«Φέρτε πίσω την Χατζηπαντελή» - Το κοινό τα κατάφερε και η Σοφία επιστρέφει για να μείνει στο GNTM

Κατερίνα Μπούσιου
«Φέρτε πίσω την Χατζηπαντελή» - Το κοινό τα κατάφερε και η Σοφία επιστρέφει για να μείνει στο GNTM

Το GNTM πάει Μύκονο και Ρώμη. Δυναμικά επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στον διαγωνισμό ομορφιάς και το GNTM αποκτά άλλο ενδιαφέρον. 

Τις τελευταίες ημέρες δύο ήταν τα κεντρικά θέματα στα σχόλια των τηλεθεατών που παρακολουθούν το GNTM. Αφενός να ηρεμήσει η Βίκυ Καγιά που λόγω των ξαφνικών αποχωρήσεων των κοριτσιών και της κακής τους απόδοσης είχε μεγάλο εκνευρισμό και ήταν αυστηρή, αφετέρου να επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή. Η οποία από ένα πρόσωπο που οι περισσότεροι είδαν διστακτικά έως και αρνητικά στην αρχή, έγινε η αγαπημένη των social media. Η απαίτηση εισακούστηκε από το κανάλι, ενώ δεν είναι η μόνη έκπληξη που μας περιμένει στο φετινό GNTM.

Από Μύκονο στη Ρώμη

Τα νέα μας ήρθαν σήμερα από την...πηγή. Δηλαδή με αποκλειστικό ρεπορτάζ στο ίδιο κανάλι, το Star και την εκπομπή Breakfast@Star. Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει για να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, αλλά όχι μόνο. Θα την δούμε και σε ιδιαίτερο ρόλο και στις δοκιμασίες των κοριτσιών, οι οποίες στα επόμενα επεισόδια, δυσκολεύουν αρκετά.

Η επιστροφή της, ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη. Άλλωστε η παραγωγή είχε ενημερώσει πως αρχικά την Σοφία θα την βλέπαμε μόνο ως guest κριτή στις οντισιόν, αλλά δεν είχε αποκλείσει την εμφάνισή της και για την τελική φάση. Το Twitter απαιτούσε τις τελευταίες ημέρες το μεγάλο comeback, το οποίο είναι μία πρώτης τάξεως τονωτική ένεση τηλεθέασης και απήχησης του διαγωνισμού στα social media.

Η prime time ζώνη στην τηλεόραση και ο ανταγωνισμός είναι φέτος στο κόκκινο, η τηλεθέαση του GNTM άρχισε να είναι καθοδική τις τελευταίες μέρες απέναντι στη μυθοπλασία, αλλά όχι μόνο λόγω της έλλειψης της Χατζηπαντελή. Με τις τόσες αποχωρήσεις που είχαμε φέτος, είναι δύσκολο το κοινό να ταυτιστεί με κάποια από τα κορίτσια και οι συνεχείς διαφωνίες και οι φωνές των κριτών, φάνηκε πως κούρασαν. Η διαφορετικότητα της ελληνοκύπριας, δεν ξέρουμε αν τονώσει την τηλεθεάση ή το diversity, αλλά σίγουρα θα «ξυπνήσει» μερικές από τις διαγωνιζόμενες για να μας δείξουν επιτέλους λίγο δυναμισμό και να αποκτήσει ενδιαφέρον ο διαγωνισμός.

Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε τη Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM: Λύθηκε το μυστήριο της επιστροφής της

https://www.instagram.com/p/CkJGtwvObcW

Έκπληξη Νο2. Εκτός από τη Σοφία Χατζηπαντελή, σύντομα θα ταξιδέψουμε με το GNTM. Μετά από 2 χρόνια πανδημίας, η παραγωγή, με τους κριτές και τα μοντέλα ήδη έκανε γυρίσματα στην Μύκονο και εδώ και λίγες ώρες, βρίσκονται στη Ρώμη, όπως αποκάλυψε και ο Γιώργος Καράβας σε ένα μικρό βίντεο με τον Τάσο Σοφρωνίου, που ανήρτησε στο Instagram, από βόλτα τους στην πλατεία του Βατικανού. Τρολάροντας μάλιστα μερικούς έλληνες τουρίστες που τυχαία συνάντησαν.

Αναμένουμε ωστόσο και τον συνδυασμό της Χατζηπαντελή με την νέα coach Μαίρη Βιτινάρος. Όπως θα θυμάσαι, όταν είχε μπεί στο GNTM το μοντέλο που διαπρέπει στο εξωτερικό, η Σοφία είχε σχολιάσει κάπως ειρωνικά με πολλά emoticons αυτό το εισαγωγικό βίντεο που μιλούσε για την καριέρα της. Έσπευσε να διευκρινίσει λίγες μέρες μετά, πως σε καμία περίπτωση δεν την κοροιδεύει, αλλά την θεωρεί μάλιστα και πολύ καυτή. Είναι όμως δύο γυναίκες με διαφορετική αφετηρία και αντιλήψεις και μένει να δούμε αν θα έχουμε κόντρα μεταξύ τους.