Είναι ο Brad Pitt αγενής; Το viral βίντεο που τον δείχνει να σνομπάρει δημοσιογράφο

Μαρία Ροδίτη
Είναι ο Brad Pitt αγενής; Το viral βίντεο που τον δείχνει να σνομπάρει δημοσιογράφο

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Άδικα ο Martin Brundle προσπαθούσε να πάρει μια δήλωση. Ο Brad Pitt πέρασε δίπλα του κι έκανε… σαν να μην υπήρχε.

Viral έχει γίνει η συμπεριφορά του Brad Pitt απέναντι σε δημοσιογράφο όταν εκείνος προσπαθούσε να του πάρει μία δήλωση. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής σε επερχόμενη ταινία για τη Formula 1, έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, γιατί σνόμπαρε έναν από τους πιο αγαπητούς αθλητικούς σχολιαστές, τον Martin Brundle.

Η πρώην του Brad Pitt τον αποθεώνει 25 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και ο νυν της το επικροτεί

Το viral video με την αγενή συμπεριφορά του Brad Pitt

Την Κυριακή (23/10) ο Brad Pitt βρέθηκε στο US Grand Prix. Εκεί, ο Βρετανός δημοσιογράφος Martin Brundle, ο οποίος είναι γνωστός για τα «πεσίματα» σε stars με το μικρόφωνό του, προσπάθησε να μιλήσει στον διάσημο ηθοποιό ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Ο Brundle ρώτησε τον star για το επερχόμενο project στη Formula 1, στο οποίο είναι συμπαραγωγός ο Lewis Hamilton, προτού τον ρωτήσει αν είχε απολαύσει το Σαββατοκύριακο Αγώνων στο Austin του Τέξας. «Ευχαριστώ φίλε», είπε ο Brad Pitt με τον ρεπόρτερ της F1 να λέει ειρωνικά: «Προφανώς είναι γνωστά τα “stops” του Pitt».

Η αντίδραση των θαυμαστών

Οι θαυμαστές του αθλήματος της Formula 1 δεν χάρηκαν και πολύ που ο Pitt πέρασε 3 μέρες κάνοντας έρευνα για την ταινία με τους διευθυντές της ομάδας και τους οδηγούς, αλλά δεν συνειδητοποίησε ποιος ήταν ο Brundle.

«Ο Brad Pitt κάνει ταινία για τη F1, αλλά δεν ξέρει τη φωνή του Martin Brundle», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος Omid Scobie για το συμβάν. Ένας άλλος fan σημείωσε: «Brad Pitt… ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί σε ταινία F1 δεν σταμάτησε για 30 δευτερόλεπτα να μιλήσει στον Martin Brundle… Αν δεν θέλεις να δώσεις συνέντευξη, φύγε και άνοιξε τον δρόμο για τους ανθρώπους που θέλουν».

Ένας άλλος θαυμαστής έγραψε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τη λογική του Brad Pitt που δεν θέλει να αφιερώσει λίγα λεπτά για να μιλήσει στον Martin Brundle κατά τη διάρκεια της βόλτας στο grid. Εννοώ ότι αυτή είναι η στιγμή του να συνδεθεί με εκείνους τους οπαδούς της F1 που θα δουν την ταινία του στη F1».