Αυτό κι αν είναι αλλαγή: Η Καλομοίρα έγινε πλατινέ ξανθιά

Αυτό κι αν είναι αλλαγή: Η Καλομοίρα έγινε πλατινέ ξανθιά

Η Καλομοίρα τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή και το χρώμα των μαλλιών της είναι πια ξανθό!

Μπορούμε να πούμε ότι η Καλομοίρα είναι η νέα μας Μέριλιν! Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε πριν 20 και βάλε χρόνια στο Fame Story και νικήτρια του Fame Story, η καστανή Καλομοίρα είναι πια ξανθιά και όχι μόνο ξανθιά, πλατινέ ξανθιά.

Η Καλομοίρα έκανε την αποκάλυψη στην έξοδό της με τον Δημήτρη Γιαννέτο όπου και επισκέφτηκαν την Κέλλυ Κελεκίδου που δίνει συναυλίες στις ΗΠΑ.

«Μήπως οι ξανθές διασκεδάζουν πιο πολύ; Ας το μάθουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα ποζάροντας με τα νέα της μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CkDu3HrLVyt

Αμέσως μετά την αποκάλυψη και το σταθερό ποστ της μεγάλης αλλαγής, οι συνάδελφοι και οι αγαπημένες celeb φίλες της Καλομοίρας δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό της.

kalomoira1.JPG

Πάντως, η διασκέδαση συνεχίστηκε και επί σκηνής με την Καλομοίρα να παίρνει το μικρόφωνο από την Κέλλυ Κελεκίδου και να τραγουδά κι αυτή!

Για τη ζωή στην Αμερική, η Καλομοίρα είχε πει:

«Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου. Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Καλομοίρα.

Τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας για την Καλομοίρα

Η Καλομοίρα σε συνέντευξή της, η πανδημία είχε στερήσει εδώ και δύο χρόνια τις οικογενειακές εξόδους, στην Αμερική από το φόβο του κορωνοιού:

«Ανησυχώ πολύ με όλη την κατάσταση που επικρατεί. Έχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου, τον Νίκο, που έχει άσθμα, και τον Δημήτρη, με μυασθένεια Gravis, άρα, βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα».