Μαύρο Ρόδο: H Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι αγνώριστη χωρίς τα ράσα και ζει τον απόλυτο έρωτα

Μαύρο Ρόδο: H Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι αγνώριστη χωρίς τα ράσα και ζει τον απόλυτο έρωτα

Η νεαρή ηθοποιός έχει βρει το άλλο της μισό και βιώνει την ευτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου πραγματοποιεί φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από τον ρόλο της Ελισάβετ στη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο». Η νεαρή ηθοποιός δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην Ελληνική τηλεόραση ωστόσο συμμετείχε στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η νεαρή πρωταγωνίστρια υποδύεται μία δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, η οποία θα νιώσει μια απρόσμενη ερωτική έλξη για έναν επιπόλαιο φοιτητή αρχιτεκτονικής, τον Πέτρο Καστρινό, τον οποίο υποδύεται ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

https://www.instagram.com/p/ChXiS34l5GW

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι απλά αγνώριστη χωρίς τα ράσα

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει σπουδάσει Αγγλική λογοτεχνία σε προπτυχιακό επίπεδο και κλασική φιλολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Μετά τις σπουδές στη λογοτεχνία και την κλασική φιλολογία ακολούθησαν οι σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο, οι οποίες έμελλαν να της αλλάξουν τη ζωή.

Για τις ανάγκες του ρόλου της η ηθοποιός δεν αποχωρίζεται το ράσο της, το οποίο αλλάζει εντελώς την εικόνα της. Στην καθημερινότητά της η νεαρή κοπέλα δεν σταματά να χαμογελά στον φακό, με τα post της να αναδεικνύουν πλήρως τη φυσική της ομορφιά.

Το «Mαύρο Ρόδο» με μία του σκηνή σόκαρε το Twitter - Η επιστροφή από τα παλιά με τις Άγριες Μέλισσες

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της και αποκάλυψε την πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει μέχρι τώρα.

«Η Ελισάβετ κλαίει πάρα πολύ στη σειρά. Υπήρχαν μέρες στα γυρίσματα που σε όλες τις σκηνές έκλαιγε. Οπότε υπήρχαν δύσκολες μέρες, γιατί μπαίνεις σε ένα σκεπτικό εντελώς διαφορετικό και είναι δύσκολο να βγεις από αυτό. Η πιο δύσκολη σκηνή για μένα ήταν μία που γυρίσαμε πριν λίγες μέρες. Κάτι συμβαίνει και η Ελισάβετ τρέχει τρέχοντας μέσα στην εκκλησία και προσεύχεται στον Άη Γιώργη», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Η Ελένη Καπλάνη που έγραψε το βιβλίο στο οποίο στηρίζεται η σειρά, μου είπε πως είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Οι απαγορευμένοι έρωτες πιστεύω πως είναι πάντα οι πιο ελκυστικοί».

Για τη ζωή της πριν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου εξομολογήθηκε: «Γεννήθηκα και έζησα στην Αγγλία μέχρι 7 ετών, ήρθα στην Ελλάδα χωρίς να ξέρω ελληνικά και ξαναέφυγα για το πανεπιστήμιο. Η μητέρα μου είναι από την Αγγλία και εγώ είμαι μισή Αγγλίδα. Δούλευα πολλά χρονιά στο BBC, σε εταιρείες παράγωγης που φτιάχνουν ντοκιμαντέρ. Οργάνωνα παράγωγες που έκαναν γυρίσματα σε Κίνα, Ρουμάνια και Ιταλία. Ως νεαρή ηθοποιός έκανα άλλες δουλειές για να ζήσω, άλλα όταν πρόκυπτε κάποιος ρόλος ασχολούμουν με την υποκριτική. Το όνειρο μου είναι να μπορώ να ζω κάποιους μήνες στην Ελλάδα και κάποιους στην Αγγλία».

H Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει βρει το άλλο της μισό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «RealLife» και της Νίκης Κώτσου, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία οκτώ χρόνια με τον Σέρβο παραγωγό και σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς. Το ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών της ηθοποιού στο Ηνωμένο Βασίλειο και έκτοτε είναι αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/B34ffgqg4Ok

H νεαρή ηθοποιός και ο σύντροφός της μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη και συγκατοικούν στην Αθήνα. Όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους πραγματοποιούν ταξίδια, με το Βελιγράδι, τη γενέτειρα του σκηνοθέτη να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί η ηθοποιός στο Instagram αρκεί για να δεις όλες τις #couplegoals φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους.

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Νίκολιτς

Ο Αλεξάντερ Νίκολιτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1979. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, η οικογένειά του κατέφυγε στο Λονδίνο. Στη συνέχεια εργάστηκε για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία και το σενάριο δημιουργώντας πέντε ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες προβλήθηκαν σε Διεθνή φεστιβάλ. Το 2009 ο Νίκολιτς ίδρυσε δική του εταιρεία παραγωγής και άρχισε να ασχολείται ενεργά με ντοκιμαντέρ που αφορούν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Πηγή κεντρικής: fotina_papa