Κανένας χωρισμός! Jennifer Lopez και Ben Affleck ετοιμάζουν την Halloween εμφάνισή τους

Κανένας χωρισμός! Jennifer Lopez και Ben Affleck ετοιμάζουν την Halloween εμφάνισή τους
Invision

Οι #Bennifer βγήκαν για ψώνια και έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Σχεδόν δυο μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φαίνεται πως έκαναν μια σύντομη παύση στο γάμο τους, αποφασίζοντας να περάσουν λίγες εβδομάδες σε ξεχωριστά σπίτια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Ισπανικής εφημερίδας Marca το ζευγάρι βιώνει δυσκολίες στην καθημερινή του συμβίωση. Η Jennifer Lopez φέρεται να είχε θέσει εξαρχής τους όρους της όσον αφορά το κάπνισμα και την ακαταστασία στο σπίτι, με τον ηθοποιό να αδιαφορεί πλήρως για τις πράξεις του.

Η εμφάνιση που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

Παρά τα όσα γράφονται, το ζευγάρι εθεάθη πριν λίγα 24ωρα πιο ευτυχισμένο από ποτέ, ενώ έκανε τα ψώνια του. Οι Bennifer και η κόρη της τραγουδίστριας Emme, δοκίμασαν πολλά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με στόχο να βρουν το καλύτερο outfit για τον εορτασμό του Halloween.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός σχεδιάζουν να κάνουν μια άκρως εντυπωσιακή κοινή εμφάνιση για να γιορτάσουν την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο παρά τις έντονες φήμες για πιθανές εντάσεις στη σχέση τους.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα την εξόρμηση του ζευγαριού στα εμπορικά καταστήματα.

H Lopez δείχνει το γάμο της με τον Affleck και το σκηνικό θα σου θυμίσει το «Notebook»

Η δύσκολη συμβίωση και ο τσακωμός

Τα ξένα μέσα αναφέρουν πως ο Ben Affleck κάπνιζε διαρκώς και ως γνωστόν η Λατίνα σταρ απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, άφηνε τα πράγματά του παντού στον χώρο, χωρίς να μαζεύει το παραμικρό. Το ζευγάρι είχε κάποιους έντονους καβγάδες και διαφωνίες, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να φύγει προσωρινά από το σπίτι. Η 53χρονη σταρ ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι όμως δεν άντεξε και ξέσπασε.

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

Όλα δείχνουν ωστόσο πως η τραγουδίστρια έχει ήδη συγχωρήσει τον σύζυγό της και θεωρεί πως θα απαλλαγεί από τις «κακές» συνήθειές του. Από την πλευρά του, ο Affleck δηλώνει πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του και να επιστρέψει στο σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους.

Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν οι: Matt Damon, Lucciana Barroso, Kevin Smith, Jason Mewes κ.ά.

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε η Daily Mail, ο Affleck ανεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού του για να συναντήσει την νύφη Lopez, η οποία τον περίμενε φορώντας ένα μακρύ λευκό νυφικό με ουρά, δημιουργία του Ralph Lauren. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει το πολυσυζητημένο γεγονός όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικό. Αστυνομικοί περιπολούσαν τον χώρο ενώ στην είσοδο του σπιτιού οι security μοίραζαν ειδικά βραχιολάκια εισόδου στους καλεσμένους.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Colin Cowie είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/Chgc2p2O74X

Ο πρώτος γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

H τραγουδίστρια και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου και απέδειξαν πως ο πραγματικός έρωτας κερδίζει πάντα στο τέλος. Η νύφη φόρεσε δύο νυφικά, ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

https://www.instagram.com/p/CgJJDMeqlxe

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν. Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η εκρηκτική τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com