Η Αριάνα και η Φιλίππα μεγαλώνουν και αντιγράφουν ήδη τη μαμά τους, Χριστίνα Μπόμπα

Η Αριάνα και η Φιλίππα μεγαλώνουν και αντιγράφουν ήδη τη μαμά τους, Χριστίνα Μπόμπα

Η ευτυχισμένη μανούλα απαθανάτισε τις κόρες της στις πιο γλυκές πόζες.

Δεν μπορεί να χορτάσει τις δίδυμες κόρες της η Χριστίνα Μπόμπα και, λογικό. Η Αριάνα και η Φιλίππα έχουν κλείσει το πρώτο έτος της ηλικίας τους και είναι πιο αξιολάτρευτες από ποτέ. Άλλωστε, βρίσκονται και σε μία περίοδο που εξερευνούν τον κόσμο και τις μεταξύ τους σχέσεις, ενώ παράλληλα προσπαθούν να αντιγράψουν τους γονείς τους.

Οι κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη κάνουν yoga

Σήμερα (20/10), η 34χρονη influencer τράβηξε βίντεο τις κόρες της την ώρα που εκείνες έπαιζαν στο σπίτι. Σε αυτό φαίνεται πως ασχολούνται με ένα παιδικό όχημα, και η μία έκανε βόλτα την άλλη.

Έπειτα, η Μπόμπα απαθανάτισε τις δίδυμες την ώρα που επιδίδονταν σε γυμναστικές δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα; Έβλεπαν τη μαμά τους να κάνει yoga και προσπαθούσαν να τη μιμηθούν διπλώνοντας τα σώματά τους σε κινήσεις yoga.

tanimanidis_mpompa_kores_yoga.jpg

«Αυτά συμβαίνουν όταν βλέπεις τη μαμά να κάνει yoga», έγραψε η Μπόμπα πάνω στη φωτογραφία.

Η λαμπερή βάπτιση των κοριτσιών

Η βάπτιση των κοριτσιών τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν ένα μεγάλο event για την εγχώρια showbiz και οι ετοιμασίες άρχισαν από πολύ νωρίς. Το ροζ κυριάρχησε στον χώρο, ακόμα και στα γλυκά, πλαισιώνοντας μία διακόσμηση με λιτή διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CiqHX6pqIm9

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Από τις 4 της ημέρας, άρχισαν να ετοιμάζονται οι μάμάδες, οι γιαγιάδες και οι νονές, ενώ το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 6 στην εκκλησία.