Η Θεοφανία Παπαθωμά λέει πως «Η Ελληνίδα μάνα έχει καταστρέψει τον γιο»

Η Θεοφανία Παπαθωμά λέει πως «Η Ελληνίδα μάνα έχει καταστρέψει τον γιο»

Η ηθοποιός μίλησε για τις εργασιακές συνθήκες στην τηλεόραση, την αρνητική κριτική, την Ελληνίδα μάνα και τον τοκετό της κόρης της στο σπίτι.

Η Θεοφανία Παπαθωμά πρωταγωνιστεί φέτος στην δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», στον ρόλο της Πολυξένης. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εργασιακές συνθήκες στην τηλεόραση, την αρνητική κριτική, την Ελληνίδα μάνα και τον τοκετό της κόρης της στο σπίτι.

Μαύρο ρόδο: Η Θεοφανία Παπαθωμά στον ρόλο της κακιάς μητριάς και η... ηγουμένη Κατερίνα Διδασκάλου

Οι εργασιακές συνθήκες στην τηλεόραση

«Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες, εάν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε και τρώγαμε πάνω στις πέτρες. Η πιο αντίξοη συνθήκη ήταν όταν στο Άγγιγμα Ψυχής γυρίζαμε ξανά και ξανά τη σκηνή στα χιονισμένα Ζαγόρια με θερμοκρασία υπό του μηδενός. Επίσης, έχω μπει στη θάλασσα Νοέμβριο μήνα με κρύο και συμπρωταγωνιστή τον Γιώργο Νινιό», ανέφερε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά .

«Ήμουν πάντα επιλεκτική στις δουλειές μου. Εάν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν πήγαινα να δουλέψω και έτσι έχασα και πάρα πολλές δουλειές. Πράγματι, στις δουλειές που έκανε ο άντρας πρωταγωνιστής ήταν λίγο σε καλύτερη μοίρα, νομίζω, από την πρωταγωνίστρια», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Συγκρίνοντας, πάντως, το παρόν με το παρελθόν στις τηλεοπτικές παραγωγές η Θεοφανία Παπαθωμά τόνισε: «Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες τώρα, αν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε και τρώγαμε πάνω στις πέτρες».

Η 50χρονη δεν δίστασε να παραδεχθεί πως πολλές φορές μπαίνει στον πειρασμό να σχολιάσει τους άλλους ωστόσο, προσπαθεί να μην λέει αρνητικά πράγματα: «Η επίκριση είναι δηλητήριο και σου επιστρέφεται. Έτσι όπως το λες μέσα σου μπαίνει, δεν πάει στον άλλον που δεν το ακούει. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο δέχεσαι κριτική. Η επίκριση βαραίνει αυτόν που την κάνει, όχι έμενα. Αυτός που βγάζει βατράχια από το στόμα του, περαστικά!».

Ο ρόλος της στο «Μαύρο Ρόδο»

https://www.instagram.com/p/CjPv2PhrVpB

Η ηθοποιός υποδύεται την Πολυξένη, έναν χαρακτήρα με κρυφό παρελθόν. Για τον ρόλο της στη σειρά η ηθοποιός τόνισε: «Η Πολυξένη σίγουρα έχει ένα κρυφό παρελθόν και μία άλλη ιδιότητα. Ήταν κακό και ανήθικο που μπήκε ως τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι. Το υπογραμμίζουμε, δεν μπαίνουμε ανάμεσα σε παντρεμένα ζευγάρια».

«Ο Θέμης Καστρινός προέρχεται από το παρελθόν της Πολυξένης κι εκείνος είπε ότι η Πολυξένη είναι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας, άρα του έκανε κάτι κακό. Ως Πολυξένη έχω τραγουδήσει στο παρελθόν και έχω περάσει από τα λημέρια του Θέμη. Προφανώς ήταν μία δύσκολη σχέση, που τέλειωσε άσχημα», συμπλήρωσε.

Η σχέση με τον γιο της

H γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση με τον γιο της, από τον οποίο προσπαθεί να τηρεί μια απόσταση: «Η Ελληνίδα μάνα τον έχει καταστρέψει τον γιο που δεν ξεκολλάει πάνω από το κεφάλι του. Εγώ από τον Αχιλλέα κρατάω μία απόσταση. Τα καλοκαίρια που πηγαίνει στη γιαγιά του, δεν του τηλεφωνώ, περιμένω όποτε μου τηλεφωνήσει αυτός».

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραδέχθηκε ότι την έχει βοηθήσει σημαντικά η πρακτική φιλοσοφία και η πυθαγόρειος διατροφή. Η επιστροφή της στα έδρανα της Νομικής για μεταπτυχιακό αποτελεί για εκείνη ένα σημαντικό γεγονός, αφού το διάβασμα ξεκουράζει το μυαλό της και την χαροποιεί ιδιαίτερα.

Θεοφανία Παπαθωμά: «Την άφησα αρκετά χρονιά τη δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά»

Για την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι η ηθοποιός δήλωσε: «Την άφησα αρκετά χρονιά τη δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό. Στη δεύτερη κόρη μου έκανα μόνη τον τοκετό στο σπίτι. Έπρεπε να το είχα κάνει και στον τοκετό της πρώτης κόρης μου και στον Αχιλλέα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γεννήσω σε μαιευτήριο. Ήμουν τελείως μόνη στον τοκετό, η μαία μπήκε στο δωμάτιο τα τελευταία πέντε λεπτά».

Πηγή κεντρικής:ndp