Πόσο θα αντέξει ακόμη το κοινό την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς; Επικά τα σχόλια για το θυμό της

Κατερίνα Μπούσιου
Πόσο θα αντέξει ακόμη το κοινό την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς; Επικά τα σχόλια για το θυμό της

Η Αφροδίτη Λιάντου ως Μυρτάλη μπήκε ξανά στο στόχαστρο στα social media, με μία ακόμη έκρηξή της. Οι τηλεθεατές ήδη ζητούν από τον Ανδρέα Γεωργίου να αλλάξει τον ρόλο της γιατί δεν αντέχουν. 

Η Μυρτάλη για τα fan club της σειράς η Γη της ελιάς, είναι το γνωστό 51%, αφού χρησιμοποιεί συνέχεια το πλεονέκτημα που έχει στην οικογενειακή επιχείρηση των Βρετάκων. Ένα ακόμη αγενές ξέσπασμά της, έφερε ταραχή στο κοινό και η συνέχεια για την Αφροδίτη Λιάντου που την υποδύεται δεν θα είναι τόσο καλή. Τα spoiler που κυκλοφορούν την θέλουν απομονωμένη και σύντομα και αποτυχημένη επαγγελματικά. Μάνος και Αθηνά θα συμμαχήσουν εναντίον της.

Περιμένοντας την Αθηνά για να βγει από τη φυλακή

Στο χθεσινό επεισόδιο στη Γη της ελιάς, ήρωας ήταν ο Φίλιππος. Ο οποίος κυνήγησε και ακινητοποίησε τους επίδοξους απαγωγείς της κόρης του. Στο μανιάτικο CSI, είχαμε χθες αγωνία, μέχρι τελικά μετά την καταδίωξη να επέμβει ο αστυνόμος Κουράκος και να θέσει τέλος. Η Βασιλική λαχτάρησε αλλά το κοινό επιβράβευσε τον νεαρό σύζυγο που υπερασπίστηκε την οικογένειά του.

Η Γη της ελιάς προκάλεσε την αντίδραση του Twitter - Το λάθος σε μία σκηνή και το νέο ειδύλλιο

https://www.instagram.com/p/Cj3VpWKrZEl

Για το Twitter, η Αθηνά Βρεττάκου είναι η Queen του. Και ενώ όλοι περιμένουν τη δίκη στο Εφετείο και τον Κουράκο να βρει τους αληθινούς δολοφόνους του Δημήτρη, είχαμε και μία έκπληξη γιατί ο Μάνος, σε αντίθεση με τον πατέρα του, όχι μόνο την επισκέφτηκε στη φυλακή, αλλά της είπε πως θα είναι δίπλα της για ό,τι χρειαστεί.

athina_manosigitiselias.JPG

Και γιατί σας αναφέραμε αυτούς τους δύο; Γιατί τα spoiler υποστηρίζουν, πως μετά την αθώωση της Αθηνάς, θα δημιουργήσουν μία οικογενειακή συμμαχία για να θέσουν εκτός την Μυρτάλη. Η Αφροδίτη Λιάντου ενώ ξεκίνησε στην σειρά, ως αδικημένη και χαμηλών τόνων, έχει εξελιχθεί στην κακιά της υπόθεσης. Σήμερα τα βάζει με τον Αποστόλη, μιλώντας του χυδαιότατα, (θυμάσαι την Τασώ Καββαδία ως εφοπλίστρια στη ταινία «Η αμαρτία της ομορφιάς»; E, κάπως έτσι) και παραιτείται στον Μάνο. Εκείνος βέβαια θα πάρει σύντομα τα μέτρα του. Για να της δείξει πως δεν είναι εκείνη το αφεντικό. Στο Twitter στήθηκε γιορτή με τα σχόλια για την Μυρτάλη και δόξασαν την Αντιγόνη που της αντιμίλησε. Η συνεργασία τους θα λυθεί και η νεαρή Βρετάκου, σταδικά έχει την μία αποτυχία μετά την άλλη στα επαγγελματικά της.

* Πάντως οι διάλογοι μεταξύ των πρωταγωνιστών στο θέμα της Μυρτάλης θυμίζουν κωμωδία. Προφανώς η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, το τραβά στα άκρα για να δημιουργήσει αυτό το interaction με το κοινό.