Θες να γίνουμε φίλες;Η μοναχική κόρη της Drew Barrymore κάνει παρέα με την κόρη της Victoria Beckham

Θες να γίνουμε φίλες;Η μοναχική κόρη της Drew Barrymore κάνει παρέα με την κόρη της Victoria Beckham

Η μαμαδο-συζήτηση που προκάλεσε τη συγκίνηση της ηθοποιού. 

Στην εκπομπή της Drew Barrymore, «The Drew Barrymore Show», εμφανίστηκε η Victoria Beckham την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου. Η οικοδέσποινα έκανε με την καλεσμένη της και μια πολύ αποκαλυπτική μαμαδο-συζήτηση, με την οποία σίγουρα θα ταυτιστούν πολλές μητέρες που τα παιδιά τους δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικά και δυσκολεύονται να κάνουν φιλίες.

https://www.instagram.com/p/CkQxittoHHM

Πιο συγκεκριμένα, η ευαίσθητη Drew Barrymore παραλίγο να κλάψει καθώς αποκάλυψε ότι η κόρη της, που έχει ιδιαίτερα μοναχικό χαρακτήρα, έγινε φίλη με τη μικρότερη κόρη της σχεδιάστριας και του ποδοσφαιριστή, Harper Beckham.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε στους τηλεθεατές, την περίοδο που εργαζόταν στο Λονδίνο, επισκέφθηκε με τη μεγαλύτερη κόρη της, Olive, ένα πάρκο και εκεί έκανε για πρώτη φορά μία φίλη. «Δεν γνωρίζαμε κανέναν εκεί και έκανε μια φίλη και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Έλεγα "Ω, δόξα τω Θεώ, ξέρεις, έκανες έναν φίλο εδώ, αυτά είναι υπέροχα νέα"». Στη συνέχεια η Drew Barrymore στράφηκε προς την καλεσμένη της και είπε: «Αποδείχθηκε ότι ήταν η κόρη σου η Harper».

Η εξίσου χαρούμενη για τη φιλία αυτή, Victoria Beckham, είπε χαμογελαστή ότι και η ίδια η Harper απολαμβάνει να παίζει με τις κόρες της, τη 10χρονη Olive και την 8χρονη Frankie. Τόνισε μάλιστα ότι η μοναχοκόρη της είναι πολύ χαρούμενη που τις γνώρισε.

Η ηθοποιός εν συνεχεία επιβράβευσε την καλεσμένη της για τις αρχές που έχει δώσει στα παιδιά της λέγοντας ότι «ποτέ στη ζωή μου δεν έχω συναντήσει παιδιά που να είναι τόσο φρόνιμα, ευγενικά, γενναιόδωρα, με χιούμορ, γεμάτα ανθρωπιά. Τα πιο απίστευτα παιδιά».

Έτσι, δεν παρέλειψε να ρωτήσει τη Victoria Beckham αν έχει να μοιραστεί μαζί της κάποιες συμβουλές parenting και καλής ανατροφής παιδιών. Θυμίζουμε ότι η 11χρονη Harper, είναι η μοναδική κόρη της Victoria και του David Beckham, που έχουν αποκτήσει και τρεις μεγαλύτερους γιους, τον Brooklyn, τον Romeo και τον Cruz. Από την άλλη, η Barrymore, έχει δύο κορίτσια, τη Frankie και την Olive και παρόλο που κατά καιρούς μιλάει γι' αυτές, προτιμά να τις κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Λόγω των εμπειριών της ζωής μου, δεν πουλάω το «brand» μου στα παιδιά μου. Δεν θα το κάνω. Αλλά το να αγνοήσω αυτό το κομμάτι της ζωής μου θα με έκανε ένα ρομπότ. Οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να βρω πώς να καταφέρω να τα συνδυάσω με τρόπο που να αισθάνομαι ότι είναι κατάλληλος για μένα», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People.