Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στην Ελένη πώς πέτυχε το πρώτο ραντεβού με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στην Ελένη πώς πέτυχε το πρώτο ραντεβού με τον Σάκη Τανιμανίδη
Instagram

Η πρώτη συνάντηση που οδήγησε στη social media αυτοκρατορία τους και η αποκάλυψη για την ψυχανάλυση. 

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10) η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μίλησε με ειλικρίνεια στην παρουσιάστρια για τη σχέση με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, την περίοδο της εγκυμοσύνης, τις δυσκολίες μετά τη γέννα αλλά και για τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Το πρώτο ραντεβού με τον Σάκη Τανιμανίδη

Για την γνωριμία της με τον παρουσιαστή και το πρωτότυπο πρώτο τους ραντεβού η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έπαθα και απαντούσα στου γρίφους του Σάκη στο πρώτο ραντεβού. Αντί να του πω τι λες, επειδή όμως όλα αυτά με τα μαθηματικά και τους γρίφους μου αρέσουν πολύ, το είδα σαν παιχνίδι και τελικά περάσαμε το τεστ».

https://www.instagram.com/p/CkL7Hcmq6-Q

Και συνέχισε: «Δεν με τρόμαξε καθόλου και δεν με άφηνε και ο Σάκης να τρομάξω. Η σχέση μας ήταν από την αρχή ήρεμη και εύκολη. Μπορεί να είχαμε την απόσταση αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ για την προβολή του, ήταν πολύ προστατευτικός. Εγώ είχα την δική μου υπόσταση, οπότε ήξερα μέχρι πού πρέπει να είμαι, αλλά μετά έγινε και δικός μου τρόπος ζωής γιατί πλέον είμαι και εγώ στα media».

Η Ελίνα Μπόμπα ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της στην απόλυτη #couplegoals φωτογραφία της μέρας

Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το εάν την είχε δυσκολέψει η απότομη έκθεση στα media η 34χρονη τόνισε: «Πέρασα από όλα τα στάδια της ψυχολογία αυτής, το να σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι, αλλά μετά από αρκετή ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι πρέπει να κάνω αυτό που θέλω. Ειδικά μετά τη γέννηση των παιδιών μου, δεν με ένοιαξε ποτέ ξανά τι θα πει ο κόσμος».

Η εγκυμοσύνη και οι δυσκολίες μετά τη γέννα των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε: «Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα. Ήμουν έτοιμη. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο. Ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να κάτσω στο σπίτι για έναν χρόνο και με τη βοήθεια του Σάκη, αφοσιώθηκα σε αυτό πλήρως».

Τα νέα επαγγελματικά σχέδια και η συνεργασία με τον Σάκη Τανιμανίδη

https://www.instagram.com/p/CiqHX6pqIm9

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Χριστίνα Μπόμπα αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Σάκη Τανιμανίδη σε μια ταξιδιωτική εκπομπή, επισημαίνοντας πως θα ήθελε πολύ να τους δει σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Το έχουμε σκεφτεί και εμείς και ο κόσμος. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάναμε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνουμε. Δεν ήταν οι συνθήκες έτσι, ο Σάκης είχε πάντα πολλά project, είχαμε τις εταιρείες μας οπότε δεν είναι πολύ εύκολο. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ», τόνισε η 34χρονη.

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεόραση η influencer ανέφερε: «Μπορεί να μην έχει έρθει η κατάλληλη πρόταση ακόμα, δεν είμαι αρνητική αλλά επειδή δεν είναι η βασική μου δουλειά, δεν είναι προτεραιότητά μου. Τις έχω αξιολογήσει πολύ σοβαρά τις προτάσεις και με χαρά θα το έκανα αν είχε έρθει κάτι ωραίο».

Πηγή κεντρικής: chrismpo