Θεοφανία Παπαθωμά και Λεωνίδας Κακούρης είναι το νέο love story στο «Μαύρο Ρόδο»;

Κατερίνα Μπούσιου
Θεοφανία Παπαθωμά και Λεωνίδας Κακούρης είναι το νέο love story στο «Μαύρο Ρόδο»;

Πολυξένη και Θέμης θυμούνται το παρελθόν τους και η τυχαία τους συνάντηση θα είναι σημαντική για τις εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο». 

Μετά το flashback της Κατερίνας Διδασκάλου, όπου είδαμε τη ζωή της, πριν κλειστεί στο μοναστήρι, έχουμε και νεότερο, με άλλους δύο τηλεοπτικούς ήρωες που έχουν παρελθόν στο «Μαύρο Ρόδο». Μπορεί και μέλλον. Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Λεωνίδας Κακούρης, η Πολυξένη και ο Θέμης, θα μας απασχολήσουν αρκετά στα επόμενα επεισόδια με το παλαιότερο και το νεότερο love story τους.

https://www.instagram.com/p/CjPvMXgISHR

Μυρσίνη και Δούκας σε επική συνάντηση

Όπως ήδη μας είχε προιδεάσει ο Λεωνίδας Κακούρης, θα έχει μία σημαντική σκηνή στο «Μαύρο Ρόδο» με το προηγούμενο τηλεοπτικό του ταίρι, την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία ωστόσο δεν θα θυμίζει καθόλου τις Άγριες Μέλισσες, ούτε και τη Μυρσίνη με τον Δούκα. Αλλά όπως είπε ο ίδιος σε σημερινή του συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη», θα δούμε κάτι ιδιαίτερο: «Είναι συγκλονιστική η συνάντηση του Θέμη με την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Την περίμενα και εγώ εδώ και καιρό αυτή τη σκηνή». Γερόντισσα πάντως δεν θα την αποκαλέσει, όπως είχε πει αστειευμόμενος παλαιότερα στην Ελένη Μενεγάκη, γιατί ο Θέμης ξέρει μόνο τους κανόνες της νύχτας και όχι της μοναστικής ζωής και το πως πρέπει να την προσφωνήσει.

Το παρελθόν της Διδασκάλου αποκαλύφθηκε στο «Μαύρο Ρόδο» και το κοινό αποθέωσε την Ηγουμένη

Συνάντηση Νο2. Εκτός από αυτή την συνεύρεση για να πείσει την Φιλαρέτη να μην απασχολεί τον γιο του με τις δουλειές του μοναστηριού, θα έχει και μία δεύτερη. Με ένα παλιό του, αξέχαστο φλερτ. Και αυτή είναι η Πολυξένη (Θεοφανία Παπαθωμά) που κάποτε ήταν τραγουδίστρια σε ένα από τα μαγαζιά του.

papathoma_mavrorodo.jpg

Τότε ήταν ερωτευμένος μαζί της και αυτά τα συναισθήματα θα ξυπνήσουν και πάλι. Θα εξελιχθεί σε ένα νέο love story; Οι πληροφορίες λένε πως υπάρχουν πιθανότητες. Πάντως θα δούμε σε flashback την πρώτη γνωριμία τους και τη σχέση που είχαν. Τον Θέμη θα τον συμφέρει αυτή η σχέση με την Πολυξένη, γιατί κάποια στιγμή θα «πολεμήσουν» τον ίδιο εχθρό. Την μοναχή Ελισάβετ. Όταν καταλάβει πως ο γιος του Πέτρος, τρέφει αισθήματα για εκείνη, γίνεται έξαλλος και χρησιμοποιεί την Πολυξένη, που ως μητριά της, δεν τρέφει και τα καλύτερα συναισθήματα για εκείνη.

Ούτε εκείνη, αλλά ούτε και ο Καστρινός θέλουν να αφήσει την μοναστική ζωή και να επιστρέψει στο σπίτι. Έτσι εκείνος θα προστατέψει τον γιο του και η Πολυξένη τα συμφέροντά της στην περιουσία του Λευτέρη και πατέρα της Ελισάβετ.

https://www.instagram.com/p/CjhxwZ6gbQu

Σήμερα πάντως θα δούμε μία ακόμη συμμαχία. Βίκος και Κύρα ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά του Καστρινού για τον χωρίσει πλέον η Αγγελική. Η πεθερά του Θέμη μας έχει δείξει εξάλλου τις προθέσεις της, εδώ και καιρό.