2 ήρωες φεύγουν από τον Σασμό και η Καλλιόπη κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της αλλά και τον Αστέρη

Κατερίνα Μπούσιου
2 ήρωες φεύγουν από τον Σασμό και η Καλλιόπη κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της αλλά και τον Αστέρη

Το spoiler που έδωσε η Μαρία Τζομπανάκη, ο κίνδυνος που θα αντιμετωπίσει η καπετάνισσα του Σασμού και οι 2 ηθοποιοί που σύντομα θα μας αποχαιρετήσουν. 

Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους σύντομα στον Σασμό και κάποιοι αμφιλεγόμενοι τηλεοπτικοί μας ήρωες, θα μας πουν το οριστικό «αντίο». Κάποιος φεύγει από τη ζωή και κάποιοι παίρνουν τη βαλίτσα τους και αποχωρούν οριστικά από το χωριό. Η καπετάνισσα της σειράς, θα βρεθεί λίγο πριν τον θάνατο, αλλά ένας άλλος αποχωρισμός στη ζωή της, θα μοιάζει επίσης ως μικρός θάνατος. Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε ωστόσο ένα μικρό spoiler το οποίο θα μας γυρίσει πολλά χρόνια πριν.

Φύγε εσύ, έλα εσύ

Ο Παύλος Βρουλάκης βάζει μπροστά το νέο του σχέδιο στον Σασμό, το οποίο εκτελεί ο Ευθύμης και η συμπλοκή στη φυλακή, θα φέρει και τον θάνατο του Κώστα. Η Άσπα πήρε δικαίωση αλλά η Αργυρώ με τη Μαρίνα, δεν συμφώνησαν με την κίνησή της, να χρησιμοποιήσει τον θείο Παύλο για να εκδικηθεί. Αναμενόμενη η αποχώρηση του Κώστα, αλλά όχι και αυτή, που θα έρθει αργότερα.

https://www.instagram.com/p/Cj46J8EqXVY

Ο Αστέρης δεν αντέχει άλλο να ζει μακριά από την Αργυρώ και δεν αντέχει την τροπή που πήρε η ζωή του, φεύγοντας από το πατρικό του και ερχόμενος σε κόντρα με την μαμά Καλλιόπη. Παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση, παρά τις αντιρρήσεις της Στέλλας να φύγει για ένα διάστημα από το νησί. Και ανέλπιστα, εκείνη που θα τον σταματήσει δεν θα είναι η γοητευτική δικηγόρος, αλλά η ίδια η Αργυρώ. Αυτή είναι η αρχή του τέλους όμως για έναν άλλο ήρωα, ο οποίος επίσης θα μας πει αντίο. Ο Σταύρος και ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, φεύγουν από την Κρήτη, αφού ο γάμος με την Αργυρώ είναι πια σε τέλμα. Βασικά δεν υπάρχει σωτηρία. Ο ηθοποιός είχε διακωμωδήσει την κατάσταση με ανάρτησή του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ci2FsHNoByR

Σωτηρία δεν θα υπάρξει για μία στιγμή και για την Καλλιόπη. Μία φωτιά από το καντήλι που έχει δίπλα στην εικόνα του πολυαγαπημένου της Βασίλη, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της, αλλά αυτό είναι περαστικό. Αφού αναφερθήκαμε στον Βασίλη Σταματάκη, ας σου πούμε και για το spoiler που έδωσε η ίδια η Μαρία Τζομπανάκη, αλλά όχι μόνο.

«Όχι και τον Αντώνη» - Μία νέα κόντρα στον Σασμό οδηγεί σε ματωμένο γάμο και το κοινό θύμωσε

Το spoiler της καπετάνισσας

Στην φωτογραφία που ανέβασε με τον ηθοποιό Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, ο οποίος και υποδύεται τον αδικοχαμένο σύζυγο, φαίνονται και οι δύο νεότεροι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ένα σημαντικό flashback στη σχέση τους, ίσως με ένα συμβάν το οποίο δεν γνωρίζουμε και είναι σημαντικό. Secret spoiler, όπως γράφει και η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Cju8vf5oYkn

Και ο ίδιος ο ηθοποιός, έκανε μία ανάρτηση, η οποία μας προβλημάτισε. Σε αυτήν είναι επίσης με το ίδιο look ως νεότερος και απεικονίζεται μαζί με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη ο οποίος είναι σε αποστολή. Στην οποία προφανώς και εκείνος είχε εμπλοκή; Μήπως αφορά το παρελθόν με τον Παύλο Βρουλάκη; Τα λάθη που προφανώς έχουν κάνει και οι δύο πλευρές στη βεντέτα; Εκτός αν δούμε αυτή την συμπλοκή στην οποία σκοτώθηκε η γυναίκα του Ευθύμη (Δημήτρης Αλεξανδρής) και ο Αντώνης δέχθηκε μία έμμεση απειλή από εκείνον.

https://www.instagram.com/p/CjiLsmhoWZa

Προς το παρόν σήμερα, έχουμε μία συνάντηση σημαντική και καθοριστική. Σε μία έξοδό τους για φαγητό, Στέλλα με τον Αστέρη θα βρεθούν μαζί με την Αργυρώ και το Σταύρο στο ίδιο μαγαζί.

Οι τελευταίοι έχουν αποφασίσει να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους με την μετανιωμένη Αργυρώ, αλλά μάλλον αυτή η συνάντηση είναι και η καθοριστική για την συνέχεια. Για τον έρωτά της με τον Αστέρη, ο οποίος μπαίνει σε μία άλλη φάση, πια. Θα γίνουν ξανά ζευγάρι. Κρυφά, αλλά με το ίδιο πάθος.