Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα μικρότερο νούμερο τζιν και οι μαμάδες θα καταλάβουν πώς το κατάφερε

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα μικρότερο νούμερο τζιν και οι μαμάδες θα καταλάβουν πώς το κατάφερε

Η Χριστίνα Μπόμπα επανήλθε στη σιλουέτα που είχε πριν μείνει έγκυος και μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τον Ιούνιο του 2021 η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο δύο υγιέστατα δίδυμα κοριτσάκια, την Αριάνα και τη Φιλίππα. Η influencer, όπως όλες οι εγκυμονούσες, είχε πάρει κι αυτή κιλά και συγκεκριμένα 20, τα οποία πλέον φαίνεται να έχει χάσει τελείως.

Και το τελευταίο της post το Instagram το αποδεικνύει περίτρανα μιας και η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με στενό, ψηλόμεσο jean και λευκό crop top πιο fit από ποτέ. Μάλιστα, μέχρι και οι διαδικτυακές της φίλες τη ρώτησαν πώς κατάφερε να επανέλθει με την influencer… να δίνει τη δική της, χιουμοριστική- αλλά αληθινή- απάντηση.

Στο βίντεο με τις κόρες των Τανιμανίδη - Μπόμπα, το κορίτσι του Ηλία Μπόγδανου έκανε το σωστό σχόλιο

Το ένα νούμερο jean μικρότερο και το… κυνηγητό

Τη νέα εβδομάδα καλωσόρισε η Χριστίνα Μπόμπα με μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και ένα super chic athletic σύνολο, το οποίο αποκάλυπτε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φόρεσε λευκό crop top με πετρόλ μπουφάν και jean παντελόνι με sneakers.

https://www.instagram.com/p/Cjz5O8CqdHI

Εκτός, όμως, από την αποκάλυψη της κοιλιάς της, η Χριστίνα μαρτύρησε σε Insta Story ότι μπήκε… σε ένα νούμερο μικρότερο jean. Και η χαρά της, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, ήταν απερίγραπτη.

MPOMPA_KILA.jpg

Η απάντηση, βέβαια, που έδωσε σε follower της που ρώτησε πώς τα κατάφερε να μπει σε ένα νούμερο μικρότερο τζιν, μόνο αναμενόμενη δεν ήταν. Μάλλον, για τις μανούλες είναι η αναμενόμενη. Όχι, η Χριστίνα δεν έκανε κάποια δίαιτα, ούτε αποκάλυψε κάποιο άθλημα που κάνει. Το μυστικό για την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης της είναι… το κυνηγητό των δίδυμων κοριτσιών της.

MWRA_KILA.jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν είναι εμμονική με τα κιλά- Αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι

Παρακολουθώντας το Instagram της Χριστίνας Μπόμπα θα καταλάβεις ότι δεν έχει καμία εμμονή με τα κιλά της. Παρόλο που, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, χάνει δύσκολα τα κιλά, αυτό δεν την πτόησε και δεν την ένοιαξε καθόλου.

https://www.instagram.com/p/CgT65ocKJmL

Πήρε τον χρόνο της, έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά το καλοκαίρι αποκάλυψε και τις ραγάδες που της έμειναν. Τις οποίες και «αγκάλιασε», αλλά και έδειξε φορώντας το μπικίνι της και νιώθοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση με την εικόνα της. Γιατί, ποιος ο λόγος να κρύβεις ένα σημάδι που σου άφησε ο δρόμος προς τον ωραιότερο ρόλο της ζωής σου, αυτόν της μητρότητας;

xristina_mpompa.jpeg