H Nicole Kidman μας αποκάλυψε άθελά της την νέα της πλαστική επέμβαση

Κατερίνα Μπούσιου
H Nicole Kidman μας αποκάλυψε άθελά της την νέα της πλαστική επέμβαση
Nicole Kidman, a cast member in "Being the Ricardos," poses at the premiere of the film, Monday, Dec. 6, 2021, at The Academy Museum in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) Invision

Παρόλο που η ηθοποιός έλεγε πως ακολουθεί απλά έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μπήκε στον πειρασμό να βελτιώσει λίγο την εικόνα της. 

Στις μέρες μας, οι αισθητικές επεμβάσεις δεν αποτελούν ταμπού. Ειδικά αν γίνονται με μέτρο και προσοχή. Η Nicole Kidman το ξεπέρασε για λίγο αυτό το μέτρο και στην φωτογραφία την οποία δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, φαίνεται η μεγάλη της αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CcqYfE3JQ0c

Nicole εσύ;

Η αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός, ποζάρει χωρίς μακιγιάζ δίπλα στην σκηνοθέτη Lulu Wang, της νέας σειράς της Amazon, Expats, στην οποία πρωταγωνιστεί. Ξεκάθαρα πια, οι θαυμαστές της παρατήρησαν πως το βλέμμα της έμοιαζε διαφορετικό. Η υποψήφια φέτος για βραβείο Όσκαρ ηθοποιός, έλεγε στο πρόσφατο παρελθόν πως προτιμούσε να μοιάζε φυσική και πως μετά το botox που είχε κάνει για πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια, δεν είχε κάνει τίποτε άλλο στο πρόσωπό της. Η εικόνα της ωστόσο το διαψεύδει και για το αποτέλεσμα δεν ευθύνεται μόνο η καλή της διατροφή και η γυμναστική. Το βλέμμα της είναι αλλοιώτικο όπως και τα ζυγωματικά της.

https://www.instagram.com/p/CdJyKF0pcve

Βέβαια κάποιες κακιές γλώσσες στο παρελθόν, έλεγαν πως αυτό το...άκαμπτο πρόσωπο που έφτιαξε μέσω των αισθητικών επεμβάσεων την βοήθησε πολύ σε αρκετούς ρόλους της. Φυσικά η υποκριτική της δεινότητα είναι αδιαμφισβήτητη και το έδειξε τόσο στην πρόσφατη ταινία Being the Ricardos, όσο και στο Expats. Αλλά και στην νέα της ταινία που έκανε πρεμιέρα πριν από 2 εβδομάδες, το Northman, όπου στο πλευρό της ήταν φυσικά και ο σύζυγός της Keith Urban. Στις επεμβάσεις μπορεί να σημειώνει αποτυχία, αλλά στα επαγγελματικά και στην προσωπική της ζωή, είναι απόλυτα πετυχημένη.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099