Ο γαλανομάτης πρωταγωνιστής του «Μαύρου Ρόδου» Νίκος Κουκάς, είναι το νέο crush των fans

Κατερίνα Μπούσιου
Ο γαλανομάτης πρωταγωνιστής του «Μαύρου Ρόδου» Νίκος Κουκάς, είναι το νέο crush των fans

Η ομοιότητα με τον Νίκο Μίχα, οι σπουδές στην Αμερική, η εμπειρία στο modeling και ο ρόλος του ως Γεράσιμος στο «Μαύρο Ρόδο». 

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, είναι η πληθώρα νέων, όμορφων και ταλαντούχων ηθοποιών, που αποτελούν την next generation της Tv. Από τα πρόσωπα που ήδη ξεχωρίζουν, είναι και ο νεαρός ηθοποιός της σειράς «Μαύρο Ρόδο» Νίκος Κουκάς, ο οποίος υποδύεται τον Γεράσιμο και στα επόμενα επεισόδια θα έρθει σε κόντρα με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον γνωστό μας Πέτρο. Όλα γίνονται για την καρδιά της μοναχής Ελισάβετ. Το κοινό στο Twitter ήδη θαυμάζει τον Γεράσιμο, αλλά διχάστηκε με τους δύο νέους πρωταγωνιστές. Ποιος θα επικρατήσει στο τέλος;

Από την Αμερική στο modeling και τώρα στο μοναστήρι

Ο Γεράσιμος είναι ο φύλακας άγγελος της Ελισάβετ από μικρή ηλικία στο «Μαύρο Ρόδο». Ο κολλητός της, ο έμπιστός της αλλά και ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εκείνη. Το γεγονός ότι είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της, είναι και το δέλεαρ για τη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/BrQ4y_Gldpj

Ο ηθοποιός Νίκος Κουκάς που τον υποδύεται, έχει γίνει ήδη ο αγαπημένος χαρακτήρας των fans της σειράς, όχι φυσικά για τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα, αλλά και για την γοητεία του. Αν τον παρατηρήσετε προσεκτικά, δεν σας θυμίζει κάποιον;

https://www.instagram.com/p/CVNLvTFMNzV

Το κοινό στο Twitter αναγνώρισε μία ομοιότητα με τον γιατρό Νίκο Μίχα και πρώην τραγουδιστή στο Fame Story. Μερικώς, ναι, υπάρχει μία φυσιογνωμική ομοιότητα.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης εμφανίστηκε γυμνός στο «Μαύρο Ρόδο» και το Twitter αποθέωσε τη στιγμή

Ο 26χρονος Νίκος Κουκάς ανήκει στην πολλά υποσχόμενη νέα γενιά στο θέατρο και την τηλεόραση. Σπούδασε για 4 χρόνια υποκριτική στην δραματική σχολή «Tisch School of Arts» στη Νέα Υόρκη και κάποια στιγμή λόγω και της εμφάνισής του, ασχολήθηκε και με το modeling. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα πήρε μέρος σε μία ταινία, την «Χειμώνας με την Βαλμίρα» και ξεκίνησε τις πρώτες του θεατρικές παραστάσεις. Πάντως σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι ακόμη δεν μπορεί να διαχειριστεί το αποτέλεσμα της δουλειάς του: «Η διασημότητα και η αναγνωρισιμότητα με τρομάζουν λίγο. Νιώθω λίγο αμήχανα».

https://www.instagram.com/p/BkBmoyggkcm

Ο νεαρός ηθοποιός λατρεύει τα extreme sports και είχε πάντα την συμπαράσταση των γονιών του, στα πρώτα του βήματα: «Η μητέρα μου ήταν από την αρχή υποστηρικτική μαζί μου. Ο πατέρας μου όταν με είδε σε μία παράσταση μου είπε ότι θα σταθεί δίπλα μου σε ότι και αν κάνω». Μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ο Νίκος αναγνώρισε ομοιότητες με τον χαρακτήρα του Γεράσιμου: «Έχω κοινά στοιχεία μαζί του, κυρίως στις αξίες που πρεσβεύει και στην δοτικότητα. Μου έχει τύχει να ερωτευτώ πάρα πολύ έντονα, αλλά δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να αλλάξω όλη μου τη ζωή για έναν άνθρωπο».

Οι χρήστες των social media οι οποίοι δεν χάνουν επεισόδιο από το «Μαύρο Ρόδο», ήδη αναμένουν την μεγάλη κόντρα μεταξύ Γεράσιμου και Πέτρου για τα μάτια της Ελισάβετ. Εκεί θα βγάλει και τον σκοτεινό του χαρακτήρα στο φως, καθώς θα χρησιμοποιήσει και δόλιους τρόπους για να τα καταφέρει. Σίγουρα κάτι κρύβει ο Γεράσιμος από το παρελθόν του.

Photo credits: Instagram @nickkoukas