Ευγενία Σαμαρά: Αν αναρωτιέσαι πώς θα ήταν η Στέλλα του Σασμού με πολύ κοντά μαλλιά δες αυτή τη φωτό

Ευγενία Σαμαρά: Αν αναρωτιέσαι πώς θα ήταν η Στέλλα του Σασμού με πολύ κοντά μαλλιά δες αυτή τη φωτό

Ο λόγος που η 35χρονη ηθοποιός αισθάνεται πολύ τυχερή μέσα από φωτογραφίες. 

H Ευγενία Σαμαρά βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η 35χρονη πρωταγωνίστρια υποδύεται την Στέλλα στη σειρά «Σασμός», σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του ηθοποιού Γιάννη Ποιμενίδη με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 7 χρόνια.

Το τρυφερό post της Ευγενίας Σαμαρά για τα γενέθλια του αδερφού της

Με τρυφερά λόγια και μια throwback φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι, ευχήθηκε η Ευγενία Σαμαρά στον αδερφό της, Στέλιο για τα γενέθλιά του. Tα δύο αδέρφια χαμογελούν στον φακό με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στην πιο #familygoals φωτογραφία. Η ομοιότητά τους όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι κάτι παραπάνω από τεράστια.

«Με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού μου, θα ήθελα να πω ποσό τυχερή είμαι που οι γονείς μου είχαν φτιάξει, πρώτου έρθω, έναν τέλειο άνθρωπο να με περιμένει και να μου χαρίζει απλόχερα αγάπη. ❤️ Σε αγαπώ @soul_dualism», έγραψε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Cj0tVpetgN8

«Χωρίς εσένα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο, τίποτα δεν θα ήταν τέλειο. Σε αγαπώ, από πάντα και εις τους αιώνες των αιώνων», σχολίασε ο Στέλιος Σαμαράς κάτω από το post της αδερφής του.

Η Ευγενία Σαμαρά έγινε 35 και η καλύτερη ευχή ήρθε από τη μαμά της

Τα αδέρφια είναι πολύ δεμένα και ανεβάζουν συχνά κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Σε παλαιότερη ανάρτησή του ο αδερφός της ηθοποιού είχε δημοσιεύσει μια selfie φωτογραφία τους όπου η Ευγενία Σαμαρά είναι κυριολεκτικά αγνώριστη.

https://www.instagram.com/p/B1x-D_GoRzw

Το συγκινητικό post της μαμάς της Ευγενίας Σαμαρά για τα γενέθλια της κόρης της

Στις 30 Αυγούστου η ηθοποιός γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με ένα γλυκό Instagram post. Η κυρία Αναστασία Καρβουνίδου-Σαμαρά έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

«Η γέννα είναι το μόνο ραντεβού στα τυφλά, που ξέρεις ότι θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Έχεις φέρει στη ζωή μας ευτυχία μεγαλύτερη από ό,τι ονειρευτήκαμε ποτέ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην πιο διασκεδαστική, ατρόμητη και εντελώς υπέροχη κόρη μας!!🎉🎉❤️❤️🎁🎁», έγραψε η κυρία Αναστασία για να ευχηθεί στη μοναχοκόρη της, Ευγενία Σαμαρά.

https://www.instagram.com/p/Ch25VwoIIvG

Η γνωστή ηθοποιός έσπευσε να απαντήσει στη μαμά της γράφοντας: «Σε αγαπώ μαμάκα μου ❤️». Αρκετοί ήταν και οι διάσημοι φίλοι της ηθοποιού που σχολίασαν το post της μητέρας της για να στείλουν τις δικές τους ευχές.

Η Ευγενία Σαμαρά τρέφει μεγάλη αδυναμία στην μαμά της και είχε νιώσει την ανάγκη να την εκφράσει στα γενέθλιά της.

Samara2.jpg

«Χρόνια Πολλά στη γυναίκα που μου έδωσε πνοή, σε αυτήν που ξαγρύπνησε, φοβήθηκε, έκλαψε, φώναξε, γκρίνιαξε, μουρμούρισε, σιώπησε, αστειεύτηκε, πόνεσε, στερήθηκε. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, ο πιο όμορφος και ο πιο μάγκας. Σε αγαπώ για όλα σου και τα αγαπώ όλα σου», είχε γράψει η 35χρονη ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της.

Οι #familygoals φωτογραφίες τους

Η ηθοποιός έχει μια αξιοζήλευτη σχέση με τους γονείς και τον αδερφό της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Πηγή κεντρικής: eugeniasamara