Jennifer Lopez: Η εμφάνιση στην κηδεία αγαπημένου της προσώπου και τα λόγια για την πραγματική αγάπη

Jennifer Lopez: Η εμφάνιση στην κηδεία αγαπημένου της προσώπου και τα λόγια για την πραγματική αγάπη

H Λατίνα σταρ αποχαιρέτησε ένα κοντινό της άτομο έχοντας στο πλευρό της τον Ben Affleck και την κόρη της Emme.

Δύσκολες ώρες περνά η Jennifer Lopez αφού πρόσφατα έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η 53χρονη σταρ, ο Ben Affleck και η 13χρονη κόρη της, Emme έδωσαν πριν λίγα 24ωρα το παρών στην κηδεία του εκλιπόντα φίλου τους, JR Ridinger, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σύζυγος της κολλητής της τραγουδίστριας απεβίωσε στις 30 Αυγούστου από πνευμονική εμβολή, βυθίζοντας τα αγαπημένα του πρόσωπα σε πένθος.

Η Jennifer Lopez τίμησε την μνήμη του φίλου της, JR Ridinger

Το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε στο Miami πιασμένο χέρι-χέρι, συνοδευόμενο από την 13χρονη κόρη της Lopez, Emme. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα μακρύ αμάνικο φόρεμα με ασορτί γόβες ενώ ο ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό κοστούμι, γραβάτα και μαύρα παπούτσια.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία η διάσημη τραγουδίστρια ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram. Η Λατίνα σταρ πόσταρε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με τη χήρα του JR και καλή της φίλη Loren Ridinger και έγραψε:

«Δύναμη, ομορφιά και χάρη…🤍 Η όμορφη φίλη μου έχασε την αγάπη της ζωής της, τον άνθρωπο με τον οποίο πέρασε περισσότερα 30 και πλέον χρόνια. Χθες το βράδυ γιορτάσαμε τη ζωή του JR και ακόμα και μέσα από όλο τον βαθύ πόνο και τα ατελείωτα δάκρυα του περασμένου μήνα, χαμογελάσαμε, αναπολήσαμε και ακόμη και το #DanceAgain… θα του άρεσε!! RIP JR…έχουμε το κορίτσι σου…#UntilNextTime #TrueLoveNeverDies».

https://www.instagram.com/p/CjhK-FDrlra

Οι #Bennifer συνομίλησαν με άλλους celebrities που παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο όπως η Kim Kardashian και η Alicia Keys. O Ben Affleck έδειχνε συντετριμμένος ενώ η κόρη της τραγουδίστριας στεκόταν διακριτικά στο πλάι της μαμάς της.

https://www.instagram.com/p/CjfjQiAqpcu

Lopez και Affleck πήραν μία μεγάλη απόφαση μετά τον γάμο τους που αφορά τα παιδιά τους

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του επιχειρηματία ανάμεσά τους η Larsa Pippen και ο σύζυγός της Swizz Beatz.

https://www.instagram.com/p/Cjft5_Cq-wr

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα την εμφάνιση του ζευγαριού στην κηδεία.

H Jennifer Lopez είναι μια υπερήφανη Λατίνα

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε το NBC η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την κουλτούρα και τη σωματική διάπλασή της, δηλώνοντας: «Αυτό είναι το σώμα μου».

«Είμαι ακριβώς αυτό που ήμουν. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν να είμαι περήφανη για αυτό που είμαι», ανέφερε η 53χρονη τραγουδίστρια.

«Όταν πήγα σε αυτούς τους νέους κόσμους, όπως είναι το Hollywood, όπου οι Λατίνες δεν είχαμε εκπροσωπηθεί καθόλου ένιωσα σχεδόν σαν ξωτικό. Είμαι Λατίνα. Είμαι η Jennifer Lopez από το Bronx. Και οι γονείς μου είναι Πορτορικανοί. Είμαι από το Πουέρτο Ρίκο». Και νομίζω ότι αυτό με έκανε να νιώσω ξεχωριστή», συμπλήρωσε η Lopez.

Η τραγουδίστρια έκανε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και ανέφερε πως αγαπούσε το σώμα της παρά το γεγονός ότι διέφερε αισθητά από τις άλλες γυναίκες λόγω των καμπυλών της.

«Όλες ήταν αδύνατες σαν 0 size μοντέλα, ψηλές, ξανθιές, όμορφες, με έναν συγκεκριμένο τύπος ομορφιάς — αλλά υπήρχαν και άλλα είδη ομορφιάς με τα οποία μεγάλωσα», είπε η 53χρονη στην κάμερα.

Πηγή κεντρικής: jlo