Το πιο περίεργο πράγμα που ζητούν στη Δανάη Παππά οι fans της από τα social media

Μαρία Ροδίτη
Το πιο περίεργο πράγμα που ζητούν στη Δανάη Παππά οι fans της από τα social media

Η Θοδώρα από τον Σασμό έχει πιστούς fans αλλά και… χιουμορίστες.

Η Δανάη Παππά διανύει μία από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή της μιας και τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η ηθοποιός συμμετέχει στον Σασμό του ALPHA στον ρόλο της Θοδώρας, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια ζει ερωτευμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη. Ο οποίος φαίνεται και να είναι ο καλύτερός της φίλος, αφού μαζί κάνουν πλάκα με όλα τα αστεία μηνύματα που στέλνουν οι fans σε εκείνη.

Ακριβώς για αυτά, για όσα της λένε οι θαυμαστές της μέσα από τα social media, αλλά και για… τις προτάσεις γάμου που έρχονται σωρηδόν μίλησε η Δανάη Παππά στην εκπομπή Happy Day, αντιμετωπίζοντάς τα όλα με πολλές δόσεις χιούμορ.

Η Δανάη Παππά έκανε spoiler για τον Σασμό και ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε spoiler για τη σχέση τους

Το πιο περίεργο μήνυμα που έχει λάβει η Δανάη Παππά στα social media

«Υπάρχουν πολλοί που μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, κάτι τέτοια κουλά, που λες ''συγγνώμη, με ξέρεις;’’. Αυτό μου φαίνεται πάντα τόσο αστείο», αποκάλυψε η Δανάη Παππά για το πιο περίεργο πράγμα που της στέλνουν οι θαυμαστές στα social media. Και δεν είναι το μόνο. Τη ρωτούν, επίσης, αν την παντρεύει η μάνα της.

«Δηλαδή, αυτό που μας έλειπε για να παντρευτούμε ήταν η άδεια της μάνας μου. Κατά τ’ άλλα είμαστε οκ», είπε με χιούμορ και γελώντας η τηλεοπτική Θοδώρα από τον Σασμό.

Η 26χρονη ηθοποιός μίλησε, όμως, και για τις αντιδράσεις του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη, σε αυτές τις… προτάσεις γάμου-αστραπή. «Γελάει και εκείνος, γελάω και εγώ μαζί. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις σοβαρά αυτά τα μηνύματα. Θα ήθελα μια φορά να το προσπαθήσω. Να μου στείλει κάποιος ένα τέτοιο μήνυμα και να απαντήσω, να πω ‘’ναι, δέχομαι’’, ξέρεις... να δεις μετά τι θα γίνει», είπε με χιούμορ η Δανάη.

Η έκπληξη του Λάμπρου Λάζαρη στην αγαπημένη του, Δανάη

Στις 4 Οκτωβρίου και για πρώτη φορά ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε δημόσια για τη σύντροφό του, Δανάη Παππά, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο επιχειρηματίας ετοίμασε έκπληξη στην αγαπημένη του, η οποία ήταν καλεσμένη της Καινούργιου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη… Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της, όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της. Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Εν τάχει θα αναφέρω τρεις», ανέφερε ο Λάμπρος.

Και συνέχισε: «Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και θα ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει. Ο δεύτερος λόγος είναι στο διάστημα που είμαστε μαζί, έχουμε γνωρίσει πάρα πολλούς μπιπ. Η Δανάη δεν έχει πει ποτέ να αυτός είναι μπιπ πάντα προσπαθεί να δικαιολογεί τους πάντες. Λέει, “εντάξει μπορεί να μην ξύπνησε καλά, να έχει προβλήματα, κάτι να του φταίει”. Θα του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κατηγορήσει κάποιον άλλο. Ο τρίτος λόγος και πολύ σημαντικός είναι το ότι με αντέχεις. Μπράβο σου, είσαι άξια θαυμασμού. Αυτά είχα να πω. Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στη λίστα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές.Σε αγαπάμε πολύ ο Σπίθας και εγώ».