Η Ειρήνη Ερμίδου είχε πάντα το model quality: Πώς είναι σήμερα η 23χρονη ποδοσφαιρίστρια του GNTM

Η Ειρήνη Ερμίδου είχε πάντα το model quality: Πώς είναι σήμερα η 23χρονη ποδοσφαιρίστρια του GNTM
Instagram

Με ύψος 1,89 μ. και νούμερο παπουτσιού 44, η δίμετρη καλλίγραμμη Ειρήνη έχει πλέον άλλα μαλλιά, κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling ενώ διαθέτει και προφίλ στο “ΜΥΜ Fans” ή αλλιώς έναν ιστότοπο αντίστοιχο του “OnlyFans”.

Ήταν πριν από 4 χρόνια όταν το παιδάκι του Next Top Model, GNTM, ήρθε στην τηλεοπτική ζωή μας μέσα από τη συχνότητα του Star. Το κοινό λάτρεψε από την πρώτη στιγμή το project και, ναι, ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, που σήμερα και ενώ διανύει την πέμπτη σεζόν του, αυτός ο έρωτας έχει εξελιχθεί σε αγάπη.

Από το 2018 έως σήμερα, το concept είναι το ίδιο. Ανεξάρτητα με την πρωτιά και τη νίκη, υπάρχουν κάποια άτομα που θα ξεχωρίσουν και το κοινό θα πατήσει το follow στα προφίλ τους στο Instagram. Ένα από τα μοντέλα που το κοινό θυμάται πάντα, είναι χωρίς αμφιβολία και η Ειρήνη Ερμίδου ή αλλιώς η 19χρονη τότε κοπέλα που αν και δεν κέρδισε, κατέκτησε το στοίχημα να αφήσει το αποτύπωμά της με το model quality το οποίο και διαθέτει.

Όποιος έβλεπε το ριάλιτι μοντέλων εκείνη την περίοδο, θα θυμάται πως η νεαρή κοπέλα είχε τρομερή εξέλιξη και σε κάθε φωτογράφιση μπορούσε να υποστηρίξει την character φιλοσοφία την οποία και διάκριναν σε εκείνη οι κριτές. Μάλιστα, στο καθιερωμένο makeover, η Ειρήνη είχε υιοθετήσει ένα ξανθό look με αφέλειες ενώ είχαν τοποθετήσει στα μαλλιά της και εξτένσιονς.

Και μπορεί η Ειρήνη Ερμίδου, γνωστή και ως Ρονάλντο μέσα στο ριάλιτι επίδοξων μοντέλων να είχε ένα εκπληκτικό makeover, ωστόσο με την αποχώρησή της, υιοθέτησε ένα διαφορετικό look το οποίο πέρασε από διάφορα στάδια μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και το κοντό πλατινέ καρέ.

EIRINI.jpg

Η ποδοσφαιρίστρια, μετά την πρώτη αλλαγή εκτός GNTM στην οποία όπως βλέπεις παραπάνω είχε σκουρύνει το μαλλί σε κόκκινη-ροζ απόχρωση και είχε αποχωριστεί τα εξτέ, συνέχισε τη hair goals εξέλιξή της υιοθετώντας ένα à la garçonne hair look.

https://www.instagram.com/p/CAFz_ClpVjd

Λίγους μήνες μετά, και συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2020, είδαμε την Ειρήνη με φούξια μαλλί και μακρύ καρέ.

https://www.instagram.com/p/CCbMzsWJtCa

Πίσω στο 2022, και η 23χρονη σήμερα κοπέλα που κλείνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει πλέον πλατινέ και κοντό καρέ μαλλί.

Όπως αναφέρει και η ίδια στο Instagram account της (@irinouskayia), έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με second hand ρούχα προς πώληση, ενώ διατηρεί και λογαριασμό στo “ΜΥΜ Fans” ή αλλιώς έναν αντίστοιχο ιστότοπο του “OnlyFans”, όπου δίνει το προνόμιο να προβάλλεται περιεχόμενο μέσω premium συνδρομής.

Με ύψος 1,89 μ. και νούμερο παπουτσιού 44, η δίμετρη καλλίγραμμη Ειρήνη είναι ένα κορίτσι το οποίο κατάγεται από την Κομοτηνή. Η μεγάλη της αγάπη είναι το ποδόσφαιρο και παίζει από την 4η δημοτικού. Στα 17 της μετακόμισε στη Γερμανία όπου ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Όπως είχε δηλώσει τότε στο βιογραφικό της στο Star, της αρέσει η μαγειρική και να γράφει στίχους. Η έντονη προσωπικότητά της είναι δεδομένη και είχε προκαλέσει εντύπωση από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό.

Στο Instagram της ανεβάζει καλλιτεχνικές φωτογραφίες οι οποίες έχουν -σχεδόν- πάντα χιουμοριστική λεζάντα. Όπως: «Ένα θα πω. Φοράω 44 και η μπότα ήταν 41».

https://www.instagram.com/p/B9Zh08Op1XQ
https://www.instagram.com/p/BxvDm4XAv_1