Χριστίνα Μπόμπα: Πώς άλλαξαν οι δίδυμες κόρες της τη ζωή της και ποιο ήταν το μεγαλύτερο άγχος της

Χριστίνα Μπόμπα: Πώς άλλαξαν οι δίδυμες κόρες της τη ζωή της και ποιο ήταν το μεγαλύτερο άγχος της

Η influencer και επιχειρηματίας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη ζωή της.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και μίλησε για τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής της. Η 34χρονη influencer και επιχειρηματίας μίλησε αναλυτικά για την εγκυμοσύνη στις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, εξηγώντας τόσο τις δυσκολίες όσο και τις αλλαγές που έφερε η γέννησή τους στη ζωή της.

Πώς άλλαξαν οι δίδυμες κόρες της τη ζωή της

Η εγκυμοσύνη άλλαξε τη ζωή της Μπόμπα και διευκρίνισε τι είναι αυτό που συμβαίνει στις μαμάδες όταν γεννούν.

«Κάτι συμβαίνει σε όλες τις μαμάδες όταν γεννούν. Μία νέα ταυτότητα που είναι πολύ πιο μπροστά από τις υπόλοιπες. Είναι τόσο πρώτο που όλα τα άλλα είναι σαν να μπαίνουν στη σειρά τους. Δε θα σκάσω αν κάτι δεν πετύχει. Οδηγείς άλλους ανθρώπους με το παράδειγμά σου. Καλείσαι να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για να έχουν και εκείνες (οι δίδυμες) τη δική τους», σχολίασε.

Οι δυσκολίες γύρω από την εγκυμοσύνη της

Η Ελένη σχολίασε επίσης το γεγονός ότι ανοίχτηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να μείνει έγκυος, με την Μπόμπα να εξηγεί πόσο σημαντικό της είναι που έκανε και άλλες γυναίκες να μη φοβηθούν να της μιλήσουν.

«Είναι πολύ συχνό. Νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο, αλλά δεν ήταν. Όταν μίλησα, πήρα τόσα μηνύματα από κόσμο που περνούσε τα ίδια. Στη γενιά μας είναι ταμπού, αλλά είναι τόσο συχνό και τόσο σύνηθες. Θεώρησα ότι είναι κάτι που πρέπει να λέγεται ανοιχτά. Ακόμη και τώρα πάρα πολλές γυναίκες μού στέλνουν. Για μένα, είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα», είπε.

Το άγχος της Χριστίνας Μπόμπα

Η Μπόμπα μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το άγχος που ένιωσε.

«Η εγκυμοσύνη ήταν πολύ εύκολη, παρά το ότι η διπλή κύηση έχει πολλά ρίσκα. Οι δύο μήνες ήταν οι πιο δύσκολη. Ο θηλασμός ήταν πολύ απαιτητικός. Μέσα μου ήταν πολύ έντονη η ευθύνη να τα καταφέρω. Τώρα είναι τόσο ωραία. Ευτυχώς ήμουν τυχερή και μπορούσα να μείνω σπίτι έναν χρόνο, με τη στήριξη και του Σάκη, φυσικά», είπε.