Αν βλέπεις το «Παρά Πέντε» σε επανάληψη, ο Αλέξης και η Ντάλια έκαναν απίθανο reunion

Πατούλια Κατερίνα
Αν βλέπεις το «Παρά Πέντε» σε επανάληψη, ο Αλέξης και η Ντάλια έκαναν απίθανο reunion

Σμαράγδα και Μιχάλης, η αλλιώς Ντάλια και Αλέξης άκα Μικρό Πόνυ! Οι δύο ηθοποιοί και επικό ζευγάρι του θρυλικού Παρά Πέντε, έκαναν ένα ακόμα πιο επικό reunion!

Από το 2005 μέχρι το 2007 η τηλεοπτική σειρά του MEGA «Στο Παρά 5» μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού και οι πέντε κεντρικοί πρωταγωνιστές του πέρασαν στην ιστορία με τις ερμηνείες τους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Αγγελική Λάμπρη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Παρά πέντε το αγαπημένο όλων

Τα 5 αυτά άτομα που βρέθηκαν τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος,σε ένα ασανσέρ ξενοδοχείου το οποίο έπαθε βλάβη και σταμάτησε.

Κι ενώ οι κακοί περίμεναν τον υπουργό Σταυριανίδη να φύγει από το ξενοδοχείο, να πάει σπίτι του και να πεθάνει εκεί, τελικά εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασανσέρ, αποκαλύπτοντας στην Ντάλια, τη Ζουμπουλία, την Αγγέλα, τον Φώτη και τον Σπύρο ότι έχει δηλητηριαστεί και ξεκινώντας έτσι ένα κυνηγητό γεμάτο περιπέτεια και σασπένς, τέτοιο που στα χρονικά της τηλεόρασης στην Ελλάδα δεν είχαμε ξαναδεί, τουλάχιστον σε επίπεδο σεναρίου.

https://www.instagram.com/p/CiNKuT_IF-z

Αλέξης και Ντάλια για πάντα μαζί

Ένα από τα στοιχεία του Παρά Πέντε, πέρα από το σασπένς, ήταν και το αυθεντικό χιούμορ, που ειδικά η Σμαράγδα Καρύδη μας το χάρισε απλόχερα. Η Καρύδη, ως πλούσια κληρονόμος Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, είχε κοντά της τον πιστό της βοηθό Αλέξη ή κατά κόσμον Μιχάλη Μαρίνο, τον οποίο στη σειρά αποκαλούσε «Μικρό μου Πόνυ».

Αυτό το ζευγάρι με την καρμική σχέση, ο Αλέξης και η Ντάλια, έσμιξαν ξανά στο γαμήλιο πάρτι της Φωτεινής Αθερίδου, στον οποίο η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη βάφτισε και τον γιο της.

dalia2.jpg

Στο πάρτι αυτό είδαμε ήδη την Σαμαράγδα Καρύδη και τον ξέφρενο χορό της και λίγες ώρες αργότερα, ήρθε και το ποστ με… Μικρό της Πόνυ.

Η αντίδραση του κόσμου πάντα με απίθανα σχόλια, έδειξε και πόσο αγαπητό είναι το Παρά Πέντε και πόσο πολύ ο κόσμος θα επιθυμούσε μια επιστροφή του.

smaragda1.JPG

Τα σχόλια αγάπης για την Ντάλια και τον Αλέξη, ήταν πολλά!

Το #tb του Αργύρη Αγγέλου με τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Παρά 5