Μακάρι όλοι να μιλούσαν για τον άνθρωπό τους όπως ο Διονύσης Σχοινάς για την Καίτη Γαρμπή

Νατάσσα Σχοινά
Μακάρι όλοι να μιλούσαν για τον άνθρωπό τους όπως ο Διονύσης Σχοινάς για την Καίτη Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς επιβεβαιώνει αυτό που ήδη ξέραμε για τη ζωή του με την Καίτη Γαρμπή.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz. Η 61χρονη τραγουδίστρια και ο 53χρονος τραγουδιστής είναι μαζί εδώ και 26 χρόνια και η σχέση τους φαίνεται ότι είναι από αυτές που δεν επηρεάζονται από τον χρόνο.

«Από τη στιγμή που βρεθήκαμε, ξέραμε ότι δε θα χωρίσουμε ποτέ. Αν μου πει η Καίτη ότι χωρίσουμε θα πέσει πολύ γέλιο στο σπίτι, θα γελάει όλη η Νέα Ερυθραία. Είχα πει στον Λάμπη Λιβιεράτο ότι εγώ θα παντρευτώ την Καίτη, αυτή είναι η γυναίκα που βλέπω στα όνειρά μου», είχε πει ο Σχοινάς και το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία.

https://www.instagram.com/p/BnrCk0YHq-u

Μία γροθιά όλη η οικογένεια Σχοινά - Γαρμπή

Η κάμερα του Happy Day βρήκε το ζευγάρι και, με αφορμή την όλη φασαρία με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, έγιναν κάποιες δηλώσεις που επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι ξέραμε για τον έρωτά τους.

Υπενθυμίζουμε πως η Γαρμπή στάθηκε εξαρχής στο πλευρό του συζύγου της εξηγώντας πως ο Σχοινάς δεν αποχώρησε επειδή είχε πρόβλημα με την αφίσα του μαγαζιού, αλλά επειδή ακυρώθηκε δύο φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύει τον κόσμο. «Είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της μέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης», είχε πει η τραγουδίστρια.

«Κύριε Σχοινά, η κυρία Γαρμπή πάντα είναι φύλακας – άγγελος για εσάς», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος του Happy Day.

«Μία γροθιά είμαστε. Από τότε που είμαστε μαζί, είμαστε μία γροθιά. Τρία άτομα, μία γροθιά. Από τρεις, η γροθιά σπάει πιο πολύ απ’ ό,τι από έναν», απάντησε ο τραγουδιστής για την Καίτη και τον 23χρονο γιο τους, Δημήτρη.

Στη συνέχεια των δηλώσεων, παρατηρήσαμε και άλλη μια τρυφερή στιγμή μεταξύ τους. Την ώρα που οι δημοσιογράφοι ετοιμάζονταν να κάνουν την επόμενη ερώτηση, η Γαρμπή είδε τον σύζυγό της και του έκανε νόημα για να απομακρύνει κάτι που βρισκόταν στο μάτι του. Εκείνος της απάντησε: «Ευχαριστώ, αγάπη μου».