Ήμασταν καλεσμένοι στον γάμο του Δημήτρη και της Άννας - Για πόσο θα μείνουν «Παγιδευμένοι»;

Κατερίνα Μπούσιου
Ήμασταν καλεσμένοι στον γάμο του Δημήτρη και της Άννας - Για πόσο θα μείνουν «Παγιδευμένοι»;

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τον τηλεοπτικό γάμο του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ. Για πόσο θα αντέξει ο λευκός τους γάμος στη σειρά «Παγιδευμένοι»; 

Ζούμε στα τελευταία επεισόδια, την ανατροπή της ανατροπής, αλλά αυτή τη φορά είχαμε και ένα ευχάριστο γεγονός στη σειρά «Παγιδευμένοι». Ο sexy εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος (Μιχάλης Λεβεντογιάννης), μπορεί να παντρεύτηκε την δικηγόρο Άννα Ροδίτη (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) με λευκό γάμο που τους εξυπηρετεί στην έρευνά τους, αλλά οι followers της σειράς, θέλουν να στεριώσουν και να έχουν happy end. Όμως θα αντιμετωπίσουν προβλήματα εξαιτίας του. Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage της τελετής και όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια, όπου τελικά η Άννα έρχεται σε σύγκρουση με τον αληθινό δολοφόνο της αδελφής της.

Ο πολιτικός γάμος και ο χωρισμός

Σε ένα σεναριακό τρικ, το οποίο ενθουσίασε τους θαυμαστές της σειράς «Παγιδευμένοι» η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ο εισαγγελέας παντρεύεται την δικηγόρο. Άννα και Δημήτρης, παρόλο που νιώθουν μία έλξη δεν έχουν εκφράσει ακόμη τα συναισθήματά τους, γιατί προέχει η έρευνα για τον δολοφόνο της αδελφής της. Ως τίμιος και σωστός εισαγγελέας, ο Δημήτρης της είχε πει ότι δεν θα έλεγε ψέματα για τις παράλληλες (και ολίγον παράτυπες) έρευνες που έκαναν και για να γλιτώσουν την δίωξη για παράβαση καθήκοντος, παντρεύτηκαν. Το πιστοποιητικό του γάμου τους, αναλύθηκε λέξη προς λέξη από τους Twitterαδες. Θα στεριώσει ο γάμος με έναν Αιγόκερω και έναν Λέοντα; Κατά το πιστοποιητικό ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι 40 χρονών. Καλή ηλικία για γάμο, λένε οι followers.

Και εδώ σου έχουμε την πρώτη έκπληξη. Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του γάμου τον οποίο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Άννα και Δημήτρης, έκαναν τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο του Ζωγράφου, με μάρτυρες τον αστυνόμο Αντρέα (Πέτρος Λαγούτης) και τον βοηθό του. Δυστυχώς όπως θα δες από τις φωτογραφίες, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δε φόρεσε γαμπριάτικο κοστούμι, απλά ένα από αυτά που ήδη έχουμε δει. Την γοητεία του, δεν την χάνει. Πάντως η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, είχε μπει στο κλίμα της τελετής και ίσως στην συγκεκριμένη σκηνή, την δούμε να εκφράζει για πρώτη φορά τα συναισθήματά της στον εισαγγελέα της καρδιάς της. Όταν εκείνος την φιλήσει για το τυπικό της τελετής.

Σήμερα θα ακούσουμε στη σειρά και ένα νέο τραγούδι του Στέφανου Κορκολή, σε ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη. Ο τίτλος ταιριάζει γάντι στους πρωταγωνιστές μας. «Ερωτευόμαστε ξανά» ονομάζεται. Καιρός όμως, είναι να δούμε και αυτόν τον έρωτα να παίρνει σάρκα και οστά.

https://www.instagram.com/p/CjlZoGzqLHh

Κάποιες πληροφορίες υποστηρίζουν ωστόσο, ότι μετά το σοκ που θα πάθει η πρώην του εισαγγελέα, η γνωστή μας Κατερίνα και οι οικογένειές τους, οι εξελίξεις θα φέρουν αντιμέτωπο το ζευγάρι. Θα αναγκαστούν να χωρίσουν, να είναι σε κόντρα, αλλά ο έρωτας στο τέλος θα επικρατήσει. Ίσως και παράλληλα με την διελεύκανση της υπόθεσης. Προς το παρόν η Άννα κάνει επικίνδυνες κινήσεις και έρχεται αντιμέτωπη με τον Άγγελο, τον πραγματικό δολοφόνο της αδελφής της, Μυρτώς.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η μοναχική ζωή, το φλερτ και η περίοδος που έπεσε σε κώμα από ένα λάθος

https://www.instagram.com/p/Cj0FWefKfyf

Σήμερα θα δούμε και τον πατέρα της Κοσμά, να έρχεται σε σύγκρουση με τον Θοδωρή και οι δύο θα βρεθούν σοβαρά τραυματισμένοι. Ο τελευταίος, δεν γλιτώνει τη φυλακή για δεύτερη φορά. Το συνεχές σασπένς στις σκηνές βοηθά άλλωστε τη σειρά να έχει γρήγορη πλοκή και σίγουρη επιτυχία.