«Όχι και τον Αντώνη» - Μία νέα κόντρα στον Σασμό οδηγεί σε ματωμένο γάμο και το κοινό θύμωσε

Κατερίνα Μπούσιου
«Όχι και τον Αντώνη» - Μία νέα κόντρα στον Σασμό οδηγεί σε ματωμένο γάμο και το κοινό θύμωσε

Το Twitter έδωσε spoiler και σαφή προειδοποίηση προς τον Alpha για τον Σασμό, για δύο αγαπημένους του ήρωες, οι οποίοι από ότι φαίνεται δεν θα τα καταφέρουν προς την ευτυχία. Δεν είναι όμως η μόνη προειδοποίηση. 

Από τότε που έκανε το spoiler ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας για 4 γάμους και έναν ματωμένο μάλιστα στον Σασμό, άρχισαν οι υποθέσεις. Και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη σειρά έδωσαν τη λύση. Έφεραν όμως και θυμό στους τηλεθεατές, οι οποίοι φέτος δεν συγχωρούν εύκολα τα λάθη που γίνονται με τους αγαπημένους τους ήρωες. Θα είναι τελικά ο Αντώνης και η Μαρίνα το ατυχές ζευγάρι; Και γιατί το κοινό έχει ήδη παράπονα για τη νέα μορφή που πήρε η σειρά;

https://www.instagram.com/p/ChrY6oirJ2W

Οι αστοχίες με Γεροντιδάκη και Στέλιο Μάινα

Το καλοκαίρι όλοι μας είχαμε θεωρήσει τεράστια επιτυχία της παραγωγής του Σασμού, που έφερε τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον Στέλιο Μάινα στην σειρά. Δημιουργήθηκε και η αντίστοιχη αναμονή κοινού και οι περισσότεροι περίμεναν την θεαματική είσοδό τους στην πλοκή. Θεαματική ήταν, πλοκή δεν ήταν. Εκτός από κάτι ξεσπάσματα που είδαμε του Παύλου Βρουλάκη, χθες το κοινό απογοητεύτηκε σε μία κορυφαία σκηνή, όπου εκείνος συναντά ξανά 20 χρόνια μετά την πρώην σύζυγό του η οποία τον θεωρούσε νεκρό. Οι διάλογοι μεταξύ του Στέλιου Μάινα και της Γιώτας Φέστα, ήταν βγαλμένοι από βραζιλιάνικη σαπουνόπερα και χωρίς κανένα συναίσθημα στην σκηνοθεσία. Ατυχής συγκυρία, για δύο τόσο ταλαντούχους ηθοποιούς.

Η Θοδώρα του Σασμού παίρνει μία μεγάλη απόφαση και ένα μεγάλο μυστικό φέρνει ταραχές

https://www.instagram.com/p/Cj0jLgYq6c_

Απογοήτευση επίσης υπάρχει, όχι ακριβώς για τον ρόλο του Γιώργου Γεροντιδάκη ως κρυφού αστυνομικού (θα δείτε μεγάλη ανατροπή στα επόμενα επεισόδια) αλλά για τους διαλόγους που καλείται να υπηρετεί. Οι οποίοι δεν πρέπει να ξεπερνούν τη μία πρόταση (άντε δύο) τη φορά και είναι σχεδόν παιδικοί. Είναι δίκαιο για έναν ηθοποιό που σφράγισε την περσινή χρονιά (και τις προηγούμενες) με την ερμηνεία του τις Άγριες Μέλισσες και είναι ο πιο ταλαντούχος της γενιάς του; Και πάμε στα πιο δύσκολα.

«Ε, όχι ματωμένος ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη»

Το νέο τρέιλερ τη σειράς, έφερε μία νέα τροπή και μία νέα ιστορία. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής ως new entry στον Σασμό, στο ρόλο του Ευθύμη αρχηγού του υποκόσμου, κάνει μία επίσκεψη αστραπή στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη και του κάνει μία έμμεση απειλή. Του υπενθυμίζει ότι ευθύνεται για τον θάνατο της γυναίκας του, πριν πολλά χρόνια και ο Αντώνης δείχνει θορυβημένος γιατί καταλαβαίνει ότι αναζητά αφορμή για να τον εκδικηθεί. Το κοινό στο Twitter κατάλαβε ότι αυτός είναι ο ματωμένος γάμος στον οποίο αναφερόταν ο Ορφέας Αυγουστίδης και άρχισε τις διαμαρτυρίες και τις αντιδράσεις. Με αρκετή δόση χιούμορ φυσικά.

Σεναριακά βέβαια δεν έχουμε ακόμη ενδείξεις ότι θα είναι αυτός ο γάμος, αλλά έχει σοβαρές πιθανότητες. Το ματωμένος δεν σημαίνει στον Σασμό και οριστική απώλεια ενός ήρωα. Γιατί ο Αντώνης και ο παπάς του χωριού θα πρέπει να μείνουν ζωντανοί, γιατί είναι εκείνοι που θα ξεκινήσουν τον πολυπόθητο σασμό. Και δεν φανταζόμαστε πως θα θυσιαστεί η Μαρίνα για οποιοδήποτε λόγο. Έχει χάσει το γιο της, έχει άρρωστη την κόρη της και έχει χάσει τον άγνωστο γιο του άντρα της, τον Άγγελο. που τόσο συμπαθούσε. Θα μοιάζει τραγελαφική η εξέλιξη αν χάσει και τον μέλλοντα σύζυγο.

https://www.instagram.com/p/CianvzYqedC