Για να πούμε την αλήθεια για το GNTM - Δεν φταίει μόνο η Καγιά για τις παίκτριες που φεύγουν

Πατούλια Κατερίνα
Για να πούμε την αλήθεια για το GNTM - Δεν φταίει μόνο η Καγιά για τις παίκτριες που φεύγουν

Δυο - δυο αποχωρούν οι παίκτριες από το φετινό GNTM και δεν έχουμε φτάσει ακόμα στις αλλαγές μαλλιών. Και αν αναρωτιέσαι ποιος φταίει, ε δεν μπορεί να φταίει μόνο η Βίκυ Καγιά.

Η φετινή θα έπρεπε να είναι η χρονιά που το GNTM θα έκανε restart. Με ανανεωμένη την κριτική επιτροπή, με τη μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά, με όλα τα φόντα. Από τα πρώτα επεισόδια των κοριτσιών μέσα στο σπίτι όμως, το φετινό GNTM 5 μάλλον θα μείνει στην ιστορία ως το ριάλιτι των μοντέλων που έφυγαν!

Αποχωρώ οικειθελώς!

Στις auditions τούτης της σεζόν, οι κριτές υπήρξαν ανοχιτόμυαλοι, ακόμα και το ηλικιακό περιθώριο που δόθηκε ήταν ιδανικό και για εκείνες τις γυναίκες που θα ήθελαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους λαμβάνοντας μια δεύτερη ευκαιρία. Ακόμα και η Βίκυ Καγιά που σε παλιότερη χρονιά θα έβλεπε wannabe μοντέο γεμάτο τατουάζ και θα έλεγε όχι από το πρώτο δευτερόλεπτο, έκανε τα στραβά μάτια και την χάρη σε όλο αυτό το diversity σύμπαν. Έλα όμως που αυτό δεν φαίνεται πως ήταν αρκετό και έχουμε βρεθεί με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις να ανακοινώνονται δύο- δύο. Και προφανώς υπήρξαν κορίτσια που δεν έκαναν την επιτροπή να σκάσει με την αποχώρησή τους αλλά αυτή η απόφαση της Νικόλ, αγαπημένης της Καγιά, της επιτροπής και φαβορί του GNTM, έκανε την Καγιά να αστράψει και να βροντήξει.

«Έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα και θα πρέπει να φύγω για Καναδά. Δεν είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά δεν θα είμαι εγώ καλά με τον εαυτό μου. Είμαι σίγουρη για την απόφασή μου. Στην παρούσα φάση δεν έχω άλλη επιλογή μέσα μου. Χίλια συγγνώμη. Το ότι θα φύγω από εδώ δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω. Ήμουν 9 χρονών και έβλεπα GNTM και έβλεπα αυτά τα άτομα και τώρα τα είχα μπροστά μου κι εγώ είχα πάρει αυτή την απόφαση», ανέφερε η Νικόλ.

«Είσαι από τα αγαπημένα μου κορίτσια και με πονάει αυτό. Δεν ξέρω αν είναι τόσο πολύ σοβαρό που πρέπει να αφήσεις το όνειρό σου. 2 μήνες έμειναν μόνο. Μου έχει χαλάσει όλη η διάθεση. Δεν ήθελα να φύγεις. Είχα μεγάλα όνειρά για εσένα. Η διαδικασία σταματάει εδώ. Πηγαίνετε πίσω», είπε φανερά στεναχωρημένη η Καγιά.

«Φεύγουν σαν τις μύγες. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται να κυνηγήσουν το όνειρό τους και το εγκαταλείπουν στις 15 ημέρες. Πρέπει να αλλάξουμε όλο το σύστημα. Έχουμε κορίτσια που θέλαμε να περάσουμε. Να τα ξαναδούμε από τις οντισιόν και το bootcamp», έλεγαν οι κριτές μεταξύ τους με τη Βίκυ Καγιά να αποφασίζει:

«Θα γεμίσει με νέα πρόσωπα το GNTM»!

Γιατί η Βίκυ Καγιά έχει φέτος τόσα πολλά νεύρα με τις παίκτριες του GNTM; Το κοινό αντιδρά

Φταίει όμως η Καγιά για τις αποχωρήσεις;

Να πούμε και την αλήθεια, όχι, δεν φταίει η Καγιά ή τουλάχιστον όχι μόνο η Καγιά. Η Βίκυ με την επιστροφή της και με τους υψηλούς τόνους που έχει κρατήσει και στην κριτική της και στις συμβουλές που δίνει στα επίδοξα μοντέλα, ήθελε απλά να τους θυμίσει πως είναι εκεί, εκεί για να κάνει αυτό που τόσες δεκαετίες ξέρει. Η Καγιά και από μόντελινγκ γνωρίζει και σε μεγάλες πασαρέλες έχει περπατήσει και είχε και τη δική της σχολή μόδας.

Η διαφορά της Βίκυς με τα κορίτσια αυτά είναι πως δεν είδε ποτέ το GNTM σαν παιχνίδι.

Η Καγιά, ο Καράβας, η Ηλιάνα στο παρελθόν, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να κλείσεις ένα συμβόλαιο ως μοντέλο με μεγάλα πρακτορεία, έχουν φάει την απόρριψη, έχουν παλέψει για μια θέση στον χάρτη του μόντελνιγκ και τα κατάφεραν.

Αυτό που σίγουρα δεν μπορεί η Καγιά να κατανοήσει είναι πως για τα κορίτσια αυτά, το GNTM δεν είναι δουλειά, είναι ένα παιχνίδι, λιγότερο σημαντικό από την έξω ζωή τους.

Το έθεσε έτσι ακριβώς, ξεκάθαρα και η Αλέξια Κ, η έτερη αποχωρήσασα από το GNTM χτες βράδυ όταν ανακοίνωσε πως θα φύγει από το παιχνίδι, επειδή οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην έξω ζωή δεν της επιτρέπουν να κυνηγήσει το όνειρό της για την κορυφή στο GNTM.

10+1 παίκτες reality που τα βρόντηξαν και έφυγαν, και έμειναν στην ιστορία

Η Νικόλ, η Αλέξια, η Εβελίνα, η Έφη, τα τέσσερα αυτά κορίτσια που αποχώρησαν οικειοθελώς -και δεν θα είναι τα μόνα όπως όλα δείχνουν- υπήρξαν φυγόπονα.

Το μότο τους είναι σίγουρα «καλύτερα στο Instagram παρά στις δοκιμασίες.

Ακόμα και μέσα στο ριάλιτι, κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει την δουλειά του σωστά. Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν είχε καμία απαίτηση για σκληρό ριάλιτι το φετινό GNTM, δεν αναζήτησε τριάδες – φωτιά, τσούχτρες τύπου Ρασέλ, ειδύλλια όπως στις προηγούμενες δύο σεζόν με τα αγόρια μέσα στο σπίτι.

Είναι συγκλό, πως στη σεζόν αυτή που το GNTM έκανε restart, οι παίκτριες που επέλεξε η επιτροπή δεν θέλουν να κάνουν ούτε start. Βίκυ βάστα γερά, δεν φταις εσύ, εκείνες φταίνε.