H Nicole Kidman ευχήθηκε στον σύζυγό της Keith Urban με το πιο #couplegoals post

H Nicole Kidman ευχήθηκε στον σύζυγό της Keith Urban με το πιο #couplegoals post
Invision

O διάσημος μουσικός έγινε 55 ετών και η ηθοποιός θέλησε να το γιορτάσουν με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Άκρως εορταστική είναι η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Nicole Kidman και του Keith Urban. Ο δημοφιλής μουσικός γιόρτασε χθες (26/10) τα γενέθλιά του και έγινε 55 ετών έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα της ζωής του.

Τα 55α γενέθλια του Κeith Urban και οι ευχές της Nicole Kidman

Πριν λίγες ώρες η Nicole Kidman δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τον σύζυγό της και έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου, σ' αγαπώ για πάντα».

https://www.instagram.com/p/CkMjlR3Ptmx

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί και μας δείχνει πώς διατηρεί ενεργή τη φλόγα της αγάπης τους στο πέρασμα του χρόνου. Οι δυο τους μετρούν 16 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και παραμένουν πολύ αγαπημένοι. Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο η ηθοποιός αλλά και ο τραγουδιστής κάνουν τρυφερά posts με στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Η συγκινητική αφιέρωση της Nicole Kidman στο σύζυγό της και η απίστευτη μεταμόρφωσή της

H Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια του Hollywood

Στις 25 Ιουνίου η Nicole Kidman δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία από τον γάμο τους με αφορμή την 16η επέτειό τους και έγραψε στη λεζάντα: «Γλυκιά 16η επέτειος. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Πάντα αγαπημένοι».

https://www.instagram.com/p/CfO2y-arY_M

Το χρονικό της σχέσης τους

Η Nicole Kidman συνάντησε τον Keith Urban το 2005 και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά. Ο Urban χρειάστηκε 4 ολόκληρους μήνες για να βρει το θάρρος και να τηλεφωνήσει ξανά στην ηθοποιό μετά τη γνωριμία τους. Το 2006, ο τραγουδιστής της έκανε έκπληξη την ημέρα των γενεθλίων της στις 5 το πρωί με λουλούδια έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και αυτή η συμβολική κίνηση ήταν που έκανε την Κidman να θέλει να τον παντρευτεί.

https://www.instagram.com/p/CjeWh7NpWdG

«Μακάρι να μπορούσα να τον είχα γνωρίσει πολύ νωρίτερα και να είχα περισσότερα παιδιά μαζί του, αλλά δεν το έκανα. Θέλω να πω, αν μπορούσα να είχα κάνει άλλα δύο παιδιά μαζί του, θα ήταν απλά υπέροχο, αλλά όπως λέει ο Κith «Το μυαλό που θέλει, Nicole. Κλείσε το», έχει δηλώσει η διάσημη ηθοποιός στο παρελθόν.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο star της country μουσικής έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 14χρονη Sunday Rose και την 12χρονη Faith Margaret.

Πηγή κεντρικής: apimages.com