Στο νέο της τραγούδι η Shakira «καίει» τον Gerard Pique και τον κατηγορεί ευθέως για τον χωρισμό

Μαρία Ροδίτη
Στο νέο της τραγούδι η Shakira «καίει» τον Gerard Pique και τον κατηγορεί ευθέως για τον χωρισμό

AP Photo/Daniel Cole, file

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

«Ξαφνικά δεν ήσουν πια ο ίδιος, με άφησες από τον ναρκισσισμό σου, ξέχασες τι ήμασταν μια μέρα», λέει η Shakira στο νέο της τραγούδι Monotonia και όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο αποδέκτης του μηνύματος. 

Ήταν 4 Ιουνίου όταν η Shakira και ο Gerard Pique με μια σύντομη και λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησαν το τέλος της 12ετούς σχέσης τους. Οι φήμες τότε είχαν «οργιάσει» ότι ο άσος του ποδοσφαίρου είχε απατήσει την τραγουδίστρια με νεαρή καλλονή, χωρίς ωστόσο το πρώην ζευγάρι να κάνει αναφορά σε κάτι τέτοιο.

Σήμερα, 4 μήνες μετά το συμβάν, η Shakira κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τίτλο «Monotonia» και οι fans της λένε ότι «φωτογραφίζει» τον Gerard Pique.

Ερωτευμένη ξανά η Shakira; Οι φήμες για επανασύνδεση με τον πρώην και δικηγόρο της

«Εσύ κάνεις το ίδιο, αναζητώντας πάντα να είσαι πρωταγωνιστής»

«Δεν έφταιγες εσύ ούτε εγώ, έφταιγε η μονοτονία. Δεν είπα ποτέ τίποτα, αλλά με πλήγωσε, ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε. Εσύ κάνεις το ίδιο, αναζητώντας πάντα να είσαι πρωταγωνιστής. Ξέχασες τι ήμασταν μια μέρα και το χειρότερο είναι ότι… Δεν έφταιγες εσύ ούτε εγώ, έφταιγε η μονοτονία. Δεν είπα ποτέ τίποτα, αλλά με πλήγωσε, ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε. Ξαφνικά δεν ήσουν πια ο ίδιος, με άφησες από τον ναρκισσισμό σου, ξέχασες τι ήμασταν μια μέρα», λένε οι στίχοι της Shakira στο νέο τραγούδι Monotonia.

Και συνεχίζουν: «Είσαι απόμακρος με τη στάση σου κι αυτό με γέμισε ανησυχία, δεν έδωσες ούτε τα μισά, αλλά ξέρω ότι έδωσα περισσότερα από σένα. Έτρεχα για κάποιον, που δεν περπατούσε καν για μένα, αυτή η αγάπη δεν έχει πεθάνει, αλλά έχει παραλύσει. Δεν υπάρχει άλλο αυτό που υπήρχε, σου λέω ειλικρινά, είσαι ψυχρός όπως τα Χριστούγεννα, καλύτερα να τελειώσει αυτό τώρα. Μη μου επαναλάβεις ξανά την “ταινία” που έχω ήδη δει, μωρό μου σε αγαπώ, αλλά αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου. Είναι ένα απαραίτητο αντίο. Αυτό που κάποτε ήταν απίστευτο, έγινε ρουτίνα. Τα χείλη σου δεν μου θυμίζουν τίποτα, τώρα είναι το αντίθετο και το χειρότερο είναι ότι… Δεν έφταιγες εσύ ούτε εγώ, έφταιγε η μονοτονία. Δεν είπα ποτέ τίποτα, αλλά με πλήγωσε, ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε. Εσύ τα δικά σου, κάνοντας τα ίδια, ψάχνοντας πάντα να είσαι πρωταγωνιστής και ξέχασες τι ήμασταν μια μέρα».

https://www.instagram.com/p/Cj06vUBD7gl

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δημοσίευσε την Τρίτη (18/10) ένα βίντεο στο Instagram για το νέο της τραγούδι στο οποίο τη βλέπουμε να περπατά σε ένα παντοπωλείο και να τρώει fast food.

Στις αρχές του μήνα, είχε δημοσιεύσει ένα άλλο βίντεο στο οποίο ξαφνικά εμφανίζεται ένα ανδρικό παπούτσι που πατά πάνω σε μια ματωμένη καρδιά, με τη Shakira να αναφέρει στο caption: «Δεν είπα ποτέ τίποτα, αλλά πόνεσα. Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε».

https://www.instagram.com/p/CjdrDzjjTQq

Η λιτή ανακοίνωση του χωρισμού Shakira-Pique και όσα είπε μετέπειτα η τραγουδίστρια

Τον Ιούνιο η Shakira και ο Gerard Pique ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους», ανέφερε το πρώην ζευγάρι σε κοινή δήλωση στο Reuters.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η τραγουδίστρια και ο αθλητής, που έχουν δύο παιδιά, είχαν γίνει πρωτοσέλιδο στα ξένα Μέσα λόγω δημοσιευμάτων που ήθελαν εκείνον να έχει απατήσει τη Shakira και, μάλιστα, εκείνη να τον έχει πιάσει επ’ αυτοφώρω.

Η Shakira μίλησε για τον χωρισμό σε συνέντευξή της στο Elle Σεπτεμβρίου: «Έμεινα ήσυχη και απλώς προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, ειδικά επειδή το βιώνω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι, ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου».

Και συνέχισε: «Και όλα αυτά ενώ ο μπαμπάς μου ήταν στη ΜΕΘ και εγώ πολεμούσα σε διαφορετικά μέτωπα. Όπως είπα, αυτή είναι ίσως η πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής μου. Αλλά μετά σκέφτομαι όλες εκείνες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που περνούν δυσκολίες, που περνούν μια κατάσταση τόσο κακή όσο η δική μου ή τόσο δύσκολη όσο η δική μου ή ακόμα χειρότερη».