Παγιδευμένοι: Αποθέωση των τηλεθεατών για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ απέναντι στον δολοφόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι: Αποθέωση των τηλεθεατών για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ απέναντι στον δολοφόνο

Το κοινό υποκλίθηκε στην ηθοποιό, χειροκρότησε τη σειρά με το απίστευτο σασπένς και οι «Παγιδευμένοι» είναι πια το τηλεοπτικό trend της χρονιάς.

Σε μία σειρά που θα ζήλευε και το Netflix έχουν εξελιχθεί οι Παγιδευμένοι. Με το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα ένα σπουδαίο καστ που έχει δέσει με την ιστορία, έτσι όπως πρέπει να είναι μία σειρά με αστυνομικό ενδιαφέρον. Στο χθεσινό επεισόδιο το Twitter αποθέωσε την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, την δικηγόρο Άννα Ροδίτη, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της αδελφής της. Αλλά όσα αποκαλύφθηκαν με το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, έφεραν...πανικό στα social media. Το ζευγάρι με τις νέες εξελίξεις, έρχεται πια σε κόντρα. Δύο θάνατοι μπαίνουν εμπόδιο στον έρωτά τους.

Ένα σύντομο recap, πριν τις δύο σκηνές που προκάλεσαν αναταραχή. Ο πατέρας του δολοφόνου, ο μεγαλοδικηγόρος Χατζής με τις δολοπλοκίες του, έστρεψε την έρευνα προς τον γαμπρό της Άννας και έτσι ο Νίκος έγινε Νο1 ύποπτος αφού στο σπίτι βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρτώς, που ο ίδιος είχε φυσικά τοποθετήσει. Βασικά είχε κάνει ολόκληρη ανακαίνιση στο σπίτι για να δημιουργήσει ένα σκηνικό φόνου. Η οικογένεια της Άννας σε σοκ, γιατί ενώ θρηνούν την απώλεια του κοριτσιού, βρίσκονται τελικά και ύποπτοι. Ο Νίκος έχει βέβαια άλλοθι καθώς ήταν με την ερωμένη του, μόνο που εκείνη δεν τολμά ακόμη να τον βοηθήσει.

pagidevmenoilabiri_apotheosi.jpg

Η σκηνή με την μαμά της Μυρτούς (αριστουργηματική η Ντίνα Μιχαηλίδου) να αγκαλιάζει τον δολοφόνο του παιδιού της, χωρίς να το ξέρει, ήταν από τα μεγάλα highlights της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/Cj3euiBgDYi

Ο εισαγγελέας Μαρκέτος αλλά και η δικηγόρος Ροδίτη, αποδείχτηκαν άξιοι ντετέκτιβ και τελικά οδήγησαν την έρευνα προς τον πραγματικό δολοφόνο. Τώρα ο Άγγελος είναι πια στο στόχαστρο. Η συνάντηση ωστόσο της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη που ζητά εξηγήσεις από την Άννα για τον ξαφνικό γάμο μαζί του (ο λευκός γάμος που έγινε για να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι την έρευνά τους, δίχως να κατηγορηθούν), ήταν το δεύτερο highlight της βραδιάς, ως μία σκηνή από εκείνες που λατρεύουν στα social media. Και κατάλληλη να γίνει meme.

katerina_pagidevmenoi.JPG

Aλλά οι δύο σκηνές που ακολούθησαν προκάλεσαν πραγματικό πανικό στο Twitter. Η Άννα ήρθε αντιμέτωπη με τον δολοφόνο, φίλο και συνεργάτη της και ο μονόλογος προς τον Άγγελο, έφερε αποθεωτικά σχόλια για την ηθοποιό Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και τον Bασίλη Τριανταφύλλου.

Ο δολοφόνος της σειράς «Παγιδευμένοι» μιλά για πρώτη φορά - «Όλοι με ρωτούν γιατί την σκότωσα»

Το επεισόδιο τελείωσε αλλά το τρέιλερ της Δευτέρας, έκοψε την ανάσα. Ο δολοφόνος γίνεται προκλητικός, εκείνη ετοιμάζεται να τον χτυπήσει, πριν την προλάβει ο Δημήτρης για να μην φτάσει στα άκρα. Και έχει και καλύτερο. Ο πατέρας του Δημήτρη βρίσκει το πτώμα του πατέρα της Άννας και το καίει για να μην κατηγορηθεί ο μικρότερος γιος του Θοδωρής, ο οποίος ήταν σε άμυνα. Ποτέ δεν πίστεψε ότι ο πιτσιρικάς, ήταν αθώος εξαρχής. Αυτή η δεύτερη δολοφονία σίγουρα θα φέρει το ζευγάρι αντιμέτωπο.

https://www.instagram.com/p/Cj02b1srzYD

Το Twitter πήρε φωτιά, τα σχόλια ήταν χιλιάδες και μάλιστα με ένα παράπονο γιατί από τον ΑΝΤ1 δεν θα μεταδοθεί το καθιερωμένο επεισόδιο της Τετάρτης. Αιτία είναι κάποια γυρίσματα της σειράς που καθυστέρησαν (αφορούν όσα θα δούμε στην δίκη του ενόχου) αλλά και το Μουντιάλ το οποίο ξεκινά σε λίγες ημέρες.