Στο Σασμό η Βασιλική έγινε η Αγλαΐα του «Καφέ της Χαράς» και ο Άκης Πετρετζίκης έγινε φαν της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Σασμό η Βασιλική έγινε η Αγλαΐα του «Καφέ της Χαράς» και ο Άκης Πετρετζίκης έγινε φαν της σειράς

Ο γνωστός σεφ είδε από το μαιευτήριο τον Σασμό. Επικά τα χιουμοριστικά σχόλια στα social media. 

Χθες το βράδυ με τις πρεμιέρες 8 νέων σειρών, ξεκίνησε και η πρώτη αντιπαράθεση στα social media. Νικητές και πρώτα trend στο Twitter με μικρή διαφορά ο Σασμός αλλά και το GNTM. Οι πρώτες σκηνές μας έδειξαν ένα μικρό spoiler που αφορά στη Βασιλική, ενώ είχαμε και κάποιες γκρίνιες από τους τηλεθεατές για τις καθυστερήσεις στην εξέλιξη, αλλά και μία έκπληξη γιατί ακόμη και ο Άκης Πετρετζίκης, έβλεπε Σασμό από το μαιευτήριο.

Ορφέας και Άκης με το τηλεκοντρόλ στο χέρι

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της συζύγου του Κωνσταντίνας στο μαιευτήριο, δύο μέρες μετά την γέννηση της κόρης τους, εκτός από λίγες ώρες για να είναι κοντά και στον γιο τους Αχιλλέα, ο οποίος περιμένει με αγωνία την αδελφούλα του να έρθει στο σπίτι. Και τα βράδυ στο δωμάτιο η καλύτερη απασχόληση είναι να βλέπει τον Σασμό. Άλλωστε και στην εκπομπή του την περσινή χρονιά είχε φιλοξενήσει την Δανάη Παππά, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη αλλά και την Ευγενία Σαμαρά, σε ένα έκτακτο μαγειρικό επεισόδιο. Στα πρώτα πλάνα του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου έκανε ένα story για να δώσει τις ευχές του για την πρεμιέρα.

petretzikis_sasmos.jpg

Ένας άλλος μπαμπάς, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στη σειρά, έβαλε να δει στην τηλεόρασή του το πρώτο επεισόδιο, αλλά έχοντας ακουστικά. Ο λόγος ήταν για να μην ενοχλήσει με τον θόρυβο τον δικό του γιο Αχιλλέα ο οποίος κοιμόταν. Η χαρά του για την νέα αρχή του Σασμού, φαινόταν από την έκφρασή του.

Σασμός: Η σκηνή που όλοι περιμένουν με την Αργυρώ να ανακαλύπτει πως ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή

https://www.instagram.com/p/CisrAZAL3qC

Χαρά είχαν και οι περισσότεροι τηλεθεατές, όταν ξεκίνησαν να βλέπουν τις πρώτες σκηνές. Παρά το βαρύ κλίμα λόγω των εξελίξεων και τις πολλές διαφημίσεις που κούρασαν το κοινό, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Για να σπάσει ο θρήνος λόγω της δολοφονίας του Άγγελου, οι περισσότεροι τηλεθεατές εστίασαν στην ατυχία της Βασιλικής, η οποία έμεινε με το νυφικό, νύφη χωρίς γάμο. Και οι συνειρμοί μόλις ξεκίνησαν. Κάποιοι έκαναν ένα πολύ εύστοχο σχόλιο με μία άλλη άτυχη τηλεοπτική νύφη, την Σοφία Μουτίδου ως η δασκάλα Aγλαία του «Καφέ της χαράς». Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, δεν ήταν παρά μία κατά φαντασίαν νύφη.

vasiliki.JPG

Μία αδιαθεσία της Βασιλικής την στιγμή που πάει να συναντήσει τον Μαθιό που μόλις είχε συλληφθεί, «άναψε» φωτιές στους χρήστες του Twitter. Οι περισσότεροι βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι περιμένει το παιδί του. Αν είναι έγκυος η Βασιλική τότε θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Γιατί η απορία όλων μας είναι αν τελικά θα γεννηθεί αυτό το παιδί, μετά τα τόσα πολλά spoiler που επιμένουν ότι στα μέσα της σεζόν θα έχουμε τη δολοφονία της. Βρήκαμε τελικά και τον λόγο που ο γάμος τους τελικά θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, δείτε μερικά σχόλια στο Twitter, με τις πρώτες εντυπώσεις του κοινού.