Το κρυφό meeting Καλλιόπης και Μαρίνας στον Σασμό σου έδειξε και τι ακριβώς θα συμβεί στο μέλλον

Κατερίνα Μπούσιου
Το κρυφό meeting Καλλιόπης και Μαρίνας στον Σασμό σου έδειξε και τι ακριβώς θα συμβεί στο μέλλον

Επικά τα σχόλια στο Twitter για τον διάλογο ανάμεσα στις δύο μαμάδες του Σασμού. Το meeting στη εκκλησία και τα...ψώματα της καπετάνισσας μας δείχνουν το τι ακριβώς θα συμβεί. 

Η εκκλησία της Άνω Ποριάς στον Σασμό, έχει γίνει για δεύτερη σεζόν το πιο hot spot της σειράς, για τους τηλεοπτικούς μας ήρωες. Εκεί λύνουν τις διαφορές τους, κάτω από τα εικονίσματα προειδοποιούν, (άλλοτε απειλούν), σε αυτό το χώρο λένε τον πόνο τους. Αυτή τη φορά, είχαμε συνάντηση κορυφής. Η μαμά Βρουλάκη και η μαμά Σταματάκη, αποφάσισαν να τα πουν. Καλλιόπη και Μαρίνα έδωσαν το στίγμα για ότι θα ακολουθήσει στη σειρά. Και οι δύο θα σταθούν εμπόδιο σε μία σχέση.

«Μείνε μακριά του»

Η μαμά Σταματάκη επεδίωξε την συνάντηση με τη αντίπαλη μητέρα και το κρυφό meeting στην εκκλησία, ήταν επικό. Ξεκίνησε με την Καλλιόπη να παραδέχεται και να συμπονά την Μαρίνα λέγοντας: «Απ’ όλες τις μοίρες, η χειρότερη είν’ αυτή της μάνας, που χάνει το κοπέλι της», για να της δείξει ότι καταλαβαίνει τον πόνο της που έχασε τον Πετρή, αλλά η Μαρίνα την αποστόμωσε σε κλάσματα δευτερολέπτου: «Υπάρχει κι άλλη, χειρότερη. Ν’ αναγκάζεται να βλέπει τους φονιάδες του, μέρα και νύχτα».

https://www.instagram.com/p/CkGCdPnoPje

Τα ψώματα της Καλλιόπης (για να μιλήσουμε με την ορολογία του Σασμού) ότι εκείνη δεν πυροδότησε την αντίδραση του Αστέρη για να δολοφονήσει τον Πετρή, έφεραν αντιδράσεις στο Twitter. «Ξάσου Καλλιόπη, σταμάτα τα ψώματα», την προειδοποίησε το κοινό.

Και οι δυό χαροκαμμένες μάνες, συμφώνησαν ότι διαφωνούν για τα αίτια της βεντέτας, αλλά η κάθε μία από την πλευρά της συμφώνησε, να μαζέψει τους πιο οξύθυμους, για να μην έχουμε και άλλα δυσάρεστα στην βεντέτα. Η Μαρίνα τον Παύλο και η Καλλιόπη τον Μαθιό και τον Αστέρη. Μας έδωσαν όμως και ένα μικρό spoiler για το τι θα συμβεί στο μετά, γιατί όλη η συζήτηση, αφορούσε περισσότερο τον Αστέρη. Και μία σκηνή με την ζηλιάρα Αργυρώ να κοιτά το Facebook της Στέλλας (ταυτιστήκαμε απόλυτα) δείχνει ότι δεν τον έχει ξεπεράσει. Αυτό δεν είναι καλό για τη συνέχεια.

1666694284309-52644527-argiro.jpg

Αυτή λοιπόν θα είναι η συνέχεια. Αστέρης και Αργυρώ δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και αυτό θα φέρει ξανά σε κόντρα την Καλλιόπη και την Μαρίνα. Η Αργυρώ θα τρελαθεί μόλις μάθει ότι θέλει να φύγει από την Κρήτη, θα τον προλάβει σχεδόν με τις βαλίτσες και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουν τα κρυφά ραντεβού. Ακόμη δεν ξέρει την μεγάλη θυσία που έκανε για εκείνη, αλλά θα δει κάποια στιγμή το σημάδι στο σώμα του και θα σοκαριστεί. Και θα τον αγαπήσει ακόμη περισσότερο.

famelli_giagia.jpg

Κάπου εδώ έρχονται και οι δύο μανάδες. Η Καλλιόπη θα υποψιαστεί πως κάτι συμβαίνει και θα κάνει μεγάλο καυγά με τον γιο της (ξανά) ενώ η Μαρίνα επίσης με φωνές ξεκαθαρίζει στην Αργυρώ να μείνει μακριά του. Πρώτον για τον Σταύρο και δεύτερον για τη βεντέτα. Όταν όμως ο Σταύρος φύγει οριστικά, η Μαρίνα θα αρχίσει να φοβάται ότι θα τους βρουν μεγάλες συμφορές. Θα τους βρουν φυσικά. Γιατί η Μαρίνα δεν έχει υπολογίσει ένα άλλο ντουέτο.

https://www.instagram.com/p/Cj8OPTCKIhe

Τον Παύλο και την Καλλιόπη που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Και κανείς από τους δύο δεν θα κρατήσει την ψυχραιμία του. Προς το παρόν σήμερα ο Βρουλάκης θα τα βάλει με τον πρώην κολλητό του Δημήτρη επειδή παντρεύτηκε την πρώην σύζυγό του Αιμιλία και ο Μαθιός ξανακάνει πρόταση γάμου στην Βασιλική. Έρχεται ο γάμος της χρονιάς. Η μόνη χαρά μέσα στην τόση μεγάλη θλίψη.

Δύο ακόμη άτομα στον Σασμό μαθαίνουν πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή