Στον Σασμό ο Σταύρος βρίσκει τραγικό τέλος και η Στέλλα διεκδικεί ξανά τον Αστέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό ο Σταύρος βρίσκει τραγικό τέλος και η Στέλλα διεκδικεί ξανά τον Αστέρη

Αυτή η επανένωση Αργυρώς και Αστέρη μόνο καλές εξελίξεις δεν θα φέρει στον Σασμό. Ενός γάμου, μύρια κακά έπονται στη σειρά. Ποια θα είναι η τύχη των πρώην, της Στέλλας και του Σταύρου; 

Αργά αλλά σταθερά, οι τηλεθεατές που εδώ και δύο χρόνια είναι «κολλημένοι» στις οθόνες τους για να βλέπουν τον αγαπημένο τους Σασμό, θα δουν στα επόμενα επεισόδια την επανένωση των ΑΑ, δηλαδή της Αργυρώς και του Αστέρη, της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη και του Ορφέα Αυγουστίδη. Τι θα γίνει όμως με τους πρώην τους; Οι πληροφορίες λένε πως η Στέλλα δεν το βάζει κάτω και τρέφει ελπίδες, αλλά αυτό που προκαλεί έκπληξη, είναι η πληροφορία για το τραγικό τέλος του Σταύρου.

Το #cancelStavros απέδωσε

Εδώ και καιρό στο Twitter, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ δημοφιλές hashtag, για τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο ηθοποιό Γιώργο Χριστοδούλου, ο οποίος υποδύεται τον Σταύρο και σύζυγο της Αργυρώς στον Σασμό. Το #cancelStavros έγινε από όλους τους φανς που αγαπούν το ζευγάρι Αργυρώς και Αστέρη και ήθελαν να τους ξαναδούν ερωτευμένους στην πλοκή και να διώξουν τον Σταύρο. Αυτό όμως θα γίνει τελικά. Πληγωμένος και θολωμένος από τη ζήλια του θα εγκαταλείψει την Αργυρώ μόλις την δει ξανά με τον πρώην αγαπημένο της.

Της αγάπης μαχαιριά - Γεροντιδάκης και Παππά έγιναν ζευγάρι στον Σασμό και το κοινό πανηγύρισε

Και όχι μία τυχαία μέρα, αλλά την ημέρα του γάμου του Μαθιού. Η Αργυρώ επιδιώκει με κάθε τρόπο να δει έστω και από μακριά τον γάμο, για να διαπιστώσει αν η Στέλλα και ο Αστέρης έχουν πάει μαζί, αν συμβαίνει δηλαδή κάτι μεταξύ τους, παρόλο που ο ίδιος της το αρνήθηκε. Η ζήλια της δεν είναι καλός σύμβουλος, γιατί θα τον ακολουθήσει στο σπίτι στο βουνό.

https://www.instagram.com/p/CkDEAqDKfOY

Ο Σταύρος από την άλλη, παρακολουθεί την Αργυρώ που παρακολουθεί τον Αστέρη. Του τύπου, εγώ κοιτούσα την Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου, που κοιτούσε την Πετροβασίλη, που θα έλεγε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εκεί πια, παίρνει και την απόφαση πως είναι περιττός και οσονούπω έρχεται ο χωρισμός. Θα επιστρέψει στα Γιάννενα, αλλά εκεί θα συμβεί κάτι απρόοπτο, όπως λένε κάποια spoiler σήμερα στο Twitter. Βρίσκει τραγικό θάνατο από τα κυκλώματα των τοκογλύφων με τα οποία έχει μπλέξει ο αδελφός του. Αν συμβεί, θα είναι μία απρόσμενη εξέλιξη. Γιατί αν το κοιτάξουμε αντικειμενικά, είναι το θύμα της όλης υπόθεσης. Παντρεύτηκε την Αργυρώ και μεγάλωσε το παιδί της σαν δικό του. Της στάθηκε στα δύσκολα και την υποστήριξε.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, μάλλον επηρεάστηκε από τον ρόλο του στον Σασμό και όπως δήλωσε σήμερα στην εκπομπή Super Kατερίνα, πως ήδη έχει γραφτεί σε ΙΕΚ και παρακολουθεί μαθήματα αργυροχρυσοχοϊας, εκτός από τις δύο θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες φέτος τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει.

https://www.instagram.com/p/CjyeWT5LQPM

Θύμα της όλης ιστορίας είναι όμως και η Στέλλα. Η οποία εκείνη την ημέρα του γάμου του Μαθιού θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά ερωτικά τον Αστέρη. Άλλωστε οι δυό τους τα πήγαιναν πολύ καλά τελευταία και έτσι της δημιουργήθηκαν ελπίδες.

https://www.instagram.com/p/CjTXLK2t8Lh

Μόνο που ο Αστέρης είναι δοσμένος αλλού και την αποφεύγει διακριτικά. Εκείνη που δεν θα αποφύγει τις συνέπειες θα είναι η Αργυρώ. Γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει τη Καλλιόπη, η οποία ευθέως της λέει να μείνει μακριά από τον γιο της. Αλλά, τίποτε δεν θα καταφέρει τελικά.