Παγιδευμένοι: Το κοινό «γλέντησε» τον γάμο του εισαγγελέα αλλά η Άννα κινδυνεύει από τον δολοφόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι: Το κοινό «γλέντησε» τον γάμο του εισαγγελέα αλλά η Άννα κινδυνεύει από τον δολοφόνο

Αντιμέτωπη με τον Άγγελο η Άννα, του ζητά εξηγήσεις. Ο γάμος της χρονιάς μεταξύ Δημήτρη και Άννας στη σειρά «Παγιδευμένοι», προκάλεσε πανικό στα social media. 

Ως ο τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς, χαρακτηρίστηκε εκείνος του Δημήτρη και της Άννας στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι». Οι φανς της σειράς στο Twitter, έκαναν γαμήλιο γλέντι με τα σχόλιά τους και είναι σίγουροι πως ο λευκός γάμος θα γίνει μόνιμος, αφού διέκριναν μία ερωτική σπίθα ανάμεσα στο ζευγάρι. Αλλά έδειξαν και την συμπόνοια τους, στην πρώην του εισαγγελέα η οποία σχεδόν λιποθύμησε στο άκουσμα της είδησης. Όμως η αγωνία χτύπησε «κόκκινο» για τους χρήστες στα social media με τις νέες εξελίξεις. Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη ανοιχτά με τον δολοφόνο της αδελφής της. Και σου έχουμε νέα για αυτό.

leventogiannis_gamos.jpg

Το πρώτο φιλί και το «αγάπη μου»

Ο πολιτικός γάμος έγινε στο Δημαρχείο με κουμπάρο τον αστυνόμο, αλλά δίχως βέρες, καθώς ο Αντρέας απλά τις ξέχασε. Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν για μία ακόμη φορά η ευχάριστη νότα μέσα σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ που ζούμε στους Παγιδευμένους. Το πρώτο φιλί έφερε πανηγυρισμούς στο Twitter και αρκετές ζήλιες από τις θαυμάστριες του Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Οι πλέον παρατηρητικοί followers, διέκριναν και ένα ερωτικό ενδιαφέρον από το ζευγάρι, στην κοινή τους σκηνή στο σπίτι που «ντύθηκε» μελωδικά και με το νέο τραγούδι του Στέφανου Κορκολή.

Ήμασταν καλεσμένοι στον γάμο του Δημήτρη και της Άννας - Για πόσο θα μείνουν «Παγιδευμένοι»;

Όπως ήταν φυσικό, η πρώην του sexy εισαγγελέα η Κατερίνα, η οποία για χάρη του ως πρόεδρος δικαστηρίου πήρε και μετάθεση, όταν έμαθε τα νέα, σοκαρίστηκε. Φυσικά κατάλαβε ότι ο γάμος ήταν λευκός, αλλά δεν παύει να φοβάται πως κάτι δεν θα πάει καλά στο τέλος και θα τον χάσει οριστικά από τη ζωή της. Η Άννα αποκάλεσε και «αγάπη μου» τον εισαγγελέα της καρδιάς της και στο Twitter επικράτησε... πανικός. Ειδικά όταν έπαιξε και το σημερινό τρέιλερ με τις συγκλονιστικές εξελίξεις, για τις οποίες σου έχουμε και πληροφορίες.

Η σύλληψη του Νίκου

Η Άννα με τον Δημήτρη, αφού παρακολουθήσουν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο Άγγελος την ημέρα του φόνου της αδελφής της, μετά το σχεδιασμένο τρακάρισμα από την πλευρά της, φτάνει τελικά στην άκρη του νήματος. Και κάνει μία παράτολμη κίνηση να βρεθεί με τον βοηθό της και δολοφόνο της αδελφής της.

https://www.instagram.com/p/Cj1CpMjAYmH

Ο Άγγελος θα αρνηθεί τα πάντα και εκείνη αντιμετωπίζει ένα ακόμη αδιέξοδο. Δεν μπορεί να συλληφθεί δίχως στοιχεία. Ο πατέρας του δολοφόνου, έχει ήδη προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο και φυσικά έχει στήσει παγίδα στον γαμπρό της Άννας και σύζυγο της αδελφής της, με ψεύτικα στοιχεία. Ο Νίκος συλλαμβάνεται και οι νιόπαντροι προσπαθούν από την αρχή να βρουν την άκρη. Ενώ γνωρίζουν πως ο Άγγελος σκότωσε την Μυρτώ, συναντούν διαρκώς εμπόδια για να τον κλείσουν φυλακή και να δικαιωθούν.