Μετά την Καλομοίρα και τη Σμαράγδα Καρύδη, η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική

Μετά την Καλομοίρα και τη Σμαράγδα Καρύδη, η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική

Η αλλαγή στα μαλλιά της και το παράπονο για τη συγκατοίκηση με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Πρώτα είχαμε την Καλομοίρα που πήρε την απόφαση να αφήσει τα σκουρόχρωμα μαλλιά της και να γίνει ξανθιά (συγκεκριμένα διάλεξε το πλατινέ). Έπειτα, η Σμαράγδα Καρύδη άφησε το χαρακτηριστικό της ξανθό χρώμα για μία απόχρωση του πορτοκαλί, την οποία αποκάλεσε «Sunset» κάνοντας τα αποκαλυπτήρια. Τώρα, ήρθε η σειρά της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει καστανά μαλλιά, τα οποία επιλέγει συνήθως να φωτίσει κάνοντας μερικές ανταύγες ή ένα μπαλαγιάζ. Όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μαζί με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, όμως, είχε ένα εντελώς διαφορετικό look που ξάφνιασε όσους την είδαν.

Η Βρισηιδα Ανδριώτου εμφανίστηκε ξανθιά

Η 26χρονη influencer είχε πολύ κοντά και κυματιστά μαλλιά καθώς μιλούσε, ενώ το πλατινέ χρώμα τους την έκανε πραγματικά να μοιάζει με άλλον άνθρωπο. Δύσκολα την αναγνώριζες.

Πριν προλάβεις, όμως, να αναρωτηθείς αν σου αρέσει το νέο look, να σου πούμε ότι η αλλαγή δεν είναι μόνιμη και μάλλον η εν λόγω εμφάνιση έγινε με τη βοήθεια κάποιας περούκας. Άλλωστε, η Βρισηίδα εμφανίστηκε μετά την εκπομπή με τα μαλλιά που έχει πάντα.

Η Βρισηίδα δε βλέπεται καθόλου με τον Σπύρο

Η Ανδριώτου μίλησε, μάλιστα, και για τη σχέση της με τον Μαρτίκα λέγοντας πως ουσιαστικά, παρόλο που ζουν μαζί, δε βλέπονται.

«Η συγκατοίκηση είναι πάρα πολύ ωραία, γιατί δεν είμαστε και πάρα πολλές ώρες μαζί. Πάει στη δουλειά, τον περιμένω το μεσημέρι να γυρίσει, έχω μαγειρέψει. Μετά, πάει προπόνηση και βρισκόμαστε ξανά το βράδυ. Πολλές φορές, θέλω να του πω πράγματα και, επειδή έχει συνέχεια ή δουλειές ή τηλέφωνα, τα γράφω και του λέω ‘Το βράδυ όταν γυρίσεις, έχω να σου πω αυτό, αυτό κι αυτό’. Γιατί δε βρισκόμαστε», είπε.