«Σπάστε τα όλα» - Λεβεντογιάννης και Λαγούτης έγιναν ήρωες στους Παγιδευμένους για το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
«Σπάστε τα όλα» - Λεβεντογιάννης και Λαγούτης έγιναν ήρωες στους Παγιδευμένους για το κοινό

Έδειξαν πυγμή, ο αστυνόμος της καρδιάς μας και ο σέξι εισαγγελέας. Το κοινό χειροκρότησε χθες την κάθε τους κίνηση στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Στο κρισιμότερο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» οι τηλεθεατές δεν είχαν δύσκολο έργο για το ποιον θα επιλέξουν ως τον, ή τους καλύτερους. Ο Πέτρος Λαγούτης και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, έγιναν ήρωες, αποθεώθηκαν από το κοινό για τον δυναμισμό τους και η ταύτιση μαζί τους, ήταν άμεση. Στο Twitter για ένα ακόμη βράδυ η σειρά ήταν στα top trends με κάθε σκηνή να αναλύεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Βέβαια δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες προς το κανάλι, γιατί λόγω της μετάδοσης αγώνων του Μουντιάλ, κάποια επεισόδια δεν θα μεταδοθούν.

padidevmenoimountial.JPG

Σπάστα όλα Μιχάλη

Η σκηνή στη σειρά «Παγιδευμένοι», με την Άννα να αναμετριέται με τον Άγγελο, δολοφόνο της αδελφής της και μέχρι πρότινος, φίλο και συνεργάτης της, δημιούργησε μεγάλη αγωνία. Κυρίως για τον Δημήτρη και τον Ανδρέα που έτρεξαν για να την προστατέψουν.

https://www.instagram.com/p/CkBi00CrYvL

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δεν κρατιόταν. Έκανε για τα πάντα για να φτάσει πρώτος για να γλιτώσει την Άννα, με φόβο μήπως ο Άγγελος της κάνει κακό. Με το όπλο στο χέρι, δυναμικός και υπερβολικά γοητευτικός για τις θαυμάστριές του, έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα την κατάλληλη στιγμή. Ο ηρωισμός του ανταμείφθηκε. Το Twitter πανηγύρισε για τον εισαγγελέα που έχει όλα τα καλά και χαρίζει σωτηρία την κατάλληλη στιγμή.

Παγιδευμένοι: Αποθέωση των τηλεθεατών για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ απέναντι στον δολοφόνο

https://www.instagram.com/p/Ch9akZqIQ3h

Όταν πια οδηγηθήκαμε στην σύλληψη του Άγγελου, ο Ανδρέας (Πέτρος Λαγούτης) ως αστυνόμος δεν κρατήθηκε και εξέφρασε την οργή του προς τον δολοφόνο. Ο μέχρι πρότινος πράος χαρακτήρας της σειράς, για πρώτη φορά δεν άντεξε το άδικο. Και οι χρήστες στα social media του εξέθρασαν τον θαυμασμό του. Ο ρόλος του πάει γάντι.

Η υπόθεση περιπλέχτηκε στη συνέχεια καθώς ο πατέρας του Δημήτρη αποφάσισε να εξαφανίσει το πτώμα του πατέρα της Άννας. Ο εισαγγελέας και η δικηγόρος κυκλοφορούσαν εν αγνοία τους με το αυτοκίνητο που είχε μέσα το πτώμα. Πλοκή στην πλοκή και η αγωνία στο κόκκινο. Οι δύο τηλεοπτικοί ήρωες είναι θύματα των ίδιων των οικογενειών τους. Πάντως σήμερα θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο σασπένς.

https://www.instagram.com/p/CkHEzL-AY3Z

Την ίδια στιγμή που το σχέδιο του πατέρα του Άγγελου καταρρέει σημείο προς σημείο με την έρευνα του εισαγγελέα Μαυρίδη, ο γιος καταλαβαίνει ότι το άλλοθι του δεν θα τον βοηθήσει. Και αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό ότι, από άγγελος μετατράπηκε σε διάβολο. Αποφασίζει πλέον να τα ρίξει όλα στον πατέρα του. Και εκείνος μένει εμβρόντητος γιατί πλέον θα κατηγορηθεί για συνέργεια σε φόνο. Απίστευτο; Γενικά όλοι οι πατεράδες στη σειρά είναι ένοχοι, ο καθένας για άλλο αδίκημα. Και ακόμη αργούμε να φτάσουμε στην αποκάλυψη.