Πολυγραφότατος ο Ben Affleck! 12 σελίδες ήταν οι γαμήλιοι όρκοι του προς την Jennifer Lopez

Πατούλια Κατερίνα
Πολυγραφότατος ο Ben Affleck! 12 σελίδες ήταν οι γαμήλιοι όρκοι του προς την Jennifer Lopez

Ο γάμος άργησε είκοσι χρόνια αλλά η αποζημίωση ήρθε με όρκους, πολλούς όρκους.

Την 21η Αυγούστου και μετά από είκοσι χρόνια αναβολής, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez παντρεύτηκαν! Πολλές φωτογραφίες είδαμε από το τριήμερο γλέντι, πολλές αράδες γράφτηκαν για την αγάπη αυτή που είχε υπομονή και περίμενε να ανθίσει μετά από τόσο καιρό.

Και μπορεί να διαβάσαμε τότε, το κείμενο χιλίων λέξεων της Jennifer για τον παράδεισό της και να είδαμε το ταξίδι του μέλιτος και να θαυμάσαμε τα τρία διαφορετικά νυφικά αλλά για τον γαμπρό Affleck λίγα πράγματα γνωρίζαμε.

12 σελίδες αγάπης και αφοσίωσης

Ευτυχώς, ο Kevin Smith, καλός φίλος του Ben αποκάλυψε το πόσο ρομαντική ψυχή είναι ο ηθοποιός, τονίζοντας πως στον γάμο των Bennifer, οι όρκοι του Affleck ξεπέρασαν τις 12 σελίδες.

H Lopez δείχνει το γάμο της με τον Affleck και το σκηνικό θα σου θυμίσει το «Notebook»

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου συγγραφείς στον πλανήτη. Έγραψε τους όρκους του - έγραψαν τους όρκους τους και οι δύο, αλλά έγραψε μια μεγάλη ομιλία που της την διάβασε στον γάμο, η οποία κόβει την ανάσα. Και ήταν μεγάλη. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για τον Ben», τόνισε ο Smith ο οποίος συμπλήρωσε πως ακόμα και ένα ψυχρό ρομπότ θα έφευγε από αυτή την τελετή σκεπτόμενο πως η αληθινή αγάπη μπορεί να συμβεί! Ήταν ένα πραγματικό παραμυθένιο τέλος και η Jennifer έχει άψογο γούστο, όλος ο χώρος φαινόταν καταπληκτικός εκείνη έμοιαζε φανταστική, όλα έδειχναν όλα φανταστικά».

Οι Bennifer επανενώθηκαν μετά από 20 χρόνια και παντρεύτηκαν στην κατοικία του Affleck στην Georgia ένα μήνα μετά τον γάμο στο Las Vegas.

Η Jennifer είχε συγκινήσει με τα δικά της λόγια αγάπης για τον γάμο αυτό που συνέβη με αρκετές αναποδιές.

«Την εβδομάδα του γάμου έβρεχε κάθε μέρα λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Όλοι ανησυχούσαν επίσης για τη ζέστη, για να μην ξεχάσω τους κεραυνούς και τις αστραπές, που συνέβαιναν κάθε μέρα την ίδια ώρα που θα γινόταν και η τελετή του γάμου μας. Είχαμε έναν κόμπο στο στομάχι.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ένιωσα κάποια στιγμή την ηρεμία και την βεβαιότητα ότι ήμασταν στα χέρια του Θεού. Στις 6.40 το πρωί του Σαββάτου στις 20 Αυγούστου, έσκασε ο ήλιος και οι ακτίνες του δημιούργησαν διαμαντάκια που χόρευαν στο ποτάμι που ήταν δίπλα στον διάδρομο που οδηγούσε στο χώρο του γάμου. Περπάτησα στο μονοπάτι που θα οδηγούσε στην υπόλοιπη ζωή μου. Α, επιτέλους συμβαίνει», είχε τονίσει η Jlo.