύρο Ρόδο» με μία του σκηνή σόκαρε το Twitter - Η επιστροφή από τα παλιά με τις Άγριες Μέλισσες

https://www.instagram.com/p/CjcqphQoXXX

Η κυρία ωστόσο η οποία τον πρόσεχε και μαζί της αλληλογραφούσε, αποδείχτηκε απάτη και τελικά το παιδί είχε υιοθετηθεί από μία άλλη οικογένεια, η οποία και μένει στην διεύθυνση που της είχε ήδη δοθεί. Και μετά από αυτή την αποκάλυψη άρχισαν οι υποθέσεις. Οι περισσότεροι από τους χρήστες του Twitter, είναι πια σίγουροι πως αυτός θα είναι ο Βίκος, δηλαδή ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος φυσικά και δεν γνωρίζει πως είναι εκείνη η βιολογική του μητέρα. Μην ανησυχείς, έχουμε μία ολόκληρη σεζόν για να πορευτούμε με αυτή τη σχέση. Οι τηλεθεατές ωστόσο αποθέωσαν την Κατερίνα Διδασκάλου για την ερμηνεία της.