Μήπως η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί την τακτική των celebrities για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της;

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μήπως η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί την τακτική των celebrities για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της;

Η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε στον καθρέφτη με συνεργάτη της και δείχνει να λάμπει από ευτυχία.

Τους τελευταίους μήνες η Ελένη Φουρέιρα κάνει πολύ περιορισμένες εμφανίσεις πυροδοτώντας τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί. Η αναβολή της καλοκαιρινής της περιοδείας για λόγους υγείας και οι φωτογραφίες στις οποίες κρύβει επιμελώς την κοιλιά της, έκαναν όλους να μιλούν για εγκυμοσύνη.

Η 35χρονη τηρεί «σιγή ιχθύος» και αποφεύγει τα κοσμικά events παρόλα αυτά δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις εξόδους με τους φίλους της. Οι τελευταίες φωτογραφίες που έχει ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό, προδίδουν τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της αφού σε μερικές η κοιλίτσα της διαγράφεται ξεκάθαρα.

H έξοδος με τους φίλους της και η ολόσωμη φωτογραφία

Το βράδυ της Δευτέρας (24/10) η Ελένη Φουρέιρα δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων προαστίων για να γιορτάσει τα γενέθλια του φίλου και συνεργάτη της, Βαλεντίνου Νικολάου.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός make up artist πόζαραν μαζί στον καθρέφτη και μοιράστηκαν το στιγμιότυπο στο Instagram. H Ελένη Φουρέιρα έδειχνε πιο κομψή από ποτέ με το total purple look της και δεν είναι τυχαίο πως για ακόμη μια φορά έκρυψε με μαεστρία την κοιλίτσα της φορώντας oversized παλτό.

foureira7.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα έδειξε την κοιλίτσα της & τα σχόλια των fans της περί εγκυμοσύνης μιλούν μόνα τους

Τα Instagram posts που πυροδότησαν τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Πριν λίγες εβδομάδες η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram στις οποίες βλέπουμε την κοιλιά της εμφανώς φουσκωμένη.

Η 35χρονη πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της και μας έδειξε το νέο της hair look ωστόσο οι fans έσπευσαν να σχολιάσουν πως η τραγουδίστρια μάλλον κυοφορεί το πρώτο της παιδί.

https://www.instagram.com/p/CjgCCwiqRDm

«Διακρίνω μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα στην πρώτη φώτο», «Έγκυος είναι η κοιλιά δεν είναι ίδια με πριν!», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών κάτω από την ανάρτησή της.

Όλες οι φωτογραφίες στις οποίες κρύβει επιμελώς την κοιλιά της

Στα τελευταία της posts η διάσημη τραγουδίστρια φορά φαρδιά ρούχα, τα οποία κρύβουν επιμελώς την κοιλίτσα της, πυροδοτώντας για μια ακόμη φορά τις φήμες που την θέλουν να κυοφορεί το πρώτο της παιδί.

Η επιθυμία της να κάνει οικογένεια

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει:

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su

Η τραγουδίστρια έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του 33χρονου ποδοσφαιριστή Αλπέρτο Μποτία και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους.

«Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη»

Τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Katerina». Η παρουσιάστρια είπε είπε τη γνώμη της, ύστερα από την προβολή των δηλώσεων του Γιώργου Αρσενάκου.

Οι δηλώσεις που έκανε ο CEO της Panik Records πυροδότησαν πλήθος σχολίων στο πλατό της εκπομπής. Ο Γιώργος Αρσενάκος δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διάψευσε την εγκυμοσύνη, τονίζοντας πως είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί από την ίδια την τραγουδίστρια.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου κλήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω απόσπασμα, δήλωσε πως πιστεύει ότι η τραγουδίστρια είναι πια ετοιμόγεννη. Συγκεκριμένα, ανέφερε :

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της. Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της».

5 celebrities που κρατούσαν κρυφή την εγκυμοσύνη τους

1) Κατερίνα Στικούδη

Η τραγουδίστρια δεν παραδέχθηκε ποτέ δημόσια την εγκυμοσύνη της και εμφανιζόταν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου της η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι».

2) Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να κρατήσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν καθημερινά στο πλατό ακόμη και σε προχωρημένη κύηση. Η Ελένη Μενεγάκη απέφευγε να παραδεχθεί ότι περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο ωστόσο άφηνε αιχμές κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τη νέα της κατάσταση. Όταν γεννήθηκε η μικρή Μαρίνα και όλοι σχολίαζαν την γέννα της Meghan Markle η παρουσιάστρια είχε αναφέρει on air:

«Εμένα με νοιάζει πως αυτή η γυναίκα θα έχει αγχωθεί τόσο πολύ για να κάνει όλους αυτούς τους περιοριστικούς όρους, που δεν ξέρω τι μπορεί να την αγχώνει... Ό,τι αγχώνει όλες μας, όταν φτάνει η ώρα να γεννήσουμε. Και δεν μιλάω για την πρώτη φορά, που όλες νιώθουμε τον ίδιο πανικό. Αναρωτιέμαι και η ίδια πώς αισθάνεται όταν όλοι σε παρακολουθούν και σου μετράν τις μέρες, γέννησες ή δεν γέννησες. Μπαίνω στη θέση της και λέω Παναγία μου».

3) Megan Fox

H διάσημη ηθοποιός κράτησε κρυφή την τρίτη της εγκυμοσύνη μιας και εκείνη την περίοδο χώριζε με τον Brian Austin Green. Λίγους μήνες αργότερα η Fox παραδέχθηκε ότι ο Green είναι ο πατέρας του παιδιού της παρόλα αυτά χώρισαν τον Μάιο του 2020.

4) Sophie Turner

H Sophie Turner και ο Joe Jonas ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους, Wila μέσω εκπροσώπου. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της, δυο μήνες μετά τη γέννα.

5) Jessica Biel

Η Jessica Biel ανακοίνωσε πως έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον γιο της Spencer, στην εκπομπή του Stephen Colbert. H 40χρονη ηθοποιός κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της καραντίνας και λίγους μήνες αργότερα αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός.

Πηγή κεντρικής: foureira