H Σμαράγδα Καρύδη έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί: Το παρασκήνιο το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

H Σμαράγδα Καρύδη έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί: Το παρασκήνιο  το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

Η ηθοποιός εμφανίστηκε όπως κανείς δεν περίμενε.

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες παραγωγές της Ελλάδας είτε μιλάμε για τηλεόραση είτε για θέατρο είτε για κινηματογράφο. Παράλληλα, είναι και ένας άνθρωπος που δε φοβάται να εκφράσει δημόσια τη γνώμη του και να μιλήσει για τα κακώς κείμενα της κοινωνίας. Αναμενόμενα, λοιπόν, έχει δημιουργήσει μία μεγάλη βάση υποστηρικτών με τους οποίους επικοινωνεί σε μεγάλο βαθμό μέσα από τα social media.

Εκεί είναι που έκανε την αποκάλυψη για τη μεγάλη απόφαση που πήρε και έδειξε στον κόσμο με ένα βίντεο το αποτέλεσμα.

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν είναι πια ξανθιά. Έβαψε τα μαλλιά της «Sunset»

Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις τι μπορεί κάποιος να εννοεί με το χρώμα «Sunset», η απάντηση βρίσκεται στο βίντεο που πόσταρε η 53χρονη ηθοποιός στο προφίλ της. Σε μία ελεύθερη μετάφραση, η Καρύδη εννοεί το πορτοκαλί ή έστω μία απόχρωση αυτού, αν και αποκαλεί «λάθος» το να πούμε το χρώμα της «πορτοκαλί».

https://www.instagram.com/p/CkDxe7dKMPG

«Θέλετε κάτι να ρωτήσετε; Για το μαλλί μου; Σας αρέσει αυτό το χρώμα; Κοιτάξτε το κόντρα στον ήλιο. Έκανα αυτό το μαλλί. Φέτος τον χειμώνα θα κυκλοφορώ με αυτό το μαλλί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό το χρώμα; Μιλήστε μου. Θέλω να ακούσω τη φωνή σας. Η φωνή σας μου αρέσει, με γοητεύει. Πιστεύετε ότι λέγεται τζίντζερ; Πιστεύετε ότι λέγεται καροτί; Μήπως πιστεύετε ότι λέγεται πορτοκαλί; Πιστεύετε ότι λέγεται το χρώμα της Πίπης Φακιδομύτη; Όχι, είναι το χρώμα της δύσης του ηλίου. Sunset. Έτσι θα το ονομάσω. Ξέρετε γιατί το έκανα; Θα σας το πω κάποια στιγμή, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα», ακούγεται να λέει στο βίντεο βάζοντάς μας και σε περιέργεια σχετικά με τον λόγο που επέλεξε το συγκεκριμένο χρώμα.

Το παρασκήνιο που λίγοι γνωρίζουν

Μπορεί η Σμαράγδα να δημοσίευσε την Κυριακή 23/10 το βίντεο με την αλλαγή στα μαλλιά της, όμως, αυτή έχει γίνει αρκετές ημέρες πριν. Και, αν αναρωτιέσαι πώς το γνωρίζουμε, τις πρώτες υποψίες είχαμε όταν πήγαμε να δούμε τη θεατρική παράσταση «Το Σώσε» μέσα στην εβδομάδα.

Κάποια στιγμή την ώρα της παράστασης, η Καρύδη έβγαλε την περούκα που φορούσε και αποκαλύφθηκαν τα «sunset» μαλλιά της δεμένα σφιχτά στο κεφάλι. Απορήσαμε στην αρχή αν βλέπαμε καλά, καθώς δεν είχε πει τότε κάτι επίσημα, αλλά, καθώς φαίνεται, οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν.

https://www.instagram.com/p/Cb2ZbRpqKYn

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

Βλέποντας -και ακούγοντας- το βίντεο της Καρύδη, η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να κάνει το δικό της σχόλιο αποθεώνοντας την ηθοποιό με χιούμορ.

«Ψάχνω ένα ταλαντουχο κορίτσι, κυρίως για εκφωνήτρια & αφηγήτρια, για μια νέα εκπομπη που σκεφτομαι! Η φωνή του βίντεο ακούγεται ιδανική. Σφύζει από ζωή & ταλέντο. Ακούγεται σαν γάργαρο νερό σε ποταμάκι, σαν μπουμπούκι ανθισμένο σε πεδιάδα, σαν πηγή στον ωκεανό που σε ξεδιψάει. Μπορώ να εχω πληροφορίες Σμαρώ μου;;», έγραψε.

smaragda_karidi_portokali_sunset_mallia.jpg

Θυμήσου τη με τα ξανθιά μαλλιά: