«Ήσυχα μωρέ» - Η Δανάη Μπάρκα πόζαρε πιο hot από ποτέ και σχολίασε μέχρι και η Ναταλία Γερμανού

«Ήσυχα μωρέ» - Η Δανάη Μπάρκα πόζαρε πιο hot από ποτέ και σχολίασε μέχρι και η Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια έκανε μία σέξι ανάρτηση και όλοι οι celebrities άρχισαν να σχολιάζουν.

Το βράδυ της Δευτέρας, ένα ιδιαίτερο post ανέβηκε στα social media από τη Δανάη Μπάρκα και είναι από αυτά που σε καμία περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητα.

Η διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός που διανύει το 29ο έτος της ηλικίας της, χτες το βράδυ, αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην οποία είναι με τα εσώρουχά της. Σε αυτήν, η Μπάρκα ποζάρει χαλαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση με το βλέμμα της να είναι τοποθετημένο σε κάποιο σημείο στο πλάι.

https://www.instagram.com/p/CkGzpwcs7gf

Φυσικά, στο θέαμα αυτής της φωτογραφίας το κοινό της γρήγορα άρχισε να κάνει likes και σχόλια και ανάμεσα σε αυτά βρέθηκαν και μερικά πολύ γνώριμα πρόσωπα. Πρώτη και καλύτερη η μαμά της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου.

danai_mparka_esorouxa_sxolia.jpg

Έπειτα, όμως, αρκετοί celebrities, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, άφησαν τα δικά τους αποθεωτικά σχόλια.

Ώσπου κάποια στιγμή, ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς τής έγραψε: «Ήσυχα μωρέ». Η Μπάρκα απάντησε με μερικά emojis και λίγο μετά στο σχόλιό της έγραψε και η Ναταλία Γερμανού: «Με κάλυψε ο προλαλήσας». Τότε, η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τη συνομιλία λέγοντας παιχνιδιάρικα: «Μία καληνύχτα είπα να πω».

Η Δανάη Μπάρκα κατά των αρνητικών σχολίων

Η Δανάη Μπάρκα με κάθε ευκαιρία μιλάει κατά των αρνητικών σχολίων που τόσο εύκολα μπορεί κάποιος να κάνει, ειδικά πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η δήλωση που έκανε έναν μήνα πριν.

«Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια 'πώς είσαι έτσι;’ και 'φύγε από τη ζωή μας’. Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου», είπε η Μπάρκα τον προηγούμενο μήνα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

https://www.instagram.com/p/CjlIbJhsWVN