JLo: Ο Ben Affleck κρύβει τη βέρα του και όλοι μιλούν για το διαζύγιο της χρονιάς στο Hollywood

Πατούλια Κατερίνα
JLo: Ο Ben Affleck κρύβει τη βέρα του και όλοι μιλούν για το διαζύγιο της χρονιάς στο Hollywood

O Ben κρύβει το χέρι του, η Jennifer μας δείχνει το σπίτι της και ο γάμος μάλλον, οδεύει προς τα βράχια. 

Μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο της χρονιάς, έχει έρθει η ώρα πιθανότατα, για τον χωρισμό της χρονιάς. Το περιοδικό Heat έγραψε πρόσφατα, πως ο Affleck ασφυκτιά ήδη μέσα στον χρυσό γάμο με την Jlo και το δημοσίευμα επιμένει πως ο ηθοποιός έχει μετατραπεί σε μαριονέτα της Jennifer.

Πού πήγε η βέρα Ben;

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε πως είναι η Jennifer εκείνη που αποφασίζει για όλα, από το τι θα φορέσει, τι θα φάει, πώς θα γυμναστεί και πώς θα ζήσει τη ζωή του. Άτομα κοντά στον Affleck ανησυχούν για το πόσο ο Ben έχει χάσει τον εαυτό του και ακόμα και ο κολλητός του Matt Damon απορεί με το πώς έχει γίνει ο φίλος του, ένα άβουλο ον. Η πηγή συνέχισε τονίζοντας πως η Lopez ξέρει ότι ζητάει πολλά από τον σύζυγό της κι όμως συνεχίζει.

Πάντως, ο 50χρονος Affleck κάνει τα πράγματα χειρότερα με κάθε του εμφάνιση, ειδικά στην τελευταία όπου και έκρυβε επιμελώς το χέρι στο οποίο φορά τη βέρα του. Όσο κι αν τον ακολουθούσαν οι παπαράτσι, το χέρι δεν βγήκε από την τσέπη και σύμφωνα με το RadarOnline, ο Affleck έδειχνε νευρικός, ταραγμένος και περίεργος, γυρίζοντας στην γειτονιά του με έναν κρύο καφέ στο χέρι!

Η Jennifer σφυρίζει αδιάφορα:

Παρά τα όσα γράφονται, το ζευγάρι εθεάθη πριν λίγα 24ωρα πιο ευτυχισμένο από ποτέ, ενώ έκανε τα ψώνια του. Οι Bennifer και η κόρη της τραγουδίστριας Emme, δοκίμασαν πολλά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με στόχο να βρουν το καλύτερο outfit για τον εορτασμό του Halloween.

H Jennifer παράλληλα, ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, στην καλή της φίλη Ashley η οποία διακοσμεί τα σπίτια της πολλές δεκαετίες τώρα και ήταν εκείνη που διακόσμησε και το σπίτι στην Georgia στο οποίο έγινε και ο γάμος της Lopez.

https://www.instagram.com/p/CkWm8sESoBw

Πάντως, υπάρχει ένα δημοσίευμα λίγο μετά τον γάμο των Bennifer, όπου μιλούσε για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού μέσα σε έναν μήνα. Το δημοσίευμα του Marca, τόνιζε πως η Lopez, τώρα που τελείωσε ο γάμος και τα ταξίδια του μέλιτος, ο Ben θα βαρεθεί.

Άλλες φήμες θέλουν τον Affleck δυσαρεστημένο με την ζωή του παντρεμένου και το γεγονός πως το κάπνισμα αποτελεί ακόμα ένα σημείο διαρκούς διαμάχης. Ο Ben υποσχέθηκε να κόψει το κάπνισμα εκείνη γκρινιάζει διαρκώς, ο Ben δεν βοηθάει στην καθαριότητα του σπιτιού, εκείνη ξαναγκρινιάζει διαρκώς, ο Ben προσπαθεί να ορθοποδήσει και στην καριέρα του, κι εκείνη κάνει το ίδιο και έχουν και τα παιδιά τους (Violet, 16, Seraphina, 13, Samuel, 10, και τα δίδυμα Emme και Max, που επίσης έχουν τις δικές τους ανάγκες.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Gigli τον Δεκέμβριο του 2001. Η σχέση τους ξεκίνησε έναν μόλις χρόνο μετά τη γνωριμία τους, το 2002 και διήρκησε δύο χρόνια. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς είχαν εξαιρετική χημεία. Πολύ είχε συζητηθεί και το δαχτυλίδι αρραβώνων τους με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων. Και ενώ είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, το 2003 ματαίωσαν τον γάμο τους. Το 2004 χώρισαν, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Ο πρώτος γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

H τραγουδίστρια και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 και απέδειξαν πως ο πραγματικός έρωτας κερδίζει πάντα στο τέλος με τη Lopez να γράφει:

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν. Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου».

Ακολούθησε ο δεύτερος τριήμερος γάμος στην Georgia των ΗΠΑ. Το 3μερο party ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 21 Αυγούστου 2022.

https://www.instagram.com/p/ChmtTCEgFJ4