Η Σμαράγδα Καρύδη είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για την 12χρονη στον Κολωνό

Πατούλια Κατερίνα
Η Σμαράγδα Καρύδη είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για την 12χρονη στον Κολωνό

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σμαράγδα Καρύδη έχει γράψει τις πιο σωστές λέξεις για να περιγράψει το δράμα της επικαιρότητας που συχνά βιώνουμε. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός ξέσπασε και όχι άδικα.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αποκάλυψη του δράματος του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό και της υπόθεσης βιασμών.

Και μπορεί η μητέρα της 12χρονης να κατηγορείται για μαστροπεία και ο άνθρωπος που της έκλεινε ραντεβού για να πέφτει η ίδια θύμα πολλαπλών βιασμών να έχει μπει στη φυλακή, όμως η κάλυψη του θέματος από τα μίντια έκανε τη Σμαράγδα Καρύδη να ξεσπάσει.

Το ξέσπασμα της Σμαράγδας

«Τι θα γίνει τώρα;

Θα ακούσουμε κι άλλους διαλόγους, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και μηνύματα;Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός ενός κακοποιημένου παιδιού με το πρόσχημα του ρεπορτάζ; Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, site, ανακριτές, αστυνομία, ΕΣΡ, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι και παντός τύπου ανεύθυνουπεύθυνοι θα το συνεχίσετε για πολύ αυτό;

Θα πάρει κάποιος την ευθύνη να το σταματήσει; Κι αν δεν γίνει μήπως η ευθύνη πια είναι και σε μας; Εμείς που παρακολουθούμε όλο αυτό, κουνάμε αγανακτισμένοι τα κεφάλια και σεις από την οθόνη και μεις από το σπίτι και μετά πάμε ανακουφισμένοι για ύπνο στα κρεβατάκια μας», έγραψε η Καρύδη χαρακτηριστικά.

smaragda_karidi_official_2953998716948308861.jpg

Σχεδόν 500.000 άνθρωποι ακολουθούν πια την Σμαράγδα, η οποία και δεν παραλείπει να μοιράζεται τις σκέψεις της στο Instagram.

Η επιστροφή στο Celebrity Game Night

Πάντως, την ώρα που η Σμαράγδα έγραφε τις σκέψεις της για την υπόθεση της 12χρονης, στο Mega παιζόταν ένα ακόμα επεισόδιο του Celebrity Game Night.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Γωγώ Μπρέμπου και η Δάφνη Δαυίδ στην πρώτη ομάδα, και η Λένα Παπαληγούρα, ο Γιώργος Ψυχογιός και η Ιωάννα Παππά στη δεύτερη, μας έδειξαν την πιο απενοχοποιημένη και χιουμοριστική πλευρά τους στα παιχνίδια «Clue boom», «Γεια στα χέρια σου», «Πιάσε το μικρόφωνο», «Βουτ πουλ» και «Μίλα στην κορνίζα».

Aσχολούμαι τόσο, όσο. Δεν έχω και μανία. Μου αρέσει όμως το Instagram, το παρακολουθώ», είχε εξομολογηθεί η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Υπάρχει μαύρη χολή στα social media», είχε αργότερα παραδεχτεί η Καρύδη σε όσα άκουσε για την ατάκα της περί μητρότητας. Κι όμως αυτή τη χολή η Σμαράγδα δεν της ασπάζεται, δεν την επηρεάζει, ξέρει να βγαίνει μπροστά και να χαρίζει το καλό της σχόλιο, ακόμα και στο Insragram.

«Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο… Κάνω μια δουλειά που έχει σχέση με την εικόνα, φωτογραφίζομαι, θέλω να είμαι ωραία, θέλω να με βάφουν και να με χτενίζουν ωραία. Αλλά μέχρι εκεί… Μετά από τόσα χρόνια ξέρουν πως είμαι, σε μερικές φωτογραφίες θα βγω και χειρότερη». Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία. Δεν είμαι εργασιομανής και για πάρα πολλά χρόνια δεν είχα όρεξη να κάνω και πολλά πράγματα. Βρήκα μια ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ότι υπήρχε κάπου κενό. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει», είχε άλλωστε τονίσει μιλώντας για τη γεμάτη ζωή που ζει.