GNTM: Οι κριτές αποθέωσαν την Yeva όμως νικητής στο Twitter αναδείχθηκε ο Γιώργος Καράβας

GNTM: Οι κριτές αποθέωσαν την Yeva όμως νικητής στο Twitter αναδείχθηκε ο Γιώργος Καράβας

Οι αποχωρήσεις αναγκάζουν την κριτική επιτροπή να αναζητήσει τις κοπέλες που θα καλύψουν τις κενές θέσεις και θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό του διαγωνισμού μοντέλων. 

Ένα ακόμη επεισόδιο του «Greece's Next Top Model» απόλαυσαν το βράδυ της Τρίτης (25/10) οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του STAR. Η ξαφνική αποχώρηση της Νικόλ Τσούλος στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/10) επηρέασε αρνητικά τα μοντέλα με αποτέλεσμα αρκετές υποψήφιες να μιλούν για έλλειψη σεβασμού απέναντι στους κριτές και στον διαγωνισμό.

Η επόμενη ημέρα στο σπίτι του GNTM μετά τις αποχωρήσεις

Η άφιξη της model instructor Mary Vitinaros και του coach Χρήστου Μπίρμπα έδωσε μια ευχάριστη νότα στο στενάχωρο κλίμα και φανέρωσε στα επίδοξα μοντέλα το concept της επόμενης φωτογράφησης.

https://www.instagram.com/p/CkJkzOMKDhN

Οι διαγωνιζόμενες καλέστηκαν να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια, με στόχο να συνδυάσουν πόζα και συναίσθημα. Την ίδια ώρα, οι κριτές (Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Γιώργος Καράβας) έκαναν σύσκεψη για να αποφασίσουν ποια κορίτσια θα καλύψουν τις κενές θέσεις στο GNTM λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων.

H κριτική επιτροπή εξέτασε προσεκτικά όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο των υποψήφιων μοντέλων, που πήραν μέρος στο bootcamp και μετά από αρκετή ώρα κατέληξαν στα δύο πρόσωπα, που θα κάνουν δυναμικό comeback στον διαγωνισμό.

H δοκιμασία με άρωμα «Sex&The City»

Οι φιναλίστ φωτογραφήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων με concept «Sex&The City». Η Βίκυ Καγιά, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας ζήτησαν από τις top 14 να αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά τους για να συνεχίσουν την πορεία τους στο διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CkJgPoJKe3d

Η Μικαέλα, που λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Νικόλ, πήρε την καλύτερη φωτογραφία, καλέστηκε να μοιράσει τα disadvantage.

Η Σπυρούλα Κάιζερ δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν και άνετα θα κέρδιζε φέτος το GNTM

Οι κριτές αποθέωσαν Yeva και Μικαέλα

Στο πλατό, οι κριτές έγιναν αυστηροί με κάποιες υποψήφιες και έκαναν πολύ κολακευτικά σχόλια στην Yeva και την Μικαέλα. Όπως τόνισαν, θα μπορούσαν άνετα και οι δύο να πάρουν τη δουλειά ωστόσο η φωτογραφία της Yeva ήταν αυτή που ξεχώρισε.

yeva.jpg

Στο bottom 2 του διαγωνισμού βρέθηκαν η Δέσποινα και η Τζούλια με την δεύτερη να αποχωρεί από το GNTM εμφανώς συγκινημένη. Τίποτα ωστόσο δεν έχει κριθεί ακόμα αφού η Τζούλια και τα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν αποχωρήσει μπορούν σύντομα να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο σπίτι του διαγωνισμού.

Χαμός στο Twitter με τον Γιώργο Καράβα

Στην κορυφή του Ελληνικού Twitter βρέθηκε ξανά το hashtag #gntmgr και οι χρήστες της πλατφόρμας έσπευσαν να καυτηριάσουν τις εξελίξεις στον διαγωνισμό μοντέλων. Οι αποχωρήσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σχολιάστηκαν έντονα ωστόσο η πλειοψηφία τόνισε πόσο ευγενικός και χαρισματικός είναι φέτος ο Γιώργος Καράβας στον νέο του ρόλο.

Πηγή κεντρικής: gnmtgr