Κι όμως, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι ο Άκης Πετρετζίκης την έδιωξε «κλωτσηδόν» από το πλατό εκπομπής

Κι όμως, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι ο Άκης Πετρετζίκης την έδιωξε «κλωτσηδόν» από το πλατό εκπομπής

Ο σεφ ήταν μπροστά την ώρα που το έλεγε και δεν το αρνήθηκε.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα 16 Οκτωβρίου ο Άκης Πετρετζίκης και μίλησε για όλα όσα ενδιαφέρον το κοινό, μαζί και για την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Η 57χρονη παρουσιάστρια, ωστόσο, ήθελε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές κάτι από το παρελθόν και τη στιγμή που γνώρισε τον 38χρονο σεφ.

https://www.instagram.com/p/CjLnzTRMAnW

Ο Άκης Πετρετζίκης έδιωξε τη Ναταλία Γερμανού από το πλατό

Η Γερμανού ήταν καλεσμένη πριν αρκετά χρόνια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μέσα στο concept της συνάντησης ήταν και να βοηθήσει στην παρασκευή μίας σπανακόπιτας που θα έφτιαχνε ο Πετρετζίκης. Εκείνος μόλις είχε νικήσει στο MasterChef και άρχισε να δίνει οδηγίες στην παρουσιάστρια σχετικά με τα βήματα της συνταγής.

Όπως η ίδια παραδέχτηκε, η μαγειρική δεν είναι το δυνατό της σημείο, κάτι που εντοπίστηκε από τον σεφ, ο οποίος και αποφάσισε να τη διώξει από το σημείο του πλατό που βρισκόταν και να τη στείλει να κάτσει με τους υπόλοιπους.

«Πολλά χρόνια πριν, όταν ο Άκης μαγείρευε ακόμη στον Γιώργο και στη Φαίη, καλεσμένη εγώ, μόλις είχε βγει από το MasterChef. Μου είπανε, λοιπόν, ότι στα πλαίσια του καλέσματος θα μαγείρευα μία σπανακόπιτα με τον Άκη», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια για την εμπειρία της που δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε.

Και συνέχισε.

«Με πέταξε κλωτσηδόν από την κουζίνα. Σε τρία λεπτά. Γιατί μπήκα μέσα, εκείνος ήταν πολύ σοβαρός, και μου λέει ‘Πάρε αυτό και ανακάτεψε το σπανάκι με το ανθότυρο’. Εγώ έχω δύο αριστερά χέρια. Κουζίνα – no. Με είδε και μου είπε ‘Καλά άστο. Πήγαινε κάτσε με τα παιδιά και, όταν τελειώσει η σπανακόπιτα θα στη σερβίρω'», είπε χαρακτηριστικά.

Και, ναι, τελικά μαγείρεψε ολομόναχος!

Τι είπε για τη σύζυγό του

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα. Θα φάω το κοτόπουλο μου, το μοσχάρι μου, το μπρόκολο μου. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στη χύτρα. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, όμως. Άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Πού να δεις το βράδυ πώς τρώμε. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Θα πάρει μία πίτσα, θα ανοίξει τη μεγάλη συσκευασία με τα πατατάκια και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… Ok. Γιατί εγώ έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά»