Η Βανδή έκανε τους followers να πούνε «ανάβεις φωτιές» με το φιλί στον Μπισμπίκη που έγινε 45 ετών

Η Βανδή έκανε τους followers να πούνε «ανάβεις φωτιές» με το φιλί στον Μπισμπίκη που έγινε 45 ετών
Instagram

Ο ηθοποιός έγινε 45 ετών και οι followers είχανε πολλά να πούνε. Πώς σχολίασαν οι διάσημοι, και μη, τη φωτογραφία.

Στην αιώνια πόλη ταξίδεψαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης με αφορμή και την αργία της Εθνικής Εορτής. Βέβαια, η τραγουδίστρια δεν μπορεί να αξιοποιήσει την ευκαιρία του τριημέρου, καθώς απόψε Σάββατο 29/10 είναι προγραμματισμένο το live του J2US.

Αυτό δεν τους εμπόδισε όμως να κάνουν μια μικρή απόδραση προκειμένου να αλλάξουν παραστάσεις, να περάσουν χρόνο μαζί και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Οι δυο τους είναι full in love άλλωστε, οπότε ποιος είναι ο καταλληλότερος προορισμός κοντά στη χώρα μας, αν όχι η ρομαντική Ρώμη;

Χαρακτηριστικές των συναισθημάτων που τρέφει για τον σύντροφό της ήταν οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για εκείνον στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση.

Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή», είχε πει χαρακτηριστικά.

Έτσι τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/10 η τραγουδίστρια που απολαμβάνουμε στο J2US μοιράστηκε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη από το ταξίδι τους. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τους δυο τους να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα, με εκείνη να χαμογελά στην αγκαλιά του. Στη λεζάντα της αρκέστηκε να βάλει ένα emoji καρδιάς.

https://www.instagram.com/p/CkRjcGTM2si

Ο ηθοποιός έγινε 45 ετών και οι followers είχανε πολλά να πούνε

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σημερινή δεν είναι μια τυχαία ημέρα για το ζευγάρι, καθώς τα γενέθλιά του έχει ο ηθοποιός που γίνεται 45 ετών και που αυτή τη σεζόν βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Στην ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή λοιπόν, τα σχόλια δεν άργησαν να γεμίσουν με καρδιές, ενώ διαδέχονταν το ένα το άλλο με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μεταξύ αυτών βρίσκονταν και πολλών επωνύμων, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Χριστίνα Σάλτη και η Έλενα Χριστοπούλου.

Εξίσου ρομαντικά σχόλια άφησαν και οι fans τους, με άλλους να επισημαίνουν πόσο όμορφη είναι η Δέσποινα Βανδή ευτυχισμένη, ότι έχει βρει το άλλο της μισό, να την παροτρύνουν να το ζήσει ή ακόμη και να παραθέτουν στίχους από τα τραγούδια της.

Παρόλο που δεν κάνουν συχνά ανάλογες αναρτήσεις, έχουν κατά καιρούς μοιραστεί κι άλλες τρυφερές κοινές τους λήψεις, όπως οι παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/ChR0km8Lt1B
https://www.instagram.com/p/Ccu3Ls-Mh5N
https://www.instagram.com/p/CcvpD-msBFS

Εξίσου ταιριαστοί φαίνονται και στις φωτογραφίες που έχουν εξασφαλίσει οι paparazzi:

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (29/10) και η Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι 8 χρόνια μεγαλύτερη από τον ηθοποιό και η οποία υπήρξε κολλητή φίλη της Δέσποινας Βανδή.

Η γνωστή παρουσιάστρια, είχε φιλοξενήσει στον καναπέ της εκπομπής της τον ηθοποιό πριν από έναν χρόνο και μάλιστα πόζαραν μαζί στο φακό.

Ανήκοντας στον ζωδιακό κύκλο του Σκορπιού, τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης - που κλείνει τα 45, όσο και η Ελένη Μενεγάκη- που κλείνει τα 53, είναι γεννημένοι στις 29 Οκτωβρίου

Η μεταξύ τους χημεία είχε φανεί και την ημέρα που τον φιλοξένησε ως καλεσμένο στην εκπομπή της, ενώ ένα ακόμη τους κοινό σημείο είναι η ίδια η Δέσποινα Βανδή, με την οποία η Ελένη Μενεγάκη διατηρούσε στο παρελθόν πολύ στενή φιλική σχέση.